De echte reden waarom Jennifer Aniston instemde met deze scène in 'We're The Millers

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jennifer Aniston instemde met deze scène in 'We're The Millers
De echte reden waarom Jennifer Aniston instemde met deze scène in 'We're The Millers
Anonim

Zelfs de beste in de branche, zoals Leonardo DiCaprio, wordt gek van bepaalde scènes. Als kijkers denken we er niet veel over na, maar voor de betrokken acteurs en actrices is het een ander verhaal.

Gedurende haar bloeiende carrière kwam Jennifer Aniston een paar dingen tegen waar ze zich helemaal op haar gemak voelde. Een voorbeeld is een bepaalde schets over haar gemaakt op 'SNL', die de actrice slecht opvatte.

Voor deze specifieke scène, samen met Jason Sudeikis in 'We're The Millers', was Aniston zich er terdege van bewust dat de dingen buiten haar comfortzone lagen, hoewel ze erin slaagde om de scène eruit te halen wanneer het er toe deed. Voorafgaand aan haar stripscène in de films had ze echter bepaalde voorwaarden waaraan moest worden voldaan.

Jennifer Aniston gestrest over de stripscène in 'We're The Millers'

Fans realiseren zich niet hoe stressvol een bepaalde scène kan zijn voor de betrokken acteur of actrice. Dat was het geval voor Jennifer Aniston in 'We're The Millers', omdat ze in het begin een beetje sceptisch was om de scène op te voeren, zoals ze samen met UPI onthulde.

"Ik zou zeggen dat het een uitdaging voor mij was. Ik moest het gewoon doen. We rolden de camera's en ik moest gewoon doorbijten,"

Aniston zou ook onthullen dat zodra de camera's voor de scène aan het rollen waren, haar stressniveaus een paar stapjes omhoog gingen.

"In het begin was het een beetje ongemakkelijk, maar dan begin je eraan. De repetities alleen doen met [de choreograaf] en dan sta je ineens op de set en zijn er drie camera's en een stel van de bemanning. Ja, in het begin was het een beetje intimiderend."

Het bleek allemaal geweldig te zijn, hoewel Aniston ook zou onthullen dat een dieet voor de rol ook een hele opgave was.

"Geen eten. Er waren veel salades. Selderijstengels. Komkommers. IJschips. Ze lieten me wel ijschips eten. Water was goed. Je kon normaal eten. Maar geen koolhydraten," zei ze.

Toen het tijd was voor een snack, pakte Aniston een zak boerenkoolchips, zoals ze onthulde.

Het was allemaal geweldig, maar Aniston had een paar voorwaarden voorafgaand aan de scène.

Aniston zorgde ervoor dat hij overdreven werd bedekt tijdens de controversiële scène

Voorafgaand aan de scène wilde Aniston ervoor zorgen dat haar geslachtsdelen niet zichtbaar zouden zijn tijdens de scène. Terugkijkend gaf de actrice samen met Huff Post toe dat ze misschien een beetje te overboord was gegaan.

“Ik had geen opnames. Ik heb mijn beha's echt verdubbeld,' zei ze. 'Ik had een string en toen twee paar ondergoed. Waarom ik dacht dat dat iets zou helpen beschermen, is mij een raadsel. Want dat is net zo belachelijk. … Ik had zoiets van: 'Nee, ik heb drie beha's nodig! Ik heb drie beha's nodig, want God verhoede dat, als het gaat ontsnappen!'”

De scène was een grote favoriet bij fans, hij heeft bijna 3 miljoen views op platforms zoals YouTube. Bovendien waren fans niets anders dan complimenteus als het ging om Aniston's blik in de film.

"Laten we eerlijk zijn, Jennifer Aniston zal deze personages tot haar 60e spelen", verklaarde een fan.

Over het algemeen vond Jen het geweldig om de film te maken.

Jennifer Aniston had een knaller in 'We're The Millers'

Naast Emma Roberts, Jason Sudeikis en Will Poulter, werd de film uiteindelijk een enorm succes aan de kassa en bracht $ 270 miljoen op. Daarnaast is de film nog steeds te bekijken op platforms als Netflix.

Aniston verklaarde naast 'The Wall Street Journal' dat een grote reden voor haar interesse in de film veel te maken had met de ondersteunende cast.

"Ik heb een beetje geluk gehad in delen. Ik was niet alleen de vriendin, of het nu "Along Came Polly" of "Just Go With It" was. Met de jongens - of het nu Adam Sandler, Vince was Vaughn - het waren echte tweehandigen. Ik zou nooit, laten we zeggen, de grote kaas in een film willen zijn met hem alleen op mijn schouders, zoals Jim Carrey doet. Ik speel graag met iemand. Ik hou van een ensemble, en ik hou van een partner. Die zijn moeilijk te vinden, die even mooi zijn geschreven."

Aniston zou ook onthullen dat ze een geweldige tijd had met het spelen van de rol, gezien hoe onrealistisch de situaties waren. Om het onderdeel te laten werken, onthulde Aniston dat de enige manier om het voor elkaar te krijgen was om er plezier mee te hebben.

We kunnen gerust zeggen dat ze dat deed, wat ertoe zou leiden dat de film een enorm succes zou worden.

Aanbevolen: