The Simple Life: 20 Secrets Producers willen nog steeds niet dat we het weten

Inhoudsopgave:

The Simple Life: 20 Secrets Producers willen nog steeds niet dat we het weten
The Simple Life: 20 Secrets Producers willen nog steeds niet dat we het weten
Anonim

The Simple Life was een pure parel van reality-tv en niemand kan ons van het tegendeel overtuigen. Het had twee koninginnen uit het begin van de jaren 2000 die onvergetelijke laagbouwjeans droegen, nepbruin en meer blonde extensions dan iemand ooit heeft gekocht. Als je nieuw bent bij deze show, moesten Paris Hilton en Nicole Richie voor de verandering voor de verandering voor zichzelf zorgen in landelijke omgevingen, en de resultaten deden ons kakelen. Dit is wat er gebeurde toen ze hun eigen kleren moesten schoonmaken:

"Weet je hoe je de was moet doen?"

"Ik zag het in een film."

Toen Paris voor zichzelf moest koken, streek ze letterlijk plakjes spek en serveerde ze aan de gasten, zeggende: "Ik hoop dat je geniet van het diner dat ik heb gestreken." MEISJE, WAT. De citaten die deze show ons gaf zijn gewoon massief goud.

Of je destijds wel of niet deel uitmaakte van The Simple Life-fandom, we garanderen dat er dingen zijn die je niet weet over de show. We hebben 20 geheimen achter de schermen gevonden die je moet horen om zelf te beslissen hoe 'echt' deze realityshow was - en of het de moeite waard is om in 2019 opnieuw te kijken.

20 Nicole Richie was niet hun eerste castingkeuze

Kun je je The Simple Life zonder Nicole voorstellen? Ze is verantwoordelijk voor de meest iconische slogans van de show, van "Sanasa" tot "Things happen, it's 2005" - maar de grote koppen achter de show wilden eerst niet dat ze er deel van uitmaakte. Ze benaderden Paris en haar zus Nicky Hilton, maar Nicky zei nee. Paris keek toen naar haar andere vrienden en Nicole was de enige die het wilde doen.

19 Paris was de hele tijd bezig met een 'babystem'

Zelfs Paris vindt haar Simple Life-stem extra. Ze vertelde VICE dat ze een 'babystem' gebruikte om te krijgen wat ze als kind wilde. Toen de show begon te filmen, bracht ze die valse stem terug. "Ik dacht gewoon: 'Dit is jouw stem voor de show, doe het de hele tijd.' Ik denk dat als je in het echte leven zo bent, het meer is dan."

18 Het concept van de show was niet origineel

Volgens Fame10 werden de producers van de show, Brad Johnson en Sharon Klein, geïnspireerd na het kijken naar de oude sitcom Green Acres, die een high-society stel uit Manhattan volgde dat naar een boerderij in het diepe zuiden verhuisde. De producenten wilden dat uitgangspunt in wezen opnieuw creëren voor het reality-tv-tijdperk, dus The Simple Life was geboren.

17 Ze moesten stoppen met filmen voor Nicole's uitdroging

Tijdens de opnames voor de show in maart 2007 moest Nicole een langere pauze nemen van de serie die haar publiciteitsteam de schuld gaf van zogenaamde uitputting. Nadat ze in het ziekenhuis was behandeld voor uitdroging en hyperglykemie, kreeg ze toestemming om terug te keren naar de opnames en dat seizoen kon volgens schema worden afgerond - zonder dat het publiek er wijzer van werd.

16 Camp Shawnee uit seizoen 5 was geen echte plek

In het noodlottige vorig seizoen van The Simple Life 'werken' de meisjes als kampbegeleiders die evenementen leiden zoals kanoën, koken en knutselen. Volgens journalist Julia Havey was alles, van de kampeerders tot de andere raadgevers tot het kamp zelf, volledig vervalst. De mensen in het kamp waren betaalde acteurs en de camping was JCA Shalom in Malibu, niet 'Camp Shawnee' in de middle of nowhere.

15 Ze vertelden Paris om een 'Ditsy Character' te spelen

Paris maakte duidelijk dat haar Simple Life-personage totaal nep was toen ze in 2016 een interview gaf aan Access Hollywood. "Nou, eigenlijk zeiden de producenten van de show dat we deze personages moesten spelen", legde ze uit. "Parijs, jij bent de ditsy, je weet wel, airhead. En we wisten het niet - ik had geen idee dat ik dit personage vijf jaar zou moeten blijven spelen."

14 Ze lieten Nicole 'The Troublemaker' spelen

In hetzelfde Access Hollywood-interview onthulde Paris wat de producers ook van Nicole wilden. In plaats van de meisjes gewoon zichzelf te laten zijn, zei ze dat ze overdreven personages wilden die elk een andere sfeer op tafel brachten. "Ze zeiden: Nicole, jij bent de onruststoker," legde Paris uit. We zijn het er allemaal over eens dat ze die rol waarmaakte. Zoveel jongens uit het Midwesten zullen nooit meer hetzelfde zijn.

13 De meisjes kregen nooit een pauze van de camera's

Omdat reality-tv vrij nieuw was, wisten producenten niet precies wanneer ze de beste beelden zouden krijgen. Het was niet zoals KUWTK nu, waar scènes worden gefilmd op basis van een schema. In de woorden van Nicole aan Marie Claire: "We werden 24/7 gefilmd: in de slaapkamer, in de auto, in de woonkamer. Later veranderde dit, maar in het begin was het de realiteit op zijn best."

12 De gemorste melk werd opgevoerd in de aflevering van de melkveehouderij

Herinner je je de meisjes die klauterden om flessen te vullen bij 'Danny's Dairy Farm' en overal melk morsten? Danny zelf vertelt de meisjes dat de melk ongepasteuriseerd is, en slimme kijkers bij RealityTVWorld.com merk op dat het illegaal is om ongepasteuriseerde melk te verkopen in Arkansas. Die melk kon nooit echt worden verkocht, waardoor de gekke haast om flessen te vullen en het feit dat ze water in de helft ervan klotsten niets om je zorgen over te maken. Allemaal nep.

11 Ze probeerden (en faalden) om de meisjes naar Mexico te sturen

Voor het vierde seizoen van de show waren de producers van plan om de meisjes naar Mexico te sturen, volgens Fame10. Kun je je voorstellen hoe gek een seizoen van deze socialites die door een vreemd land renden zou zijn geweest? Helaas is dit door de destijds gespannen relatie tussen Nicole en Paris nooit gebeurd. De producers dachten niet dat ze het risico konden nemen om ze zo dichtbij te hebben zonder dat het paar volledig uit elkaar zou vallen.

10 Ze probeerden (en faalden) om ze ook naar Maui te sturen

Voeg The Simple Life: Hawaii toe aan je lijst met droomshows die eigenlijk nooit hebben bestaan. Fame10 meldt dat het Maui-seizoen in de maak was toen FOX in 2005 onverwachts de stekker uit de show trok. Wie weet of de meisjes zich zouden hebben verzoend onder de magische Maui-an-zon als ze de kans hadden gehad? Lijkt ons een gemiste kans. Wanneer deze meisjes samenkomen, is het TV-goud.

9 Ze moesten filmen plannen rond de gevangenisstraffen van de meisjes

In seizoen 5 moest Nicole niet alleen in het ziekenhuis worden opgenomen, BEIDE meisjes moesten gevangenisstraffen uitzitten voor rijden onder invloed. Paris werd veroordeeld tot 23 dagen gevangenisstraf, terwijl Nicole een pleidooiovereenkomst sloot met slechts 4 dagen achter de tralies. De productie voor dat seizoen moest worden stopgezet voordat de door de rechtbank opgelegde gevangenisstraffen van de meisjes werden uitgezeten. Beroepsrisico van het werken met realitysterren uit de vroege jaren 2000? Wij denken van wel.

8 De as van het uitvaartcentrum die ze hebben gemorst, was kattenbakvulling

Denk terug aan het derde seizoen van The Simple Life toen Paris en Nicole een uitvaartcentrum bezochten (en verwoestten). Weet je nog dat ze doodskisten rondduwden, een urn op de grond sloegen en iemands as opzuigden? Volgens mortuariumeigenaar John Podesta was alles in scène gezet. Hij zegt dat de "cremains" die Nicole en Paris hebben gemorst, gewoon kattenbakvulling en cement waren. Pff!

7 Ze waren nooit echt verdwaald in de bergen

Wie kan Parijs vergeten terwijl ze door de wildernis dwaalde met Nicole aan haar zijde, 911 belde en vroeg om gered te worden zonder echt enig idee te hebben waar ze waren. Zoals ze het zegt: "Hallo, um, we zijn in de bergen en we moeten gered worden. We zitten tussen ongeveer vijf bergen met overal bomen." Volgens IMDB waren de meisjes volkomen veilig met bemanningsleden en producenten naast hen in Malibu.

6 Een aflevering op school die nooit werd uitgezonden omdat ouders te veel klaagden

Volgens Diply zou er een aflevering zijn waarin Nicole en Paris voor een school werken, maar er waren zoveel klachten van ouders dat producenten de aflevering niet konden vrijgeven voor uitzending. Dit is logisch voor ons - heb je het soort dingen gehoord dat uit Nicole's mond komt? Producenten hadden kinderen moeten inhuren zoals ze deden in seizoen vijf (zie lijstitem 16).

5 Parijs wist echt wat Walmart was

"Wat is Walmart? Verkopen ze als muurspullen?"

Volgens PopCrush beweert Nicole Vorias, producer van The Simple Life, dat Paris absoluut wist wat Walmart was. Niet alleen dat, Paris bedacht de grap zelf. "Herinner je je die regel toen ze zei: 'Wat is Walmart?' Ze wist wat Walmart was. Ze [creëerde de lijn] zelf en maakte er iets van waarvan ze wist dat het zou zijn als een waterkoeler [moment]."

4 De meiden waren verantwoordelijk voor het annuleren van de show door FOX

Heb je je ooit afgevraagd waarom FOX stopte met het uitzenden van The Simple Life toen het zo'n enorm kijkcijfersucces leek? Fame10 meldt dat het de vete tussen Paris en Nicole was die ervoor zorgde dat het station in 2005 uit de show trok. Ze konden niet zien hoe het zou werken als de meisjes niet zouden samenwerken. Gelukkig E! had wat ideeën om dat te omzeilen en hield de show langer in leven.

3 Kelly Osborne wees hun aanbod voor een spin-off af

Nadat The Simple Life voorgoed werd geannuleerd, E! gooide een spin-off-serie met Kelly Osborne (die destijds een angstige tv-tiener was) en mede-rock-roy alty-nakomelingen Kimberly Stewart. De show werd verwoest na slechts een paar dagen filmen, toen Kelly wegstormde en de hele premisse "vernederend en jeugdig" noemde.

2 Het gevecht dat seizoen 4 eindigde was volledig nep

Herinner je je het dramatische 'wordt vervolgd'-einde van seizoen vier nog? Het ging om een Paris Hilton-lookalike en een iconisch heen en weer tussen de meisjes: "Hoe kon je me dit aandoen?" "Hoe kun je blauw bont dragen?"

Producenten voerden de strijd op om hun ruzie op het scherm weg te redeneren, terwijl in werkelijkheid wordt aangenomen dat het paar uit elkaar is gegaan nadat Nicole eerder dat jaar de beroemde homevideo van Parijs op een feestje had uitgezonden.

1 De ‘Revival’ met Lindsay Lohan zou nooit gebeuren

Jaren later doken er speculaties op dat E! was van plan om The Simple Life nieuw leven in te blazen, maar een nog meer rendabele ster in Nicole's oude positie: Lindsay Lohan. (We kunnen zien waarom mensen hiervoor vielen. Lindsay past helemaal in de rol van de bajesklant uit de vroege jaren 2000!) Het gerucht bracht mensen weer aan het praten over The Simple Life, maar Parijs schoot het neer in juni 2019. "Er is geen waarheid aan", vertelde ze. Mensen.

Aanbevolen: