De waarheid over wat er echt gebeurt op 'SNL' afterparties

Inhoudsopgave:

De waarheid over wat er echt gebeurt op 'SNL' afterparties
De waarheid over wat er echt gebeurt op 'SNL' afterparties
Anonim

Bowen Yang, 31, kwam in 2018 bij Saturday Night Live als een van de schrijvers. In 2019 werd hij gecast in het 45e seizoen van de show, waarmee hij de derde openlijk homoseksuele man en het eerste Chinees-Amerikaanse castlid werd. Sindsdien heeft de Nora uit Queens-ster prachtige stappen gemaakt in zijn carrière. Onlangs maakte hij ook zijn debuut in People's Sexiest Man Alive.

Daar morste hij de thee over wat er werkelijk achter de schermen van SNL gebeurt. Hij onthulde dat enkele van de 'gelukkigste momenten' van zijn leven 'op de afterparty's waren'. Yang hield de details niet achter en zei dat hij "veel de sluier terugtrekt" - van geheime feestjes met Kim Kardashian tot het omgaan met vreselijke katers. Hier is alles wat je moet weten over de wilde feesten van SNL.

'SNL'-afterparties zijn even 'gezond en losbandig'

"Solange was de muzikale gast en Beyoncé en Jay-Z kwamen opdagen", herinnert Yang zich zijn eerste pre-covid SNL afterparty. "Ik denk dat ik een black-out kreeg, zoals: 'Is dit hoe het elke week is?' Hij beschreef de partijen ook als over het algemeen "gezond en losbandig". Hij zei dat zijn gebruikelijke routine zou zijn om wat cocktails te drinken voordat hij uiteindelijk naar de dansvloer ging.

Yang maakte ook open over de tijd dat hij naar het geheime feest van Kim Kardashian ging na haar succesvolle hosting-optreden waar ze werkte met de geruchten nieuwe beau, Pete Davidson. "Ik dronk een bourbon toen ik naar de geheime afterparty van Kim Kardashian West ging", zei de komiek. "Ik draaide me om en Khloé Kardashian keek me in de ogen en zei: 'Wat drink je? Dat is zo triest. Drink champs met mij.' Ik had zoiets van: 'Wat je ook zegt, Khloé Kardashian.'"

Het geheime feest werd naar verluidt gehouden in Zero Bond, een besloten ledenclub die een van Kims favoriete plekken in New York is. Enkele van de andere gasten waren Kris Jenner, Corey Gamble, Scott Disick, Jesse Williams, Chace Crawford, Rami Malek, Chris Rock, Lala Anthony, Blake Griffin, Lorne Michaels van SNL, Gayle King, Amy Schumer, Colin Jost, Michael Che, en Heidi Gardner.

Toen RuPaul de show kwam hosten, gaf Yang toe dat hij zeker "afging" op de afterparty. "De DJ draaide Be My Lover van La Bouche en ik kende elk woord", zei hij over de afterparty. "Iedereen stond op de tafels en danste. Michael Che had zoiets van, 'Ho, Bowen gaat ervandoor.' Normaal gesproken is hij zo cool als een komkommer, dus als ik Che uit zijn stoel kan krijgen, dan heb ik iets goed gedaan."

Bowen Yang's Morning After Routine

Yangs ochtendroutine is behoorlijk specifiek. "Het zal spek, eieren en kaas zijn van een schattig klein bagelwinkeltje in Brooklyn, of gefrituurde dumplings", zei hij over het perfecte katerontbijt."En elke aflevering van 90 Day Fiancé omdat het zo schokkend is dat het letterlijk ontnuchterend is. Je voelt je gewoon beter over waar je bent in het leven." Hij voegde eraan toe dat de "adrenaline" van zaterdagavond het hem nu moeilijk heeft gemaakt om luie zondagen te hebben.

"Vroeger was ik de persoon die niet uit bed kon komen. Nu denk ik dat het gewoon een chemisch adrenaline-ding in je lichaam is van het werken bij SNL", vertelde hij. "Het is verwrongen, het is in de war. Ik beweeg de hele dag door met zoiets van: 'Ik wou dat ik gewoon in bed lag, ik wou dat ik gewoon kon blijven', maar er is iets in mij dat antsy is en me eruit ha alt." Wie wist dat werken bij SNL zo'n positief effect op de productiviteit kan hebben.

Wat Bowen Yang echt leuk vindt aan werken bij 'SNL'

Tijdens een optreden in Revry's Culture Q zei Yang dat hij het niet erg zou vinden om opnieuw een klap te krijgen van Regina King, 50. "Vorig seizoen werd ik geslagen door Regina King", zei hij."En ik had zoiets van 'ik zou haar me in elke situatie volledig laten overheersen." Toen sprak hij over de ongelooflijke ervaring van het zijn in SNL. "Elke week is zo anders, en het voldoet aan het niveau van de gastheer", jubelde hij.

"En dat vind ik altijd zo geweldig aan de show, het is alsof het elke keer weer een andere, op zichzelf staande, op zichzelf staande ervaring is." We zijn er zeker van dat hij meer geweldige schetsen zal hebben. Tot nu toe krijgt hij positieve recensies van de critici. Ook buiten SNL doet hij het goed. Misschien wil je zijn optreden bekijken in de gescripte podcast 2021, Hot White Heist met andere queer-acteurs, Cynthia Nixon, Jane Lynch, Margaret Cho en Tony Kushner. Yang speelde een homoseksuele man die samenwerkt met een lesbische sekte voor een overval op een spermabank.

Aanbevolen: