Komt er nog steeds een Walking Dead-film?

Inhoudsopgave:

Komt er nog steeds een Walking Dead-film?
Komt er nog steeds een Walking Dead-film?
Anonim

In het afgelopen decennium is The Walking Dead een van de meest geliefde zombieshows aller tijden geworden. Dankzij het razende succes is de franchise erin geslaagd om hordes fans uit alle hoeken van de wereld te verzamelen, die allemaal op spanning wachten op de volgende met zombie gevulde aflevering om hun schermen te vullen. Naast het opbouwen van een aantoonbaar sterke fanbase, is de franchise erin geslaagd om een aanzienlijk bedrag te verdienen.

Volgens Variety bracht The Walking Dead ongeveer $ 69,3 miljoen dollar aan advertentie-inkomsten op voor het jaar 2019, en $ 22,3 miljoen dollar voor Fear The Walking Dead. Als je rekening houdt met elementen als merchandise en andere inkomstenbronnen, is het duidelijk dat de franchise als geheel een flink bedrag waard is.

Ondanks dat het zo'n groot bedrag waard is, blijft de franchise zich uitbreiden, waarbij de show al verschillende spin-offs heeft gehad, zoals Fear The Walking Dead en The World Beyond - en het lijkt erop dat er zelfs een film zou kunnen komen in de pijplijn.

Wanneer werd de film The Walking Dead aangekondigd?

Het Walking Dead-filmconcept werd officieel aangekondigd in november 2018, nadat Rick in zijn laatste aflevering als personage werd weggevlogen door een CRM-helikopter. Sindsdien is er veel speculatie ontstaan onder fans, die smeken om meer en meer details over de mogelijke film te weten.

In juli 2019 werd vervolgens een zeer korte teaser-trailer voor de film uitgebracht, die suggereerde dat de film zich in Philadelphia zou afspelen. Sindsdien zijn er door castleden slechts kleine aanwijzingen onthuld over de film, die naar verluidt in 2020 nog in pre-productie zou zijn vanwege vertragingen. Volgens bronnen is een deel van de reden voor de vertraging dat ze er echt zeker van willen zijn dat ze 'het goed doen'.

Andrew Lincoln's laatste optreden als Rick Grimes was op 4 november 2018 in de aflevering " What Comes After ", wat suggereert dat hij misschien al geruime tijd aan de film heeft gewerkt, ondanks vertragingen. Lincoln heeft in het verleden onthuld dat hij zelfs sommige scènes uit de serie soms 'ongemakkelijk' vond om te filmen.

Fans hebben al precies voorspeld hoe The Walking Dead zal eindigen, en veel fans speculeren dat Rick Grimes in een of andere vorm zal terugkeren voor het laatste elfde seizoen. Tot die tijd moeten fans wachten om te zien hoe het verhaal zal eindigen - althans voorlopig.

Komt er nog steeds een Walking Dead-film?

Het lijkt erop dat The Walking Dead-film ondanks vertragingen nog steeds doorgaat zoals gepland. Dit zal aangenaam nieuws zijn voor veel fans, die nog steeds ongeduldig wachten op de release.

In februari 2022 werd Andrew Lincoln gespot in Atlanta, waar The Walking Dead wordt gefilmd, waardoor de fans opgewonden raken dat hij mogelijk een cameo heeft in het laatste seizoen van de show, wat ook aanwijzingen kan geven over de langverwachte film. Het laat ook doorschemeren dat de opnames voor de nieuwe film wel eens aan de gang kunnen zijn.

Wat betreft de verhaallijn, er zijn hier en daar hints gegeven. AMC bevestigde in 2018 dat de film zal beginnen vanaf het moment dat Rick Grimes de show in seizoen 9 verliet, waarbij de AMC-blog erop wees dat we Rick nieuwe hoeken van de zombie-apocalyps zullen zien verkennen. Danai Gurira, die de rol van Michonne speelt, verliet ook de show, omdat haar personage op zoek ging naar Rick, wat suggereert dat ze mogelijk ook in de films zal verschijnen.

In The World Beyond zagen we een nieuwe grotere groep genaamd de CRM (The Civic Republic Military). We zagen ook Jadis, die eerder in latere seizoenen van de show te zien was. Deze overlap tussen de twee shows duidt op een mogelijke verhaallijn tussen de CRM en Rick, aangezien Rick in de laatste aflevering van Rick werd weggevoerd in een CRM-helikopter, waar we ook Jadis zagen.

Hoe voorspelt The World Beyond The Walking Dead-film?

Gedurende het geheel van The Walking Dead: World Beyond hebben fans veel hints en aanwijzingen gekregen die mogelijk een voorafschaduwing zijn van de verhaallijn voor de nieuwe Walking Dead-film. Zoals eerder vermeld, lijkt het erop dat Jadis mogelijk in de nieuwe film zou kunnen verschijnen, aangezien ze verwijst naar Rick als een 'B' in plaats van een 'A', wat suggereert dat ze weet waar hij is.

Later in de serie wordt onthuld dat het CRM actief werkt aan een soort 'remedie'. Dit zou de potentie kunnen hebben om in de films te zien, hoewel er nog niets officieel is bevestigd. In de laatste aflevering van World Beyond zagen we ook snel bewegende zombies, met de woorden 'de doden worden hier geboren' in het Frans geschreven bij het plafond. Dit zou een voorbode kunnen zijn van mogelijke banden met Europa die in de film aan het licht komen - dit is echter slechts speculatie.

Aanbevolen: