Fans Troll Kylie Jenner's All-Red Fashion Fail

Inhoudsopgave:

Fans Troll Kylie Jenner's All-Red Fashion Fail
Fans Troll Kylie Jenner's All-Red Fashion Fail
Anonim

Kylie Jenner's selfies zijn meestal goed ontvangen, kwijlwaardige kiekjes die heel veel positieve aandacht en miljoenen 'likes' krijgen. Haar laatste post blijkt echter een absolute mislukking te zijn.

Kylie Jenner poseerde en pruilde voor deze afbeelding, vermoedelijk denkend dat ze er best goed uitzag in deze outfit. Helaas voelden haar fans niet hetzelfde over dit brutale risico dat ze nam met haar modestijl.

Ze verscheen in een nauwsluitend, geheel rood nummer, en ging zelfs zo ver dat ze het accessoire droeg met een geheel rode, oversized trenchcoat met overdreven overdreven schouders.

Deze look bleek veel te veel, maar toch niet genoeg, en fans waren er snel bij om de outfit af te wijzen en Kylie te trollen omdat ze zelfs maar dachten dat dit in de eerste plaats waardig was.

Kylie's geheel rode nummer

Als fans het hebben over de 'dame in het rood', is dit niet helemaal de visie die in je opkomt. De meesten zijn het erover eens dat een rode jurk een knaller is en dat een rood modeaccessoire vaak een hit is, maar om helemaal in het rood te worden getooid zonder enige andere hint van kleur, resoneert helemaal niet met Kylie's fans.

Fans waren verbijsterd door Kylie's schijnbare trots op deze outfit en probeerden erachter te komen of er een thema was, of een geheime boodschap die ze probeerde te verzenden met deze duidelijk opzettelijke blik.

Na veel zoeken kwamen fans tot de conclusie dat dit allemaal gewoon een vreselijke fout was die ze zouden willen dat Kylie terug kon nemen.

Ze wil het misschien ook terugnemen - nadat ze de opmerkingen heeft gezien die zijn gepost over dit kleine rode nummer.

Fans Mock Jenner

Dit geheel rode alles leidde tot heel veel trollen, omdat fans geen tijd verspilden om Kylie te vertellen wat ze echt vonden van deze interessante stijlkeuze.

Inclusief commentaar van fans; "Het geeft tante Flo," "is ze een rode bloedcel," en "Het geeft dat we Kim hier net in zagen - alleen in het zwart." Anderen zeiden; "HEM van Powerpuff Girls" "het geeft een puinhoop", en "het geeft Lucifer."

Opmerkingen zoals; "dit is het ergste", en "verdomme, ze lijkt op roodkapje", verscheen ook.

Eén persoon schreef zelfs; "wauw. te veel tijd aan je handen, en zeker niet de juiste dingen ermee doen. als je zoveel tijd gaat besteden aan het voorbereiden, doe dit dan niet!"

Aanbevolen: