Wat fans eigenlijk denken van Billie Eilish met blond haar

Inhoudsopgave:

Wat fans eigenlijk denken van Billie Eilish met blond haar
Wat fans eigenlijk denken van Billie Eilish met blond haar
Anonim

Mensen horen dat beroemdheden de hele tijd door hun fans worden geïnspireerd. Dat gevoel klopt echter meer dan ooit toen Billie Eilish onaangekondigd binnenkwam op The Ellen DeGeneres Show en onthulde dat het allemaal dankzij één fan was dat ze besloot haar uiterlijk te veranderen. Terwijl ze toegaf dat ze het al een tijdje wilde veranderen, vertelde Billie Ellen over de tijd dat ze een fan-editing van zichzelf zag met alle verschillende haarkleuren, en het duurde niet lang voordat de inspiratie toesloeg. Het proces om blond te worden was niet van de ene op de andere dag, want Billie gaf toe dat ze sceptisch was over het beschadigen van haar haar en zei: "Ik dacht niet dat het zou gebeuren omdat mijn haar er zo doorheen ging. Ik dacht dat ik het allemaal zou verbranden, maar ik deed het!"

Terwijl ze de overgang maakte en haar vooruitgang verborg, bleef Billie een pruik dragen van dezelfde zwart-groene haarkleur die ze al geruime tijd droeg. De zangeres onthulde dat het hele proces van begin tot eind ongeveer zes weken duurde, waardoor haar haar elke twee weken de tijd kreeg om de nieuwe kleur te verteren. Maar de beloning was het zeker waard, want Billie bleef haar nieuwe blonde haar eindelijk tentoonstellen. Maar wat vinden fans eigenlijk van het nieuwe haar van de zangeres?

Billie Eilish debuteerde met een gloednieuwe kant van haar

Net op de hielen van haar tweede studioalbum deze zomer, toonde Billie een enorme hoeveelheid zelfvertrouwen en eigenliefde in het nummer van de Britse Vogue van juni 2021. Tijdens haar fotoshoot met het tijdschrift toonde ze haar verbluffende nieuwe look en prachtige lingerie terwijl ze haar interview concentreerde op positiviteit van het lichaam.

Hoewel Billie voorheen bekend stond om haar kenmerkende wijde kleding, was ze zich bewust van de kritiek die ze zou kunnen krijgen omdat ze een geheel nieuwe kant van haar debuteerde. Tijdens het interview onthulde ze echter hoe belangrijk het is om te doen wat je op dit moment gelukkig maakt, door te zeggen: "Het gaat er allemaal om waar je je goed bij voelt. Als je geopereerd wilt worden, ga dan voor een operatie. draag een jurk waarvan iemand vindt dat je er te groot uitziet, fk it. Als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, zie je er goed uit."

Ondertussen twitterden Billie's fans over haar nieuwe haarkleur. Een persoon schreef: "Ik hou absoluut van Billie's blonde haar", terwijl een ander opmerkte: "Het is prachtig hoe een fan haar inspireerde om haar haar te veranderen."

Velen lieten mooie berichten achter voor de zangeres, waaronder een persoon die schreef: "Billie is zo prachtig dat ze zichzelf niet eens aan iemand hoefde uit te leggen. Ze ziet er toch goed uit." Het lijdt geen twijfel dat hoewel ze kritiek kreeg omdat ze in deze tijd meer huid liet zien, echte fans haar steunen en trots zijn dat ze haar gelukkiger dan ooit heeft gezien.

Sommige fans hielden niet van de stijl van Billie Eilish tijdens het 'Happier Than Ever'-tijdperk

Billie pakt kritiek met grote stappen aan en is buitengewoon trots op wie ze is. Tijdens haar interview met Vogue voegde ze eraan toe: "Plotseling ben je een hypocriet als je je huid wilt laten zien, en je bent makkelijk, en je bent een slt, en je bent een hoer. Als ik dat ben, dan ben ik trots."

In september 2021 vertelde Billie Elle dat fans haar nieuwe stijl niet steunden. Het viel iedereen op dat de Bad Guy-zangeres wat haar uiterlijk en haar aanging, voordat ze haar album Happier Than Ever uitbracht. Maar internetgebruikers groeven de look niet helemaal. Billie vertelde Elle dat toen ze eenmaal de overstap naar een meer neutrale, volwassen look had gemaakt, ze duizenden Instagram-volgers verloor nadat ze een foto had geplaatst waarop haar decolleté te zien was.

Billie Eilish verloor 100.000 volgers nadat ze haar decolleté had onthuld

Tijdens haar interview met Elle zei Billie: "Mensen houden vast aan deze herinneringen en hebben een gehechtheid. Maar het is erg mensonterend. Ik verloor 100.000 volgers." Fans begonnen reacties achter te laten op haar berichten en zeiden dat ze uitverkocht was aan de industrie, en het veranderde haar. Het was niet de eerste keer dat Billie volgers verloor omdat mensen blijkbaar bang zijn voor grote bustes. In december 2020 deelde de zangeres een foto van dingen die ze graag tekende en verloor nog eens 100.000 volgers. Volgens fans verloor Billie de volgers omdat ze dat ene ding deed waardoor duizenden mensen haar volgden en ze zich schijnbaar verraden voelden.

In een interview in juni 2019 met Vogue Australia zei de jonge ster dat haar wijde kleren niemand toestonden te beoordelen hoe haar lichaam eruit zag. Met de lagen zou niemand weten wat er onder de kleding zat, wat betekende dat mensen niet over haar lichaam zouden praten, en daarom hielden fans van haar. Vervolgens legde Billie in haar Calvin Klein-advertentie in juli 2019 uit waarom ze wijde kleding droeg en zei: "Ik wil nooit dat de wereld alles over mij weet. Niemand kan een mening hebben omdat ze niet hebben gezien wat eronder zit." Hoewel sommige fans vonden dat ze haar woorden was vergeten, is Billie op weg om een sterkere en zelfverzekerde vrouw te worden.

Aanbevolen: