Kanye West bedreigt Pete Davidson op nieuw Donda 2-nummer

Inhoudsopgave:

Kanye West bedreigt Pete Davidson op nieuw Donda 2-nummer
Kanye West bedreigt Pete Davidson op nieuw Donda 2-nummer
Anonim

Kanye West zegt dat Pete Davidson "beveiliging nodig heeft" in de tekst van een nieuw nummer. Hij beschuldigde de komiek er ook van dat hij tussen hem en zijn familie stond tijdens zijn veelbesproken Donda 2-evenement gisteravond in Miami. Ye speelde ook zijn diss-track Eazy tijdens het evenement, waarin hij dreigde "Pete Davidson's kont te verslaan". De show bevatte optredens van The Game, Migos, Jack Harlow, Alicia Keys en Playboi Carti.

Kanye West rapt over Pete Davidson die beveiliging nodig heeft tijdens zijn Donda 2-evenement, en zegt 'Skete' niet tussen een man en zijn familie te komen

Hoewel de rapper de komiek niet bij naam noemde, klinkt de tekst van het nummer Security zeker alsof ze op Pete zijn gericht. Op het circuit dreigt Ye de "veiligheid" van een niet nader genoemde persoon in gevaar te brengen, omdat het voor Ye onvergeeflijk is dat iemand "tussen een man en zijn kinderen staat".

“Haal nooit de familiefoto uit de koelkast, ga nooit tussen een man en zijn kinderen staan”, klopte hij op de baan. "Pop wat, ik word niet gefouilleerd. Ik breng je veiligheid in gevaar."

Kanye voerde ook zijn eerder uitgebrachte Donda 2-track Eazy uit tijdens het evenement waar hij rapt: "God heeft me gered van de crash, zodat ik de a-- van Pete Davidson kan verslaan." Nadat het nummer was uitgebracht, was de Saturday Night Live De ster zou zijn beveiliging hebben versterkt, niet omdat hij Ye per se vreesde, maar omdat hij weet dat de rapper een legioen fans heeft die zijn dreigementen zouden kunnen waarmaken.

Pete dacht naar verluidt dat de diss-track "totaal hilarisch" was, maar hij lacht waarschijnlijk niet meer om Kanye's dreigementen. De Louis Vuitton Don hield zijn aanvallen gaande en wierp opnieuw schaduw op de komiek op zijn couplet van het nieuwe Alicia Keys-nummer City Of Gods. Op de baan klopte Ye dat hij "honderd goons zou hebben die naar SNL zouden trekken", en dat is waar Pete werkt. Hij zou ook een gemeen gerucht hebben verspreid dat de komiek aids had.

Kim Kardashian maakt zich zorgen dat de bedreigingen van Kanye West een beveiligingsprobleem zijn geworden voor Pete Davidson

De afgelopen weken heeft Ye op Instagram publiekelijk ruzie gemaakt met zijn ex-vrouw en haar nieuwe beau. Zijn berichten zijn steeds grilliger geworden, met als hoogtepunt dat de rapper zijn fans vertelde dat ze "Kimye forever" zo hard als ze konden tegen Pete moesten schreeuwen als ze hem zouden zien.

Kim nam kennis van de post en vertelde Kanye dat hij "een gevaarlijke en enge omgeving aan het creëren was", en vertelde de rapper dat "iemand Pete pijn zal doen" en dat het de schuld van Yeezy zou zijn. De tekst zette Ye ertoe aan om op verzoek van zijn vrouw zijn fans te vragen de komiek geen kwaad te doen.

Aanbevolen: