Kanye West rapt over Pete Davidson, Kim Kardashian en Julia Fox in 'Easy' nummer

Inhoudsopgave:

Kanye West rapt over Pete Davidson, Kim Kardashian en Julia Fox in 'Easy' nummer
Kanye West rapt over Pete Davidson, Kim Kardashian en Julia Fox in 'Easy' nummer
Anonim

Niets was van tafel voor Ye, voorheen bekend als Kanye West, toen hij alle trending topics in zijn leven aanstipte in een nieuw nummer met artiest The Game.

In het nummer "Easy", dat vrijdag werd uitgebracht, sprak de Donda-rapper over het gebruik van zijn tweede kans in het leven om een belangrijke prestatie in het leven te bereiken: Pete Davidson in elkaar slaan.

"God heeft me van die crash gered zodat ik Pete Davidson's kont kan verslaan", zong de 44-jarige rapper, waarbij het 28-jarige Saturday Night Live-castlid dat momenteel met Kim Kardashian aan het daten is op merk op. Fans zouden veel geld betalen om ze te zien uitvechten in een bokswedstrijd met beroemdheden.

Pete Davidson was niet de enige die Ye opvoedde in het nummer. Hij onthulde ook de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd tijdens het co-ouderschap met ex Kim Kardashian, en onthulde dat hij zijn kinderen liever in de gaten houdt in plaats van ze aan de zorg van hun kindermeisjes over te laten.

"Ik heb vandaag ongeveer vijf uur naar vier kinderen gekeken… Ik heb liefde voor de kindermeisjes, maar echte familie is beter", rapt hij.

Later in het bijna vier minuten durende nummer sprak hij over het 'onhandelbare' gedrag van zijn kinderen en zei: 'Als je ze alles geeft, willen ze alleen maar meer. Boujee en onhandelbaar, jullie moeten allemaal wat klusjes doen. Rich ass kids, dit is niet je moeders huis. Klim op de schouders van je broer, haal die bovenste ramen eruit."

Als de kinderen grote vakanties met hem doorbrengen, zou hij toch iets bestellen, toch?

Kanye claimt officieel Julia Fox, rapt dat ze de slechtste Bh is

West vertelt de wereld over zijn nieuwe vriendin. De rapper toonde Julia Fox wat liefde in een nummer waarin hij speelde, genaamd "Easy".

De twee begonnen iets meer dan twee weken geleden met daten en sindsdien hebben ze PDA's gezien in Miami, L. A. en New York. Meest recentelijk ging het paar uit met beroemde vrienden Madonna, Antonio Brown en Floyd Mayweather in Delilah, een populaire ontmoetingsplaats voor beroemdheden.

Sprekend over hun relatie op haar Forbidden Fruits-podcast die ze samen met Niki Takesh organiseert, gaf de 31-jarige Julia Fox commentaar op haar wervelende romance met de rapper.

"Op dit moment leef ik gewoon in het moment en ik heb geen verwachtingen. Er zijn geen labels, er is niets van dat alles. Het zijn gewoon mensen die elkaar beter laten voelen," zei ze.

Na de splitsing van Kim Kardashian, was West eerder gekoppeld aan Vinetria en Irina Shayk.

Alleen de tijd zal leren of dit weer een rebound-relatie is.

Het was geen gemakkelijke week voor Kanye West

Kanye West is naar verluidt een verdachte van een huiselijk batterij-incident dat donderdagochtend vroeg plaatsvond.

TMZ meldde dat West een fan raakte die hem ergens in de buurt van het Soho Warehouse benaderde. De politie van Los Angeles onderzoekt momenteel het rapport en zal een aanklacht indienen tegen een misdrijf dat een gevangenisstraf van zes maanden kan opleveren. West heeft nog geen commentaar gegeven op dit incident.

Aanbevolen: