Tyra Banks verslaat Britney Night op 'DWTS' ter ere van de popsensatie

Inhoudsopgave:

Tyra Banks verslaat Britney Night op 'DWTS' ter ere van de popsensatie
Tyra Banks verslaat Britney Night op 'DWTS' ter ere van de popsensatie
Anonim

Dancing With The Stars eerde de iconische Britney Spears in de aflevering van gisteravond. Gastheer Tyra Banks stelde het publiek niet teleur met de hele avond twee verschillende Britney-looks.

Haar eerste look was geïnspireerd op Britney's eerste single, Baby One More Time, en de tweede van haar epische I'm a Slave 4 U-uitvoering tijdens de VMA's van 2001.

Tyra bracht helaas geen python op de dansvloer… om voor de hand liggende redenen.

The America's Next Top Model-ster wiegde de varkensstaartvlechten samen met een schoolmeisjesensemble. Tijdens de show veranderde Banks in een groene jurk met slangenthema.

Tyra Banks staat erom bekend alles uit de kast te halen als het gaat om verkleden voor de show. Haar outfits waren de afgelopen twee seizoenen ronduit extravagant.

Tyrka Banks' DWTS-outfits uit het verleden

Draagt ze vleugels of een waaier?

Tyra verslaat in dit geheel oranje ensemble.

En natuurlijk deze Britney-look… "Dij highs en felle ogen! Niemand kan het zoals de legende @britneyspears, maar je weet dat ik het echt heb geprobeerd! ?"

De cast van Dancing With The Stars had ook veel iconische Britney-looks. Eén team in het bijzonder moest de hitte van de quarantaine halen tijdens een live virtuele uitvoering van Spears' hit Gimme More.

Vanwege de positieve COVID-19-testresultaten van Cheryl Burke en Cody Rigsby, mochten ze niet optreden met hun castgenoten tijdens de live-aflevering van maandagavond.

De oude DWTS-professional zei: "Ik ben gewoon heel dankbaar dat we ondanks alles wat er de afgelopen dagen is gebeurd, in staat zijn geweest om te draaien en virtueel in de competitie te blijven deze week." Burke, die volledig is gevaccineerd, voegde toe: "We hebben een unieke kans en uitdaging gekregen voor Britney Week en hoewel het misschien lijkt alsof optreden op afstand zijn voordelen heeft, zal ik zeggen dat dit een van de moeilijkste dingen is die ik ooit heb gehad. moest doen!"

Fans kunnen niet wachten tot dit duo kan terugkeren naar de dansvloer voor een eerlijke kans op het winnen van de spiegelboltrofee.

Het is Britney Week

Countryzanger, Jimmie Allen en Emma Slater dansten op Britney Spears' Outrageous.

"Als dit het circus is, hoe kunnen we ons dan inschrijven?"

Deze dans heeft de fans echt gek gemaakt!

Aanbevolen: