Kanye West brengt zijn zondagsdienst naar de Lakewood-kerk van Joel Osteen

Inhoudsopgave:

Kanye West brengt zijn zondagsdienst naar de Lakewood-kerk van Joel Osteen
Kanye West brengt zijn zondagsdienst naar de Lakewood-kerk van Joel Osteen
Anonim

Kanye West brengt morgen zijn religieuze vernieuwing naar een heel nieuw publiek. Hij zal samen met Joel Osteen het podium betreden voor 45.000 toegewijde volgers, en zijn reis en spiritueel ontwaken bespreken, zoals gerapporteerd door TMZ.

West heeft een grote indruk gemaakt op fans met zijn Sunday Service, dus als hij zondag om 11:00 uur naar een nieuwe locatie in Lakewood Church in Houston, Texas gaat, wordt de dag zeker interessant om te zeggen de minste.

3 Een speciale zondag

Het publiek zal de fans en toegewijden van Osteen zijn, niet noodzakelijk het typische publiek van West. Maar als iemand opschudding kan veroorzaken en verandering kan brengen, dan is het het Westen, zelfs in termen van religie. Gaat het goed komen of was dit een gek idee? We zullen moeten afwachten.

2 Kanye's Choir

Later op de avond treedt het koor van West op, dit keer voor een publiek met veel West-fans. De volledige dag van toewijding zal zeker inspireren, zo niet interesse wekken, zowel voor Osteen's "stamgasten" als voor het publiek van West. Zelfs degenen die niet aanwezig zijn, zullen nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt.

1 Het publiek is enthousiast

Tickets zijn gratis via Ticketmaster, maar sommige stiekeme scalpers proberen geld te verdienen door ze te verkopen. De teams proberen hier een einde aan te maken, maar wie weet wat mensen zullen doen als de vraag groot is.

Kom maandagochtend, nieuwsmedia zullen zeker verslag doen van dit evenement. West kennende, kunnen we ons vermaken.

Aanbevolen: