Britney Spears-fans steunen de ster terwijl ze dreigt haar dierbaren te ontmaskeren

Britney Spears-fans steunen de ster terwijl ze dreigt haar dierbaren te ontmaskeren
Britney Spears-fans steunen de ster terwijl ze dreigt haar dierbaren te ontmaskeren
Anonim

Britney Spears fans hebben de zangeres gesteund nadat ze vrijdag een vernietigend Instagram-bijschrift tegen haar familie had geschreven. De ster 'Sterker' onthulde dat haar familieleden zich zorgen zouden moeten maken als ze ooit een interview zou geven.

Twee weken geleden werd Spears' vader, Jamie, 69, verwijderd als conservator van haar landgoed. Het is een rol die hij 13 jaar heeft vervuld - die de ster eerder omschreef als 'beledigend'.

"Heer, heb genade met de zielen van mijn familie als ik ooit een interview doe!!!" vertelde ze haar meer dan 35,4 miljoen Instagram-volgers op vrijdag.

Britney vervolgde: "Al zoveel jaren kreeg ik altijd te horen dat als ik erin slaagde dingen te doen, het zou kunnen eindigen … en dat is nooit gebeurd!!! Ik heb zo hard gewerkt, maar nu het hier is en steeds dichter bij het einde komt Ik ben heel blij, maar er zijn veel dingen die me bang maken."

De winnaar van de Grammy-award vertelde verder dat ze "bang was om iets verkeerds te doen" en haar plannen om minder van haar persoonlijke leven online te delen.

"Ik zal niet zoveel posten in een wereld waar het onze vrijheid is om vrij te zijn, het is een schande!!! Ik begon dat te ervaren toen ik 4 maanden geleden voor het eerst de sleutels van mijn auto kreeg en het is 13 jaar geleden!!!!" ging ze verder.

"Ik heb de afgelopen 13 jaar niets gedaan om behandeld te worden zoals ik heb gedaan!!!' merkte ze op. "Ik walg van het systeem en wou dat ik in een ander land woonde!!!"

Om zichzelf gelukkig te maken, onthulde de popkoningin uit de jaren 90 dat ze " dit jaar heel vroeg Kerstmis zou vieren, want waarom niet???!!!"

"Ik geloof dat elke reden om meer levensvreugde te vinden een goed idee is… en het is geen geheim dat ik het in het verleden heb meegemaakt", besloot ze.

Tijdens Britney's explosieve getuigenverklaring van haar hoorzitting in juni, zei ze eerder dat ze haar familie "eerlijk zou willen aanklagen".

"Ik zou ook graag mijn verhaal met de wereld willen delen, en wat ze me hebben aangedaan, in plaats van dat het een stil geheim is waar ze allemaal van kunnen profiteren", zei ze destijds.

De artiest zei ook: "Ik wil gehoord kunnen worden over wat ze me hebben aangedaan door me dit zo lang te laten volhouden, is niet goed voor mijn hart. Ik ben zo boos geweest en ik huil elke dag. Het baart mij zorgen, er is mij verteld dat ik de mensen die mij dit hebben aangedaan niet mag ontmaskeren."

Na Britney's oprechte post, overspoelden veel fans haar commentaargedeelte met steunbetuigingen.

"Arme Britney. Ik weet zeker dat ze haar problemen heeft, maar ze verdiende niet alle behandeling die ze kreeg. Zelfs niet in staat zijn om haar auto te besturen en geen controle over haar eigen geld te hebben. Ik hoop echt dat ze dat doet een interview en vertelt ons alles over haar hebzuchtige familie", schreef een fan online.

"Goed voor haar. Ik zou het graag in haar eigen woorden horen. Stel ze allemaal bloot. Hebzuchtige, disfunctionele familie. Sluit ze financieel voorgoed af, "voegde een tweede eraan toe.

"Ik bid tot God dat Britney een interview mag doen met de interviewer van haar keuze. Ik wil Britney's kant van het verhaal horen, en ik ben het ermee eens dat haar familie zo openlijk over haar kan praten, dus waarom zou ze krijgt niet de kans om vrijuit over haar situatie te praten, " merkte een derde op.

Aanbevolen: