The Crown' brengt een grote verandering in de jurk van prinses Diana tijdens haar laatste uitje

Inhoudsopgave:

The Crown' brengt een grote verandering in de jurk van prinses Diana tijdens haar laatste uitje
The Crown' brengt een grote verandering in de jurk van prinses Diana tijdens haar laatste uitje
Anonim

Hit Netflix show The Crown heeft een van de laatste publieke optredens van wijlen prinses Diana gereproduceerd, maar heeft een aantal grote veranderingen aangebracht in de iconische jurk.

De geliefde prinses woonde een koninklijk gala-optreden bij in juni 1997, een van haar laatste publieke optredens voor haar vroegtijdige dood, en het met Netflix bekroonde drama lijkt er alles aan te hebben gedaan om de scène na te bootsen. Het enige grote verschil is de stijl van gedragen paillettenjurk.

The Crown verandert iconische look

Elizabeth Debicki lijkt schrijnend op de overleden royal bij de rode loper van het Zwanenmeer, de kostuumafdeling heeft een aantal grote veranderingen aangebracht in de iconische jurk.

Prinses Diana droeg een prachtige jurk met turquoise lovertjes van Jacques Azagury, maar in nieuwe afbeeldingen uit de serie draagt de Australische Tenet-actrice een versie van een andere maar vergelijkbare jurk die jaren eerder door de prinses van Wales werd gedragen.

Debicki draagt een jurk met h alternek met lovertjes in plaats van een lichtblauwe shift-jurk. Ze draagt ook heel andere sieraden, hoewel ze nog steeds hetzelfde iconische kapsel draagt.

Ook op het toneel ontbreekt de parel- en diamanten halsketting die zo synoniem werd met de koninklijke uitstraling en haar verschijning op het evenement. Twee decennia later werd het prachtige sieraad genaamd "Swan Lake-halsketting" verkocht voor £ 10 miljoen.

Debicki recreëert een van de laatste publieke optredens van de overleden prinses

Prinses Diana's optreden bij de balletvoorstelling kwam slechts enkele weken voor haar fatale auto-ongeluk in Parijs op 31 augustus 1997. De geliefde prinses was een beschermvrouwe van het English National Ballet, die ze was gaan bekijken.

Het vijfde seizoen van de populaire Netflix-show zal zich richten op de ondergang van Diana's huwelijk met prins Charles. Dominic West en Elizabeth Debicki vervangen Josh O'Connor en Emma Corrin als het paar. Imelda Staunton speelt de nieuwste incarnatie van koningin Elizabeth II, ter vervanging van Olivia Colman.

Fans hebben al hun opwinding geuit nadat beelden toonden dat de actrice van The Great Gatsby het iconische moment van de 'wraakjurk' opnieuw creëerde.

Onlangs werd gemeld dat prins William zijn ongenoegen had geuit over drama omdat hij het controversiële interview van zijn moeder met voormalig BBC-journalist Martin Bashir voor Panorama had nagespeeld.

Eerder vorig jaar ontdekte een onafhankelijk onderzoek dat "bedrieglijk gedrag" werd gebruikt om het interview met Diana veilig te stellen, en haar beide zoons minachten publiekelijk de motieven van de interviewer, waar Diana praat over het einde van zijn huwelijk met Prins Charles.

Aanbevolen: