Hoe Finneas en Claudia Sulewski hun enorme vermogen echt uitgeven

Inhoudsopgave:

Hoe Finneas en Claudia Sulewski hun enorme vermogen echt uitgeven
Hoe Finneas en Claudia Sulewski hun enorme vermogen echt uitgeven
Anonim

Toen Billie Eilish voor het eerst haar stempel begon te drukken op de muziekindustrie, wisten de meeste mensen heel weinig over de jonge artiest en de weg die ze nam naar het sterrendom. Na verloop van tijd werd het echter duidelijk dat Eilish de muziekwereld niet alleen veroverde. In plaats daarvan speelde Eilish' oudere broer Finneas een cruciale rol bij het maken van haar muziek.

Naast alle muziek die Finneas heeft helpen schrijven en produceren met Billie Eilish, is hij de laatste tijd ook begonnen met vertakken. Tenslotte heeft Finneas de afgelopen jaren samengewerkt met onder andere Selena Gomez, Camila Cabello, Tove Lo, Halsey, Demi Lovato, Justin Bieber en Kid Cudi. Het is niet verwonderlijk dat het werken met al die opmerkelijke muzikanten en Eilish financieel zeer lonend is geweest voor Finneas, aangezien hij een fortuin van $ 20 miljoen heeft verzameld volgens celebritynetworth.com. Met dat in gedachten is er één vraag die bij me opkomt: hoe geven Finneas en zijn vriendin Claudia Sulewski al dat geld uit?

Finneas en Claudia Sulewski zijn gek op elkaar

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat de enige mensen die echt weten wat er in het leven van Finneas en Claudia Sulewski samen gebeurt, zij twee zijn. Op basis van alle openbaar beschikbare informatie lijkt het er echter op dat Finneas en Sulewski erg gelukkig zijn samen.

Zoals Finneas en Sulewski onthulden tijdens een aflevering van hun podcast "We Bought a House", ontmoetten ze elkaar via een dating-app, en vanaf daar ging het snel. Sinds eind 2018 samen, lijken Finneas en Sulewski erg op hun gemak om fans samen een kijkje te laten nemen in hun privéleven. Dat is logisch, aangezien Sulewski een YouTuber is met bijna 2,5 miljoen abonnees op het moment van schrijven. Als gevolg van hun bereidheid om te delen, is het vrij duidelijk dat het paar overal samen lijkt te gaan. Finneas deelde tenslotte zelfs een foto waarop hij en Sulewski aanhankelijk waren op de set van Saturday Night Live.

Finneas en Claudia Sulewski leven in stijl

Voor iedereen die wil laten zien dat ze rijk zijn of mensen die comfortabel willen leven, is de gemakkelijkste manier om beide of een van deze doelen te bereiken, het kopen van een duur huis. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat Finneas en Claudia Sulewski de afgelopen jaren veel geld hebben uitgegeven aan onroerend goed.

Ten eerste werd eind 2018 onthuld dat Finneas en Claudia Sulewski $ 2,73 miljoen hebben uitgegeven aan een huis in Los Feliz dat naar verluidt toen 95 jaar oud was. Het huis is naar verluidt 2.800 vierkante meter groot en heeft boogramen, een keuken op het midden van het eiland, een ontbijthoek, een prachtig uitzicht, een spa en een zwembad. Omdat het huis zo mooi klinkt, is het logisch dat Finneas naar verluidt $ 250.000 boven de vraagprijs heeft betaald. Naast die woonruimte is ook bekend dat Finneas en Claudia Sulewski een kleine bungalow in Los Angeles hebben gekocht voor een niet nader genoemd bedrag.

Meer recentelijk, eind 2020, kochten Finneas en zijn vriendin Claudia Sulewski een huisje aan de oceaan in Malibu voor het gerapporteerde bedrag van $ 5,2 miljoen. Gelegen achter een hoge muur en een gesloten poort op een relatief klein perceel, zou het huisje 1. 250 vierkante voet groot zijn en een open plattegrond hebben. Enkele van de hoogtepunten van het huis zijn drie slaapkamers, een ensuite badkamer met dubbele wastafels, een open haard en een jacuzzi. Wat nog belangrijker is, het belangrijkste visitekaartje van het huis is het ongelooflijke uitzicht dat het biedt op het Malibu-water.

De familie van Finneas steunen

Sinds Billie Eilish een ster werd die groot genoeg was dat de wereld haar persoonlijke leven begon te leren kennen, is één ding heel duidelijk: familie betekent alles voor haar. Veel mensen beschouwen Finneas en Eilish zelfs als doelen voor broers en zussen. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Finneas zijn familie ook enorm steunt, ook financieel.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Billie Eilish niemand nodig heeft om haar financieel een handje te helpen. Het is echter duidelijk dat Finneas een deel van zijn fortuin heeft uitgegeven om voor zijn ouders te zorgen, terwijl Eilish hetzelfde deed. Er is bijvoorbeeld gemeld dat Finneas en Eilish de hypotheek van hun ouders hebben afbetaald en dat ze hun ouders zelfs een doorlopend salaris betalen.

Naast het zorgen voor zijn ouders, heeft Finneas met name zijn moeder Maggie Baird ondersteund bij het creëren van Support + Feed. Voor iedereen die Support + Feed niet kent, het is een initiatief om tijdens de COVID-19-pandemie plantaardige ma altijden te verstrekken aan mensen in nood. Finneas is een uitgesproken veganist en heeft meerdere keren in het openbaar over Support + Feed gesproken. Aangezien Finneas zijn fans heeft aangemoedigd om te doneren aan Support + Feed, lijkt het heel veilig om te zeggen dat hij het initiatief een goed bedrag van zijn eigen geld heeft gegeven. Het lijkt ook zeer waarschijnlijk dat Finneas en zijn vriendin Claudia Sulewski haar familieleden ook financieel hebben geholpen, gezien het belang van familie voor het paar.

Aanbevolen: