Wat fans eigenlijk denken van Pitbull met haar

Inhoudsopgave:

Wat fans eigenlijk denken van Pitbull met haar
Wat fans eigenlijk denken van Pitbull met haar
Anonim

Wat begon als een grap, is uitgegroeid tot een briljant beeld. TikTok-gebruiker Anh Nguyen deed lang haar en een baard op Pitbull, en fans zijn er dol op. De video staat nu op 6 miljoen views omdat het internet de perfectie van de rapper met haar niet kan overwinnen. Nu is het commentaargedeelte gevuld met complimenten voor Pitbull die erop wijzen hoe knap hij werkelijk is.

Pitbull heeft jarenlang de kaalheid opgeschud. Hij wordt zelfs beschouwd als een van 's werelds heetste kale mannen. Hoewel velen het erover eens zijn dat het hem goed staat, is zijn imago met lang haar zo uniek dat de wereld in tweeën is verdeeld: degenen die van hem kaal houden en degenen die hem met lang haar willen zien. Wat vinden fans eigenlijk van Pitbull met haar?

Pitbull met lang haar TikTok

Een TikTok van Pitbull met lang haar ging viraal en fans zijn opnieuw verliefd geworden op de sexy look van de rapper. Een fan merkte op: "Is Mr. Worldwide niet meer. Dat is Mr. Universal."

Een andere gebruiker schreef: "Ik zou hem UNO DOS TRES I KNOW U WANT ME voor mij laten doen", met een blozende emoji. Een andere hilarische opmerking van een fan was: "Plotseling ben ik mevrouw Worldwide."

Sommige mensen wezen er zelfs op dat Pitbull met haar eruitziet als een combinatie tussen David Beckham en Bradley Cooper.

Kaalheid omarmen

Hoewel Pitbull de reden achter zijn kale blik nooit heeft onthuld, is het nu duidelijk dat fans hem graag met haar zouden zien. Hij inspireerde John Travolta zelfs om zijn hoofd te scheren en kaalheid te omarmen. Pitbull was degene die Travolta het vertrouwen gaf om uiteindelijk kaal te worden. Naast een goede vriend te zijn en te weten hoe hij er goed uit moet zien, heeft Pitbull een behoorlijk succesvolle carrière gehad. Laten we er eens naar kijken.

Cubaanse wortels

Pitbull groeide op in Miami, in een wijk die bekend staat als Little Havana. Daar leerden zijn ouders hem de kracht van woorden toen hij jong was en herinnerden zich dat zijn eerste vorm van optreden het voordragen van Cubaanse poëzie in een bar was voor zijn vader en zijn vrienden.

Hij groeide op in ruige en moeilijke gebieden en was getuige van veel hondengevechten. Hij zou zich verhouden tot de honger en de drukte van de honden om een soortgelijke drive te zijn als zijn ambitie om groot te worden in muziek en nam de bijnaam Pitbull aan.

Na zich te hebben beziggehouden met drugshandel en getuige te zijn geweest van een koper die bijna stierf aan zijn product, besloot Pitbull dat zijn passie voor muziek en optreden zijn beste ticket was om naam te maken. Na de middelbare school werd hij al snel een lokale legende in Miami en nam het netnummer van de stad aan als een alias die zichzelf voorstelde als Mr. 305. Toch was de rapper vastbesloten om meer te doen en wilde hij Mr. Worldwide worden.

Aan de andere kant maakten zijn ouders het tot hun missie om hem alles te leren over zijn Cubaanse afkomst en het belang van taal en woorden, waardoor Pitbull al op zeer jonge leeftijd gedichten verkondigde van de beroemde Cubaanse denker José Martí. Deze ervaring werd cruciaal voor zijn muziekcarrière.

Het donkere verleden van Pitbull

Zijn vader werkte voor een cruisemaatschappij, maar raakte later zwaar betrokken bij de drugshandel, wat ertoe leidde dat zijn ouders gingen scheiden. Zijn moeder was een fan van motiverende spreker Tony Robbins en zijn lessen dat er niet zoiets als onmogelijk is, zou een boodschap zijn die ze op haar jongetje zou afgeven. Zijn tante en grootmoeder zouden ook een cruciale rol spelen in zijn opvoeding.

Ondanks al deze begeleiding raakte de kunstenaar in de war met het straatleven en werd hij zelfs op een dag betrapt door zijn vader die pistolen op de bodem van de auto plakte, volgens The Daily Mail.

Toen zijn moeder erachter kwam dat hij drugs dealde, schopte ze hem uit haar huis, en van daaruit zou Pitbull wat tijd doorbrengen met verhuizen, inclusief een kort verblijf bij een pleeggezin in Roswell, Georgia.

Rond de tijd dat hij 17 was, was er een incident terwijl hij drugs dealde dat hij besloot zijn product te rijgen met iets dat volgens People bijna het leven van de koper kostte. Het besef van wat hij had gedaan was een keerpunt voor hem. Hij besloot zijn leven weer op het rechte pad te krijgen en vond een passie voor basketbal, wat hem grotendeels uit de problemen hield.

Muziek heeft zijn leven gered

Buiten de sport had Pitbull ook een diepe liefde voor muziek ontwikkeld. Met name de Miami-bas, een populair genre uit de jaren 90, is een van zijn favorieten. Hij keek ook op naar artiesten als Nas, The Notorious B. I. G., Luther Campbell, Big Pun en Cubaanse artiesten als Celia Cruz.

Toen hij op de middelbare school zat, begon hij rappen en optreden serieus te nemen en gaf hij sporadisch meerdere keren per dag een show. Honderden van zijn leeftijdsgenoten verzamelden zich om te kijken en te luisteren.

Pitbull herinnert zich een van zijn leraren, Hope Martinez, als een persoon naast zijn moeder die hem vertelde dat hij talent had en hem zou aanmoedigen om een carrière in de muziekindustrie na te streven. Nu is hij een toegewijde vader voor zijn kinderen en fans kunnen niet trotser op hem zijn.

Aanbevolen: