Kim Kardashian slaagt eindelijk voor het babybar Law-examen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian slaagt eindelijk voor het babybar Law-examen
Kim Kardashian slaagt eindelijk voor het babybar Law-examen
Anonim

Kim Kardashian heeft bewezen dat ze, ondanks haar zeer drukke schema en veeleisende levensstijl, haar dromen niet zal opgeven. Ondanks niet één, of twee, maar drie mislukte pogingen om de babybar te passeren, lijkt het erop dat de 4e keer de charme is voor deze realityster. Het is officieel. Kim Kardashian is eindelijk de babybar gepasseerd en een stap dichter bij het worden van advocaat. Het was niet gemakkelijk, maar ze deed het, en ze kan eindelijk zeggen dat deze slopende stap naar haar nieuwe carrière is bereikt.

Kardashian's eerdere pogingen om de balie te halen kregen veel publiciteit, en ondanks dat ze een enorme inspanning deed, kreeg ze te maken met een aantal uitdagingen die haar ervan weerhielden om voorbij die cruciale stap te gaan bij het verwezenlijken van haar juridische ambities.

Nu ze de babybar is gepasseerd, worden de juridische wereld en de mogelijkheden om te pleiten voor gevangenishervorming een realiteit.

Kim Kardashian weigerde te stoppen

De meeste mensen die de babybar willen halen, zouden hun dagen besteden aan studeren en het verwerven van de vereiste vaardigheden om voor de test te slagen. Dat was gewoon niet mogelijk voor Kim Kardashian. Haar persoonlijke leven verkeert al geruime tijd in een staat van chaos en disfunctie, en ze heeft een zeer openbare scheiding van Kanye West verwerkt. Haar reality-tv-show, Op de hoogte blijven van de Kardashians, is net na 14 seizoenen ten einde en haar familie begint aan een nieuwe serie die binnenkort wordt uitgezonden. Ze is een moeder van 4 jonge kinderen en haar familie heeft een reeks ups en downs doorgemaakt.

Dit is niet de meest ideale situatie voor babybar-studies om hun meest optimale te zijn, maar op de een of andere manier heeft Kim Kardashian een manier gevonden om de boeken in te duiken en te slagen voor wat misschien wel de grootste test van haar educatieve carrière is.

In plaats van op te geven na 3 mislukte pogingen, of haar schema te gebruiken om helemaal te stoppen met proberen, heeft Kim Kardashian zojuist een mijlpaalmoment beleefd en heeft ze heel wat te vieren.

Wat is de toekomst voor Kim Kardashian

Met een huidige nettowaarde van $ 1,2 miljard heeft Kim Kardashian meer geld dan ze ooit in haar leven zal uitgeven, waardoor haar duik in de juridische wereld een puur passieproject is. Ze heeft haar ogen al geruime tijd gericht op het hervormen van de tekortkomingen binnen het gerechtelijk apparaat, en heeft al een enorme impact gehad op de hervorming van de gevangenissen.

Ze heeft al golven van verandering teweeggebracht voor een aantal gezinnen die directe resultaten hebben gezien van Kim's toegewijde benadering van deze zaak, en met elke stap die ze zet binnen haar juridische opleiding, verbetert ze haar positie om nog meer gezinnen te helpen getroffen door gerechtelijk onrecht.

Fans kijken met verwondering naar Kim Kardashian en anticiperen op wat ze gaat doen terwijl ze haar juridische opleiding blijft verbeteren.

In de voetsporen van haar vader is het duidelijk dat ze op een missie is om verandering teweeg te brengen, en te oordelen naar haar vasthoudendheid en voortdurende inspanningen om de lat te halen, wordt verwacht dat we meer van Kims juridische ondernemingen zullen zien in de nabije toekomst.

Aanbevolen: