Frankie Grande sluit Kanye West af vanwege opmerkingen van Mac Miller

Inhoudsopgave:

Frankie Grande sluit Kanye West af vanwege opmerkingen van Mac Miller
Frankie Grande sluit Kanye West af vanwege opmerkingen van Mac Miller
Anonim

Ariana Grande's broer Frankie heeft de beschuldiging van Kanye West stopgezet dat Pete Davidson intieme foto's van zichzelf en zijn beroemde zus naar haar ex heeft gestuurd.

In het weekend deelde rapper Kanye West talloze posts op sociale media over Saturday Night Live-ster Pete Davidson en zijn ex-vrouw Kim Kardashian.

Een van deze berichten bevatte een gerucht dat Davidson intieme foto's van zichzelf en zijn ex Ariana Grande naar haar voormalige partner Mac Miller stuurde. Haar broer heeft deze beschuldigingen geseponeerd als niets meer dan roeren in de pot.

Grande verwerpt geruchten van Kanye West

Kanye plaatst screenshot van valse beschuldigingen over Ariana Grande en Pete Davidson
Kanye plaatst screenshot van valse beschuldigingen over Ariana Grande en Pete Davidson

Ariana's reality-tv-sterbroer Frankie heeft alle geruchten verworpen die door West zijn begonnen met betrekking tot het gedrag van haar zus. De rapper deelde een screenshot van een nep-internetgerucht waarin beweerd werd dat Davidson intieme foto's van hem met de toenmalige verloofde Ariana Grande naar Mac Miller stuurde om 'een einde te maken aan de hoop van de rapper om een relatie met haar nieuw leven in te blazen'.

"Dus niets dat hij zegt verbaast me ooit. Maar ik wens niets dan het beste voor hem en zijn familie en voor Pete en voor alle betrokkenen, vooral op vandaag, dat is Valentijnsdag, "vertelde Frankie TMZ. Hij gaf ook toe dat de post van West de eerste was die hij van de beschuldigingen had gehoord.

Kanye West liet veel fans teleurgesteld achter nadat hij wijlen Mac Miller had genoemd in een van zijn tirades over Pete Davidson. Miller, die in 2018 aan een overdosis overleed, had een relatie met Ariana tussen 2016 en 2018. Veel opmerkingen over de aantijgingen voelden zich ongelukkig dat West Millers nalatenschap gebruikte om drama te veroorzaken tussen Kim en haar huidige beau.

"Mijn filosofie is dat ik nooit iemand ga vertellen hoe hij zijn leven moet leiden of wat hij moet doen. Het enige wat ik kan doen is het goede voorbeeld geven in mijn eigen leven en zeggen dat ik nooit geruchten zou verspreiden over mensen of iets zeggen of mijn mond opendoen waar het niet thuishoort, en ik zou alleen maar hopen dat de rest van de wereld het leuk vindt om mijn voorbeeld te nemen en mee te doen, "voegde de Broadway-ster eraan toe.

Hij vervolgde: "we hebben geen controle over andere mensen en dat is iets waarvan ik denk dat we het als samenleving moeten leren. Probeer in je eigen tempo te blijven, maar leef je eigen leven met integriteit en probeer anderen te inspireren mensen hetzelfde doen."

Grande geeft mening over Davidsons romance met Kim Kardashian

Grande gaf ook zijn mening over de vraag of Davidson, die in 2018 verloofd was met zijn supersterzus, met Kim Kardashian aan het daten was om aandacht.

"Eerlijk gezegd is Kim Kardashian een van de knapste mensen op aarde. Ik hou van haar met mijn hele hart. Er zijn een miljard redenen om met Kim Kardashian te daten, dus ik denk dat dat dom is, "zei Frankie.

Kanye zette maandag zijn aanval op sociale media voort, deelde een foto van een enorme vrachtwagen vol bloemen die hij naar Kim Kardashian stuurde voor Valentijnsdag en vroeg zijn fans om beledigingen te schreeuwen als ze Davidson in het openbaar zien.

Aanbevolen: