Kanye West heeft net Drake's houding verraden en hem afgeschilderd als een gekke beroemdheid

Inhoudsopgave:

Kanye West heeft net Drake's houding verraden en hem afgeschilderd als een gekke beroemdheid
Kanye West heeft net Drake's houding verraden en hem afgeschilderd als een gekke beroemdheid
Anonim

De ruzie tussen Ye en Drake werd een stuk dieper nadat Ye op Drink Champs verscheen en veel te zeggen had over zijn raprivaal.

Ye werd opgehitst en vroeg tegen welke rapper hij denkt dat fans hem willen zien, en natuurlijk, met Drake als de duidelijke rivaal in Ye's rapwereld, deze was een no-brainer. Iedereen wil Ye en Drake in re altime zien confronteren, omdat ze achter de schermen behoorlijk ruw en hard met elkaar lijken te zijn.

Ye's beschrijving van Drake's houding kreeg een interessante draai, en toen hij begon te beschrijven hoe Drake 'echt' was, schilderde hij echt het beeld van een gestoorde beroemdheid die bereid was alles te doen om hem ten val te brengen.

Kanye West neemt het op tegen Drake

Nu deze artiesten allebei namen van één woord hebben, lijken ze nog meer gemeen te hebben, waardoor ze in elk opzicht rechtstreekse concurrenten zijn.

Slechts een paar weken geleden bracht Ye zijn Donda-album uit, om te zien dat Drake slechts enkele dagen later Certified Lover Boy uitbracht. Het is duidelijk dat Drake op dat album had gezeten, in afwachting van het perfecte moment om een rechtstreekse competitie met Ye te lanceren, en natuurlijk begon de verkoop- en streamingoorlog.

De rappers zijn in het verleden niet verlegen geweest om elkaar uit te schelden, en Ye heeft net de thee gemorst over hoe hij echt over Drake denkt.

Bij het beschrijven van de artiest zei Ye dat hij het 'type' is om op een heel andere manier met mensen te rotzooien, en toen noemde hij Drake's aanpak bij het omgaan met verhitte situaties. Ye verklaarde dat Drake, in plaats van hem rechtstreeks aan te spreken en hem te beledigen met een directe diss-oorlog, een omweg had, een soort psychologische oorlogsvoering.

Ye maakt Drake gek klinken

Je laat hem klinken als een gestoorde beroemdheid, zei Ye; "hij is het type dat vijf straten van je vandaan woont", insinueert dat Drake een stalkerachtige, voorbedachten rade had. Hij zei toen: "hij zal ook dingen doen zoals elk meisje in je familie een DM sturen, elk meisje in je familie … al je ni&as-meisjes…"

Ye zei vervolgens dat Drake berekend is wanneer hij terugslaat, en dat hij het 'zal opzetten als oorlog'.

In latere commentaren beschrijft Ye de houding en het concurrentievermogen van Drake door te zeggen: "het is allemaal psychologisch" en het draait allemaal om "op welke knop je gaat drukken."

Uiteindelijk echter gooide Ye er een paar van zijn eigen klappen in terwijl hij de spot dreef met Drake's schijnbaar waanzinnige methoden. Hij besloot zijn stuk over Drake door zichzelf te vergelijken met Mike Tyson en Drake met Evander Holyfield. "Ik heb in zijn oor gebeten, joh!" zei Ye, wat impliceert dat hij altijd de ultieme kampioen van de twee rappers zal zijn, en dat Drake er nooit als beste uit zal komen.

Aanbevolen: