Britney Spears en Sam Asghari kozen Donatella Versace om Kerstmis in stijl te vieren

Inhoudsopgave:

Britney Spears en Sam Asghari kozen Donatella Versace om Kerstmis in stijl te vieren
Britney Spears en Sam Asghari kozen Donatella Versace om Kerstmis in stijl te vieren
Anonim

Britney Spears en Sam Asghari hebben Donatella Versace opnieuw gekozen voor hun kerstlooks.

Het stel poseerde in hun woonkamer voor een kleine kerstboom en wat ingepakte cadeautjes. Glimlachend en starend naar de camera, zagen Britney en Sam er stijlvol uit in hun Versace-topjes en dat viel Donatella zelf niet op.

Britney Spears en Sam Asghari droegen Donatella Versace met kerst

Donatella Versace plaatste afbeeldingen van haar beroemde vrienden die haar creaties droegen voor Kerstmis opnieuw. Britney en Sam openden de galerij: Asghari koos voor een zwart-wit overhemd, terwijl de prinses van de pop een crop-top droeg in blauw en goud met roze en paarse bloemen.

"Hoe prachtig zijn deze foto's!?! Ze zijn het beste cadeau dat ik ooit zou kunnen vragen", schreef Versace op Instagram.

Het stel was in goed gezelschap. Andere beroemdheden, waaronder 'Emily in Paris'-ster Ashley Park en 'Empire'-actrice Taraji P. Henson, hebben deze feestdagen voor Versace gekozen.

Asghari waardeerde de shoutout en becommentarieerde Donatella's bericht met twee hartemoji's, terwijl Park schreef: "Jij bent de [geschenkemoji]".

Donatella Versace werkt aan de trouwjurk van Britney Spears

Het is geen geheim dat Donatella en Britney een vrij hechte relatie hebben. Ze ontmoetten elkaar tientallen jaren geleden, zoals Britney zich eerder dit jaar herinnerde.

"Mijn favoriete zakenreis was waarschijnlijk een reis naar Italië", deelde Spears in een video die in juni 2021 op Instagram werd gepubliceerd. In de clip legde ze uit dat Versace haar daarheen had gevlogen en dat ze bij de modeontwerper verbleef " prachtige villa."

De Italiaanse modeontwerper is al aangekondigd om de trouwjurk van Spears te maken. De zangeres en Asghari deelden het verlovingsnieuws in september van dit jaar op hun sociale media.

Woorden kunnen niet eens zeggen hoe geschokt ik ben…” Spears deelde op Instagram nadat het nieuws openbaar werd.

“geez hoewel de sshole veel te laat was!!!” voegde ze eraan toe.

In een recenter bericht onthulde Spears dat Donatella Versace al bezig is met de jurk voor haar speciale dag met Asghari.

"Donatella Versace maakt mijn jurk as we speak [hush emoji] …." zei de zanger in november op Instagram.

Spears heeft veel redenen om dit jaar te vieren. Samen met de verloving met Asghari betekende 2021 ook het einde van Spears' 13-jarige conservatorschap.

In november beëindigde rechter Brenda Penny van het Hooggerechtshof van Los Angeles County het conservatorium na bijna 14 jaar. Spears' vader Jamie was in september al geschorst als conservator.

Aanbevolen: