Britney Spears'-team biedt aanbevelingen om haar welzijn na het conservatorium te beschermen

Inhoudsopgave:

Britney Spears'-team biedt aanbevelingen om haar welzijn na het conservatorium te beschermen
Britney Spears'-team biedt aanbevelingen om haar welzijn na het conservatorium te beschermen
Anonim

Britney Spears geniet van haar hervonden vrijheid uit de klauwen van het gewelddadige conservatorium dat voorheen elk aspect van haar leven beheerste. Fans en geliefden hebben echter gedeeld in de wederzijdse, voortdurende zorg voor haar algehele welzijn.

Van leven binnen de grenzen van een ongelooflijk controlerend conservatorium van 14 jaar naar haar plotselinge emancipatie is een enorme stap, en er zijn zorgen dat de plotselinge aard van al deze veranderingen te veel zal blijken te zijn voor Britney om handvat.

Jodi Montgomery is aangebleven als onderdeel van Britney's ondersteunende, post-conservatorschapsteam, en heeft samen met de rechter die uitspraak heeft gedaan over Britney's zaak, enkele suggesties en aanbevelingen gedaan die Britney moet uitvoeren, in de hoop dat ze soepel zal overgaan door dit proces.

Britney Spears' kwetsbaarheid staat op de voorgrond

Nu Britney Spears vrij is om te leven zonder dat de regels en voorschriften van het conservatorium haar worden opgelegd, hopen de mensen die het meest van haar houden en voor haar zorgen een aantal maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat Britney dat niet doet' het loopt uit de hand.

Ze heeft een geschiedenis van mentale en emotionele inzinkingen, en er is een voortdurende angst dat ze een soort van terugval of 'breuk' zal ervaren en uiteindelijk opnieuw moet worden ingegrepen.

Beelden van haar schijnbare psychiatrische inzinking in 2006 zullen voor altijd in de gedachten blijven van fans over de hele wereld, die stomverbaasd waren om te zien hoe de kaalgeschoren Britney Spears een paraplu aantrok en de auto van een paparazzo aanviel in een vlaag van woede. In een poging om ervoor te zorgen dat ze op het goede spoor blijft tijdens deze overgang van haar conservatorium, hebben Jodi Montgomery en de rechter die haar zaak voorzit, enkele aanbevelingen gedaan.

Er zijn specifieke aanbevelingen gedaan voor Britney

Er zijn enkele zeer specifieke suggesties die zijn verzameld door conservatoriumprofessional Jodi Montgomery, in combinatie met aanbevelingen van de rechter.

Om Britney te beschermen, zijn ze met haar in gesprek gegaan waarin suggesties worden gedaan die haar kunnen helpen de integriteit van haar nieuwe regeling zonder aarzelen te handhaven, en ze spreken met haar fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Een van de voorgestelde suggesties is de hoop dat Britney Spears haar medicijnen zal blijven gebruiken. Er werd eerder opgemerkt dat de medicijnen haar werden opgedrongen tijdens haar conservatorium, maar op dit moment zijn er een paar voorschriften die nodig kunnen zijn om haar te helpen haar evenwicht en emotioneel evenwicht te bewaren.

Het voorgestelde document schetst ook zorgen over het rijgedrag van Britney, en suggereert dat ze niet alleen rijdt, aangezien ze een geschiedenis heeft van slechte besluitvorming achter het stuur. Er is ook geadviseerd dat ze te allen tijde een drugs- en alcoholvrij huis moet hebben.

Haar team hoopt ook dat Britney haar therapiesessies en haar medische afspraken zal blijven volgen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel er een aanzienlijke hoeveelheid tijd, zorg en werk is gestoken in het maken van deze lijst met aanbevelingen, het aan Britney Spears is om de voorgestelde suggesties te accepteren of af te wijzen.

Aanbevolen: