Fans reageren op de dreigende scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de dreigende scheiding van Kim Kardashian en Kanye West
Fans reageren op de dreigende scheiding van Kim Kardashian en Kanye West
Anonim

Kim Kardashian ha alt de krantenkoppen voor alweer een scheiding.

Fans wisten dat er problemen waren toen Kanye tijdens zijn eerste politieke campagne privé-informatie over abortus openbaar maakte in een zeer openbare sfeer. Het bleef onrustig toen grote levensmomenten online werden gepost, maar Kanye was nooit in de afbeeldingen te zien. Ten slotte is Kanye West sinds twee maanden opvallend afwezig op sociale media, waardoor fans zich afvroegen hoe het met zijn geestelijke gezondheid was en de details van zijn huwelijk met Kim.

Mediabronnen onthullen dat deze scheiding op handen is, en fans zijn naar sociale media gegaan om hun mening over deze beproeving te delen.

Nieuwjaar, grote veranderingen

Sommige fans zijn niet verrast door dit nieuws en beschouwen 2021 als het jaar van verandering voor Kim Kardashian zoals het is voor zoveel anderen. Sarcastische berichten zoals; "RIP KimYe" en "we verspillen geen tijd in 2021" suggereren dat fans dit nieuwe solo-avontuur steunen dat Kim Kardashian op het punt staat te beginnen.

Zorg voor de kinderen

Andere fans maken zich veel minder zorgen over de problemen waarmee de relatie van Kim en Kanye wordt geconfronteerd, en richten hun aandacht in plaats daarvan op de kinderen. Bezorgdheid over toekomstige voogdijgevechten en de algehele levensverandering die dit voor de kinderen teweeg kan brengen, stond centraal voor één fan, die schreef; "Nou, voor zover ik weet, hebben ze er nooit echt gelukkig uitgezien in deze relatie. Laten we hopen dat we geen voogdijoorlog krijgen omwille van de kinderen ??‍♂️."

Kim's Waarschijnlijke Dating Spree

Kim Kardashian is niet bepaald verlegen bij de jongens, en haar reputatie ha alt haar zeker in. Veel fans wogen mee om te praten over de waarschijnlijkheid dat ze het datingspel zou hervatten nadat ze Kanye had verlaten. De vraag lijkt niet te zijn of ze weer zal daten - de focus ligt meer op wie ze de volgende keer zal daten. Een persoon schreef; "" De scheidingspapieren van KimKardashian en KanyeWest zijn nog niet ondertekend, maar mensen speculeren al over met wie ze de volgende keer zal daten. Veel mensen nemen aan dat het CNN-commentator VanJones is, met wie ze nauw heeft samengewerkt bij de hervorming van de gevangenissen. ?"

Was Kim verliefd, of manifesteerde Kanye deze relatie?

Dit is een interessante wending - sommige mensen insinueren dat Kim Kardashian in de eerste plaats niet echt verliefd was op Kanye West. Een fan suggereerde dat Kanye de relatie manifesteerde nadat hij geobsedeerd was door haar, en stelde een reeks foto's en videoclips samen die echt een overtuigend argument vormen.

Zijn ze echt aan het scheiden?

Na al dit geroezemoes vragen sommige fans zich af of dit nepnieuws is. Sommige fans beweren dat berichten over de scheiding worden ingetrokken. We dachten dat we 2020 en "nepnieuws" achter ons hadden gelaten, maar het kan zijn lelijke kop weer opsteken …

Commentaar

Fans hebben sterke gevoelens en houden zich niet in. Opmerkingen stromen over het hele internet terwijl dit relatieprobleem zich blijft ontwikkelen. Sommige berichten bevatten commentaar zoals; "Ja, Kim, doe dit nu op de juiste manier, geen invloed op jou jagen, je bent het trofee-stuk, doe alsof ??," en "Ik heb het gevoel dat ze allebei narcisten zijn, het komt wel goed."

Aanbevolen: