Hier is waarom Lady Gaga wegliep van $ 1 miljoen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Lady Gaga wegliep van $ 1 miljoen
Hier is waarom Lady Gaga wegliep van $ 1 miljoen
Anonim

Na jaren luisteren naar Lady Gaga's leuke liedjes "Bad Romance" en "Poker Face", kregen we de kans om meer te leren over de ster in de Netflix 2017 documentaire Five Feet Two. De zangeres lijdt aan gezondheidsproblemen en het is hartverscheurend om te horen over haar reis met fibromyalgie. Of Lady Gaga nu een modieuze en over-the-top outfit draagt tijdens een awardshow of eerlijk is over haar persoonlijke leven, ze wordt altijd geroemd om haar vriendelijkheid en unieke persoonlijkheid.

We verwachten zeker dat een ster als Lady Gaga een hoop geld op de bank heeft staan. Ze maakt immers al heel lang muziek en heeft zelfs enkele acteerrollen op zich genomen. Maar Lady Gaga had ooit geen geld meer toen ze miljoenen op een podium uitgaf voor The Monster Ball-tour. En het blijkt dat Lady Gaga ooit wegliep van $ 1 miljoen. Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Waarom zei Lady Gaga nee tegen $1 miljoen?

Lady Gaga heeft in de loop der jaren talloze interessante kansen gehad, waaronder de hoofdrol in A Star Is Born. En ze heeft een aantal interessante beslissingen genomen… zoals nee zeggen tegen $1 miljoen.

In 2013 werd Lady Gaga gevraagd om op te treden op een conventie voor de Republikeinse Partij, en Lady Gaga wees het aanbod af.

Volgens NME.com zou de zangeres $ 1 miljoen hebben gekregen voor het optreden en was ze niet geïnteresseerd.

The Washington Examiner deed verslag van de afwijzing van Lady Gaga en zei dat Pete Meachum, de ontwikkelingsdirecteur van het American Action Network, probeerde verschillende artiesten voor deze conventie te krijgen. Pete Meachum e-mailde Rob Jennings, het hoofd van een productiebedrijf genaamd Cater America LCC: "Vertel hen ook dat $ 150.000 naar een opvangcentrum voor huiselijk geweld gaat."

Pete Meachum zei ook: "Kijk wat er nodig is om Gaga te krijgen in plaats van Dolly", terwijl Dolly Parton ook werd benaderd.

The American Action Network klaagde vervolgens Cater America aan en zei dat ze $ 350.000 kwijt waren omdat Lynyrd Skynyrd besloot niet op te treden vanwege Hurriance Isaac.

Terwijl verschillende sterren nee zeiden, zeiden Lynyrd Skynyrd en Journey ja tegen zingen tijdens de Republikeinse Partijconventie. Volgens E! News zei de RNC dat ze "noch het idee hebben gevraagd, aangeboden, overwogen of ooit overwogen om Lady Gaga op onze conventie op te treden."

De waarheid over de politiek van Lady Gaga

Met liedjes over jezelf zijn en hoe dan ook vertrouwen hebben, is het logisch dat Lady Gaga om politiek geeft.

Tijdens een concert in Las Vegas in 2019 sprak Lady Gaga over politiek en hoe ze het niet eens was met Karen Pence, de vrouw van Mike Pence, die werd aangenomen op de Immanuel Christian School in Virginia. Lady Gaga zei: "Wat ik wel weet over het christendom, is dat we geen vooroordelen hebben en dat iedereen welkom is. Dus je kunt al die schande accepteren, meneer Pence, en jezelf in de spiegel aankijken."

Volgens NECN.com steunde Lady Gaga Hillary Clinton tijdens haar presidentiële campagne van 2016.

De zanger steunde Joe Biden ook tijdens de presidentsverkiezingen van 2020.

Voordat Lady Gaga Biden publiekelijk begon te steunen, vertelde ze in een interview met InStyle dat ze vindt dat mensen politiek betrokken moeten zijn en elkaar moeten helpen. Lady Gaga legde uit: Ik ga mijn pet voor de mensheid niet aan één persoon hangen. Het is ook aan ons om dit land te besturen. Zoveel belang hechten aan de regering als de overkoepelende, alwetende kracht die ons leven bestuurt - ik geloof gewoon niet dat dat waar is. Ik geloof dat wij de macht hebben om te beslissen hoe de cultuur van dit land eruit ziet.'

Met haar kenmerkende humor zei Lady Gaga: "Ik denk dat we allemaal weten op wie ik niet zal stemmen."

Het is absoluut logisch dat Lady Gaga niet zou willen optreden op een Republikeins evenement. Ze spreekt al jaren over haar overtuigingen.

The Evening Standard meldde dat Joe Biden en Lady Gaga een gemeenschappelijke katholieke achtergrond hebben en dat ze al een tijdje in elkaars sociale kringen zijn. Lady Gaga zei ooit dat zij en Biden het erover hadden dat het een goed idee voor hem zou zijn om mee te doen aan de presidentiële race.

The Atlantic schreef een verhaal over hoe Lady Gaga's nummer "Born This Way" een inspirerend "anthem" is voor iedereen in de LGBTQ-gemeenschap en iedereen die het gevoel heeft gekregen dat ze anders zijn. Lady Gaga's woorden zijn mooi en ontroerend terwijl ze zingt: "Of het nu gaat om handicaps in het leven / je buitengesloten, gepest of geplaagd / verheug je en hou van jezelf vandaag / want schat, je bent zo geboren."

Lady Gaga is absoluut een persoon die haar woord houdt en leeft volgens haar overtuigingen, en we stellen het op prijs te horen dat ze niet tegen haar overtuigingen ingaat voor $ 1 miljoen.

Aanbevolen: