Kanye rapt opnieuw over Pete Davidson in Alicia Keys-nummer 'City Of Gods

Inhoudsopgave:

Kanye rapt opnieuw over Pete Davidson in Alicia Keys-nummer 'City Of Gods
Kanye rapt opnieuw over Pete Davidson in Alicia Keys-nummer 'City Of Gods
Anonim

Kanye West is er weer bij, en slaat Kim Kardashian en haar nieuwe flirt Pete Davidson op het nummer van Alicia Key, City of Gods. De Yeezy-magnaat gebruikte het lied om schaduw te werpen op zijn voormalige vrouw en de ruzie die ze hadden over het verjaardagsfeestje van hun dochter Chicago en dreigde "op te trekken naar SNL" waar haar nieuwe vriend werkt.

Kanye nam geen blad voor de mond op het nieuwe nummer 'City Of Gods' van Alicia Key, waar hij verwees naar zijn voormalige vrouw Kim Kardashian en haar nieuwe vriend Pete Davidson

Ye heeft een drukke week achter de rug, die eerder beweerde dat zijn ex-vrouw hem ervan beschuldigde haar een hit te hebben, alleen om God te smeken om dagen later zijn familie weer bij elkaar te brengen op Instagram. Nu verwijst de Yeezy-mogul opnieuw naar zijn vete met Pete, na Eazy van vorige maand, waar hij rapte: "God heeft me van die crash gered, zodat ik Pete Davidsons kont kan verslaan."

"Vanmiddag trekken honderd goons naar SNL, als ik omhoog trek, is het dood bij aankomst" Je klopte op het nummer in wat klonk als een bedreiging voor de Saturday Night Live-aluin.

Hij vervolgde: "Ze doen alsof ze van je houden, ze mogen je niet eens, ze geven een feestje, nodigen je niet eens uit", wat heel erg klinkt als een verwijzing naar zijn ruzie met Kim vorige maand. De rapper sprong in januari op sociale media om te beweren dat zijn ex-vrouw en de rest van de familie hadden geweigerd hem de locatie van het feest te geven omdat hij "niet mocht" weten waar het was.

Terwijl Pete Davidson in het verleden de dreigementen van Kanye uitlachte, verhoogde hij zijn veiligheid omdat hij zich zorgen maakte over de enorme schare fans

Pete lachte naar verluidt Kanye's eerdere dreigementen weg, maar rappen over het optrekken naar de Saturday Night Live-set met "honderd goons" zou de komiek zijn beveiliging kunnen versterken. Naar verluidt had hij al extra beveiliging ingehuurd nadat Kanye hem voor het eerst op Eazy had gedropt, maar niet omdat hij zich zorgen maakte over Ye.

“Pete maakt zich geen zorgen om Kanye, maar hij maakt zich wel zorgen over de enorme fanbase die Kanye heeft. Zijn toegewijde volgelingen luisteren naar zijn liedjes en handelen ernaar. Daarom gebruikt Pete nu beveiliging”, vertelde een bron aan Radar Online.

Het nummer, City Of Gods, werd eerder vandaag uitgebracht en bevat naast Kanye ook Alicia en rapper Fivio Foreign.

Aanbevolen: