The Movies & toont deze beroemde acteurs als extra's

Inhoudsopgave:

The Movies & toont deze beroemde acteurs als extra's
The Movies & toont deze beroemde acteurs als extra's
Anonim

Iedereen moet ergens beginnen, vooral beroemdheden. Of het nu gaat om kleine optredens zoals commercials, het is belangrijk om een voet tussen de deur te krijgen. Veel van onze favoriete acteurs hebben tegenwoordig hun start gekregen als figuranten in films en op televisie. We realiseren het ons misschien pas jaren later, omdat veel van deze rollen niet genoemd worden.

Sommige van de grootste namen zoals Leonardo DiCaprio en Sylvester Stallone zijn begonnen als niet-gecrediteerde extra's en hebben een uiterst succesvolle carrière opgebouwd. Ondanks dat ze geen krediet krijgen, is het voor hen een manier om hun start en voet tussen de deur te krijgen. Om nog maar te zwijgen, het is echt leuk om terug te kijken en onze favoriete sterren te zien voordat ze beroemd waren.

10 Jeff Goldblum - 'Annie Hall'

Jeff Goldblum is een grote naam in de acteerwereld en hij kreeg zijn start in een Woody Allen-film. Je kunt hem als figurant zien in de film Annie Hall uit 1977. Tijdens een scène op een feest kunnen we hem zien praten met iemand aan de telefoon. Jeff is een stap boven normale extra's omdat hij een echte regel heeft - "Ik ben mijn mantra vergeten." Hij wordt gecrediteerd als een feestgast. We weten dat hij vanaf dat moment een zeer succesvolle carrière zou hebben, en dat is allemaal te danken aan een kleine rol in een Woody Allen-film.

9 Cuba Gooding Jr. - 'Coming To America'

Cuba Gooding Jr. kreeg ook zijn start als figurant. In feite was het zijn allereerste acteerrol. Je kunt hem zien in de film Coming To America uit 1988. We kunnen Cuba zien als een kleine jongen die een knipbeurt krijgt. In de kapperszaak krijgt hij een deel van Eddie Murphy's persona's. Volgens Cuba was deze kleine rol eigenlijk groter, maar het verkleinde zijn scène. Desalniettemin hielp het zijn van een extra in de film zeker om zijn carrière een kickstart te geven, aangezien hij een Oscar-winnaar werd.

8 Sylvester Stallone - 'Bananas'

Net als Jeff Goldblum kreeg Sylvester Stallone ook zijn start in een Woody Allen-film als figurant. Je kunt Sylvester zien in de film Bananas uit 1971. Hij speelde de rol van een metromisdadiger en de rol werd niet genoemd. In het begin vond Woody Allen niet dat Sylvester er niet stoer genoeg uitzag.

Als gevolg daarvan wilde hij hem niet in de film, omdat hij dacht dat hij niet in de rol paste. Sylvester smeekte en smeekte echter letterlijk om in de film te spelen, en uiteindelijk veranderde Wooden Allen van gedachten en mocht Sylvester toch in de film verschijnen.

7 Heath Ledger - 'Clowning Around'

Heath Ledger was misschien wel een van de grootste acteurs van de afgelopen decennia, en toen hij in 2008 tragisch stierf, waren fans en de rest van de wereld duidelijk kapot van zijn plotselinge overlijden. Voordat hij zijn meest iconische rollen speelde zoals The Joker in The Dark Knight, was hij ooit een figurant. Heath maakte zijn filmdebuut op groot scherm in 1992 in de film Clowning Around. Hij had niet zo'n grote rol in de film, want hij was slechts een figurant - hij werd zelfs niet eens gecrediteerd.

6 Renee Zellweger - 'Dazed And Confused'

Renee Zellweger had nogal wat rollen als figurant voordat haar carrière van de grond kwam. Pas toen ze haar rol als figurant in Dazed and Confused had, kreeg ze haar grote doorbraak. Ze speelde Nesi White, en je kunt haar zien achter in een pick-up truck met een biertrechter. Daarna begonnen de dingen vanaf daar op te pakken. Ze zou later verschijnen in Jerry McGuire, Cold Mountain, Bridger Jones' Diary en uiteindelijk in Judy, waar ze de academieprijs zou winnen.

5 Adam Brody - 'American Pie 2'

We kennen Adam Brody allemaal van toen hij als Seth Cohen speelde in The O. C. Daarvoor moest hij echter worstelen zoals elke andere acteur die probeerde een voet tussen de deur te krijgen. Daardoor zie je hem als een extraatje in American Pie 2. Gelukkig voor Adam werd zijn rol als figurant gecrediteerd en stond hij bekend als 'High School Guy'. Daarna zou hij zijn rol scoren in The O. C. naast schrijver, muzikant en producer te worden.

4 Channing Tatum - 'War Of The Worlds'

Voordat we Channing Tatum uit de Step Up-franchise leerden kennen en ook Magic Mike, moest hij ook ergens beginnen door als figurant kleine rollen op zich te nemen om zijn voet tussen de deur te krijgen. We beschouwen Channing misschien niet als een sci-fi-man, maar hij had wel een kleine rol als figurant in de film van Steven Spielberg, War of the Worlds.

Oorspronkelijk was zijn rol een beetje groter omdat hij een paar regels dialoog heeft. Helaas zijn al zijn lijnen uit het eindproduct geknipt en zien we nu alleen Channing op de achtergrond rondrennen. Zijn rol is zo snel dat je hem misschien zelfs mist als je met je ogen knippert!

3 Megan Fox - 'Bad Boys 2'

Voordat Megan Fox groot werd in films als Transformers en Jennifer's Body, was ze ooit een figurant in een andere Michael Bay-film, Bad Boys 2. Haar verschijning in de film is een beetje controversieel omdat ze extra aan het dansen was in een bikini onder een waterval in een club. Wat maakt dat controversieel? Ze was toen pas 15 jaar oud. Volgens Megan kon ze, omdat ze zo minderjarig was, niet aan de bar worden gezien of alcohol in haar bezit hebben, dus moesten ze genoegen nemen met haar dansen onder de waterval. Ongeacht de leeftijdscontroverse, het was absoluut een stap voor Megan om haar carrière te beginnen.

2 Leonardo DiCaprio - 'Roseanne'

Leonardo DiCaprio is een ander beroemd gezicht dat een extraatje was voordat hij groot werd. In tegenstelling tot sommige van de andere grote namen op deze lijst, was Leo een extraatje op het kleine scherm. Sterker nog, hij verscheen in een aflevering van Roseanne. De aflevering, getiteld "Home-Ec" werd uitgezonden in februari 1991. Leo speelde de klasgenoot van Darlene en Roseanne bezoekt de klas om hen te vertellen hoe het is om een thuisblijfmoeder te zijn. Helaas heeft Leo geen regels in de aflevering, maar je kunt hem wel aan een van de bureaus in de klas zien zitten.

1 Jackie Chan - 'Big And Little Wong Tin Bar'

Voordat Jackie Chan de grote acteur en vechtsportster werd die we vandaag kennen en liefhebben, moest hij ook ergens beginnen. Voor Jackie was dat een extraatje in de film Big and Little Wong Tin Bar uit 1962. Jackie was nog maar een kind toen hij in de film verscheen en samen met andere kinderen leerde hoe hij een Kung Fu-krijger kon worden. Een tijdje hadden we niet veel beeldmateriaal van zijn debuut op groot scherm, maar er verscheen een mysterieuze video online met een kleine Jackie Chan.

Aanbevolen: