Jennifer Lopez en Ben Affleck gingen naar verluidt trick-or-treat met zijn ex

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez en Ben Affleck gingen naar verluidt trick-or-treat met zijn ex
Jennifer Lopez en Ben Affleck gingen naar verluidt trick-or-treat met zijn ex
Anonim

In augustus stelde Ben Affleck zijn partner, zangeres-actrice Jennifer Lopez, voor aan zijn goede vriend Matt Damon, kort nadat ze hun romance opnieuw hadden aangewakkerd. De Justice League-ster heeft haar nu ook aan zijn ex-vrouw voorgesteld! Een insider heeft aan Instagram-roddelaccount DeuxMoi onthuld dat de DC-universumheld trick-or-treat heeft gezien met Jennifer Lopeztijdens het Halloween-weekend. Het paar werd vergezeld door zijn ex-vrouw van 13 jaar, actrice Jennifer Garner.

Het trio staat op goede voet

De bron gedeeld met DeuxMoi: "Jlo en Ben trick or treat in de buurt (Malibu), " en voegde eraan toe: "Ook Jennifer Garner was daar." Tegelijkertijd hoorde People Magazine het nieuws uitsluitend van een andere insider.

Volgens het vermeende rapport werden Ben, JLo en Jennifer trick-or-treat gezien met hun kinderen. Eerder op de dag brachten Affleck en Garner wat tijd door met het gezin samen met hun kinderen in Huckleberry Café in Malibu. Het voormalige echtpaar deelt drie kinderen; De 15-jarige Violet, die precies op haar moeder lijkt, de 12-jarige Seraphina en de 9-jarige Samuel.

De kinderen van Garner en Affleck werden vergezeld door de tweeling van Lopez, de 13-jarige Emme en Maximilian, die de zangeres deelt met haar ex-man Marc Anthony. Als we het bericht mogen geloven, zijn de tieners allemaal goede vrienden en wilden ze samen Halloween vieren.

De bron heeft ook gemorst op de relatie die het trio deelt en onthulde dat "iedereen met elkaar overweg kan" terwijl hij zich op de kinderen concentreert.

"Iedereen kan met elkaar overweg en de focus ligt altijd op de kinderen. Jennifer, Ben en Jen Garner wilden allemaal dat de kinderen een geweldig Halloween zouden hebben. De kinderen zijn vrienden en wilden samen trick-or-treat gaan doen. logisch dat ze allemaal samen gingen."

"Ben werkt vandaag weer, dus ze wilden genieten van een familieweekend", voegde de bron eraan toe.

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben hun romance 20 jaar nadat ze voor het eerst begonnen te daten nieuw leven ingeblazen, waarbij de zangeres hun relatie officieel maakte op haar verjaardag in juli eerder dit jaar. Het paar is vaak bedrogen omdat ze zich bezighielden met overdreven openbare uitingen van genegenheid en werden door fans beschuldigd van het geven van kusjes in het openbaar, naast andere gebaren.

De fans van het paar verwachten ook dat een tweede verloving tussen de A-listers om de hoek zal zijn nadat Affleck in augustus van dit jaar browseringen heeft gefotografeerd.

Aanbevolen: