Ariana Grande Trends op Twitter na plotseling verwijderen van account

Inhoudsopgave:

Ariana Grande Trends op Twitter na plotseling verwijderen van account
Ariana Grande Trends op Twitter na plotseling verwijderen van account
Anonim

Zanger Ariana Grande verdween van de ene op de andere dag van Twitter. The Voice-rechter liet haar bijna 86 miljoen volgers raden waar ze heen ging nadat haar account vrijdagochtend leek te zijn gedeactiveerd. Het is onduidelijk of de verhuizing een opmaat is voor een nieuw album of dat Grande net heeft besloten om een pauze te nemen van het platform voor de feestdagen.

Heeft Ariana Grande Twitter verlaten vanwege negativiteit?

De verhuizing komt slechts enkele weken nadat Grande haar teamleden op The Voice seizoen 21 aanmoedigde om zo nodig een Twitter-pauze te nemen. De artiest weet uit de eerste hand hoe overweldigend het socialemediaplatform kan zijn. Het account van de zanger wordt doorgaans overspoeld met reacties van fans, zowel positief als negatief.

De fans van de popster zijn onlangs begonnen met het lastigvallen van The Voice-deelnemer Ryleigh Plank, zelfs zo ver dat ze dreigen zichzelf iets aan te doen als de 20-jarige hun boodschap niet doorgeeft aan Grande.

“Geen mensen die dreigen zichzelf vreselijke dingen aan te doen als ik niet doe wat ze van me vragen, terwijl ze heel goed weten dat ik met die dingen heb geworsteld. De grenzen bestaan niet, denk ik, 'postte ze. Plank deelde ook een spraakbericht waarin werd onthuld dat fans om persoonlijke informatie hadden gevraagd over een vriend, waarvan velen dachten dat het Grande was.

De zangeres nam het heft in eigen handen toen ze erachter kwam en beschermde de deelnemer door Twitter van haar telefoon te verwijderen. Nu lijkt het erop dat Grande dat zelf ook heeft gedaan.

De poplegende is gedurende haar hele carrière een enorme activist geweest voor geestelijke gezondheid. Ze gaf deze zomer zelfs $ 1 miljoen aan therapie weg aan fans. Het is waarschijnlijk dat ze te veel negativiteit ervoer op Twitter en besloot een pauze te nemen.

Ariana had een van de grootste doelgroepen op het platform, maar kreeg soms terugslag

De zangeres was al meer dan tien jaar op het platform en maakte haar account in 2009. In de loop der jaren groeide haar ster en groeide ook haar volgers. Toen de starlet haar profiel deactiveerde, had ze niet alleen 86 miljoen volgers, maar had ze ook het zevende meest gevolgde account op het hele platform.

De tijd van de ster op het platform is niet zonder controverses geweest.

De zangeres werd eerder deze maand meegesleurd door Twitter-gebruikers nadat ze verschillende kiekjes van een fotoshoot had geüpload. Veel Twitter-gebruikers gingen naar het platform om haar te beschuldigen van 'Aziatische visserij'. Ze heeft de berichten verwijderd als gevolg van de reactie.

De "Thank U, Next" is niet de eerste beroemdheid die het platform verlaat. Lorde verliet haar sociale media-accounts in 2018 en in 2019 verliet Ed Sheeran Twitter om "een adempauze te nemen om te reizen, te schrijven en te lezen."

De "7 Rings"-zangeres heeft net een druk jaar achter de rug door haar eerste seizoen op The Voice af te ronden en een samenwerking met Kid Cudi uit te brengen, Just Look Up genaamd, die op de soundtrack van Netflix' nieuwe film Don't Look Up verschijnt.. Dus het is waarschijnlijk dat de A-lister gewoon wat vrije tijd neemt.

Aanbevolen: