Kanye West ontslaat echtscheidingsadvocaat, neemt advocaat in dienst die de ex van Dr. Dre heeft verdedigd

Inhoudsopgave:

Kanye West ontslaat echtscheidingsadvocaat, neemt advocaat in dienst die de ex van Dr. Dre heeft verdedigd
Kanye West ontslaat echtscheidingsadvocaat, neemt advocaat in dienst die de ex van Dr. Dre heeft verdedigd
Anonim

Kanye West schakelt zijn juridische team weer om terwijl hij worstelt met hoe hij verder wil gaan met zijn scheiding van Kim Kardashian. Ye heeft zijn derde echtscheidingsadvocaat enkele uren voor een rechtszitting ontslagen waar Kim hoopt vrijgezel te worden verklaard. Ye weet niet of hij de zaken in der minne moet regelen, of met hand en tand moet vechten in zijn echtscheidingsprocedure. De rapper heeft Samantha Spector ingehuurd om hem te verdedigen, dezelfde advocaat die Nicole Young hielp een schikking van $ 100 miljoen te winnen tegen Dr. Dre.

Kanye West kan niet beslissen of hij een regeling wil treffen met Kim Kardashian en vrienden wil blijven of haar voor de rechtbank wil bevechten

Volgens TMZ heeft Kanye zijn vorige advocaat Chris Melcher ontslagen, slechts enkele uren voordat hij voor de rechtbank tegenover zijn ex-vrouw stond. De relatie tussen de twee was naar verluidt erg gespannen geworden, waarbij de twee zelden met elkaar communiceerden.

Het probleem is dat Ye naar verluidt tegenstrijdige opvattingen heeft over hoe de situatie met Kim moet worden aangepakt. De ene keer heeft de rapper de wens geuit om het met zijn ex in der minne te regelen, de andere keer wil hij de strijd aangaan.

Luis Vuitton Don zal waarschijnlijk geen tijd hebben om zijn nieuwe advocaat op tijd op de hoogte te brengen voor de zitting van woensdag. Op die rechtszitting zal een rechter beslissen over het verzoek van Kim om legaal vrijgezel te zijn. Het is onwaarschijnlijk dat een van hen persoonlijk aanwezig zal zijn, maar de rechtbank verwacht een telefoontje of videochat van Kim.

Kanye West nam Samantha Spector in dienst die Dre's ex hielp weg te lopen met $ 100 miljoen nadat het stof was neergedaald

Yeezy's aanwerving van Samantha Spector kan een cruciaal moment in zijn scheiding blijken te zijn. Samantha hielp Nicole Young om een echtscheidingsregeling van $ 100 miljoen te bereiken met Dr. Dre na een verschrikkelijk bittere echtscheiding. De twee vochten met hand en tand nadat hun huwelijk van 26 jaar stukliep, ondanks hun huwelijkse voorwaarden.

Dre moet Nicole zelfs bijna $300.000 per maand aan partneralimentatie betalen!

Kim en Kanye ondertekenden in 2014 een huwelijkscontract dat hun bezittingen en eigendommen volledig scheidde, maar nu betwist Kanye naar verluidt de overeenkomst als onderdeel van zijn plan om de scheiding uit te stellen. Kim suggereert dat er op basis van hun afspraken in de huwelijkse voorwaarden geen ruimte is voor argumenten.

Dre heeft de advocaat van zijn ex-vrouw erg rijk gemaakt. Een rechter beval de rapper om Samantha miljoenen te betalen terwijl ze werkte om zoveel mogelijk geld en bezittingen van hem af te halen uit zijn nalatenschap. Kim evalueert waarschijnlijk de situatie en spreekt met haar raad over hun volgende stap.

Aanbevolen: