Jimmy Fallon, Megan Thee Stallion en Ariana Grande creëren een epische covid-kerstballad

Inhoudsopgave:

Jimmy Fallon, Megan Thee Stallion en Ariana Grande creëren een epische covid-kerstballad
Jimmy Fallon, Megan Thee Stallion en Ariana Grande creëren een epische covid-kerstballad
Anonim

Jimmy Fallon is aan boord van de kar van het kerstlied gesprongen en heeft de hulp ingeroepen van een aantal zeer beroemde gezichten. Misschien wel de meest epische kerstballad ooit gemaakt, Fallon's nieuwe deuntje bevat niemand minder dan Ariana Grande en Megan Thee Stallion, en het geeft perfect de huidige stand van zaken weer. De video is een openlijk overdramatische weergave van hoe het vieren van Kerstmis echt is tijdens de Covid-19-pandemie en speelt in op het concept om deze feestdagen extra shots te moeten maken. De single, It's A Masked Christmas, is even grappig als realistisch, en één ding is zeker: het is de meest herkenbare muziekvideo die fans in lange tijd hebben gezien. Degenen die nog niet de kans hebben gehad om dit te doen, moeten dit nummer zeker eens luisteren, want Fallon begint dit jaar een beetje vroeg Kerstmis te vieren.

Jimmy Fallon vindt het 'grappige' deel van deze pandemie-kerstmis

Soms, als de dingen nijpend lijken en de situatie waarin we ons bevinden overweldigend ernstig wordt, is lachen de beste remedie. De nieuwe kerstmelodie van Jimmy Fallon is de perfecte remedie en is precies wat de dokter heeft voorgeschreven.

Het nummer vat de essentie van de eenzame dagen van quarantaine die voor zoveel mensen vol stress en angst waren. Het omarmt het zeer ontmoedigende concept van het vieren van de feestdagen zonder geliefden te kunnen kussen en omhelzen. Door een groot deel van de video zit hij rug aan rug tegen Ariana Grande, terwijl ze de teksten uithalen, waaronder; "Het is kersttijd, we staan in de rij voor een booster."

De twee zetten een fabelachtig grappig melodramatisch visueel display op, inclusief wegwerpmaskers die aan een boom hangen, en Fallon speelde schaak met zijn hond uit pure verveling.

Hier zijn enkele van de hoogtepunten van de Celebrity Pandemic Jingle

Het hele nummer is aanstekelijk en leuk, terwijl Fallon en Grande worstelen om manieren te vinden om de feestdagen te vieren terwijl ze ontdaan zijn van alle conventionele tradities, dankzij de wereldwijde pandemie.

De perfect gemaakte teksten omvatten; Het was een gemaskerde kerst, we bleven thuis, we bedekten onze neus en onze mond

Maar het is kerst. We staan in de rij voor een booster."

Megan Thee Stallion kwam in de schijnwerpers door het nummer te markeren met een rapsegment, terwijl ze de video met veel energie binnenkwam en de tekst liet vallen; "Jullie weten allemaal hoe laat het is, het is tijd om die boosters te halen", en de camera draait naar een zicht op de sterren die in de rij staan om hun Covid-19-boosterfoto's te maken.

We staan inderdaad op het punt om weer een "gemaskerde kerst" te beginnen, en dankzij Fallon en zijn vrienden Ariana Grande en Megan Thee Stallion zullen we onderweg in ieder geval een paar lachjes delen.

Aanbevolen: