Britney Spears grappen over volwassen worden en introduceert een plastic pop als pasgeboren dochtertje

Inhoudsopgave:

Britney Spears grappen over volwassen worden en introduceert een plastic pop als pasgeboren dochtertje
Britney Spears grappen over volwassen worden en introduceert een plastic pop als pasgeboren dochtertje
Anonim

De popzangeres geniet van haar hervonden vrijheid sinds haar vader Jamie Spears werd geschorst van de regerende controle over haar conservatorium. Britney Spears houdt nu van haar leven en laat het wilde kind in haar vrij rondlopen!

De zangeres ging naar Instagram en grapte haar fans door een plastic babypop te introduceren als haar nieuwe dochter Brennan! Spears gaf haar volgers een les over volwassen worden, waarbij ze uitdrukken dat leeftijd slechts een getal is en dat je nooit te oud bent om plezier te hebben.

Britney Spears en haar babypop

De zangeres plaatste een video waarin ze een speelgoedbabypop dicht bij haar ziet, terwijl ze op de muziek op de achtergrond beweegt.

De video lijkt te zijn gemaakt door Britney's verloofde Sam Asghari, die enthousiast is over de nieuwe dochter van de zangeres. "Jullie lijken precies op elkaar", hoort Asghari zeggen in de video.

Spears deelde ook een quote die bij haar resoneerde in de post. Er stond: "Volwassen zijn is het domste wat ik ooit heb gedaan."

De legendarische zangeres vertelde ook dat hoewel ze later dit jaar 40 werd, haar leeftijd er niet toe deed. "Ik heb een baby gekregen, jullie allemaal… ik zal elke dag wat tijd vrij nemen om thuis te fotograferen!!!" Britney gutste in het bijschrift.

De zangeres heeft ook gemorst op de kinderkamer van haar dochtertje en haar naam. "Haar kinderkamer is prachtig en haar naam is Brennan… we lijken zelfs op elkaar!!! Mijn eerste [dochter]!!!!"

Spears drong er bij haar fans op aan om "door te spelen". “Ik word dit jaar 40 … leeftijd is niets anders dan een getal, maar serieus … opgroeien is het domste wat je ooit zult doen, dus SPEEL OP MIJN VRIENDEN!!!!” concludeerde ze.

Britney's fans zijn opgelucht dat ze haar leven op haar eigen voorwaarden leidt en bedankten haar voor het in leven houden van haar 'innerlijke kind'.

"Britney, jij bent een van de weinige mensen die hun innerlijke kind in leven hebben gehouden! KONINGIN", schreef een fan.

"Koningin van de humor", voegde een ander eraan toe.

De fans van de zangeres vroegen haar om zwanger te worden "met een nieuw album", maar Britney onthulde onlangs dat ze niet meer zou optreden zolang haar vader haar conservator was. Fans vroegen zich af of dit betekende dat ze zich had teruggetrokken uit de muziek, maar nu Jamie Spears uit beeld is, weten we nooit wat de toekomst in petto heeft!

Aanbevolen: