Beta alt Kim Kardashian haar oppas echt zes cijfers?

Inhoudsopgave:

Beta alt Kim Kardashian haar oppas echt zes cijfers?
Beta alt Kim Kardashian haar oppas echt zes cijfers?
Anonim

Zeggen dat Kim Kardashian een drukke vrouw is, zou een understatement zijn.

De zakenvrouw, realityster en aspirant-advocaat heeft haar vinger in een heleboel taarten. Het is dus geen verrassing dat de 41-jarige moeder van North, 9, Saint, 8, Chicago, 4 en Psalm, 3, steunt op haar trouwe staf van kindermeisjes.

Kim Kardashian roept haar personeel '24/7' op en beta alt hen een salaris van 'zes cijfers'

Een rapport van Radar Online onthulde dat Kim Kardashian 24 uur per dag, zeven dagen per week op haar team van kindermeisjes vertrouwt. In ruil voor hun harde werk en tijd, zouden haar kindermeisjes elk een duizelingwekkend salaris van zes cijfers binnenhalen. "Ze hebben altijd een team van kindermeisjes en 24/7 beschikbaar, elk met een salaris van ongeveer $ 100k", zeiden ze.

Een insider vertelde PEOPLE: "Zowel Kim als Khloé behandelen hun kindermeisjes als familie. Kim heeft verschillende kindermeisjes die helpen met haar kinderen en ze hebben een tijdje voor het gezin gewerkt. Khloé heeft ook een oppas voor True behouden dat ze goed behandelt."

Khloe Kardashian nam haar oppas mee op een recente reis met Kim Kardashian en haar dochters

Vorige week vloog Kim Kardashian op vakantie met haar zusje Khloe Kardashian om haar verjaardag te vieren. Khloe nam ook haar dochter True Thompson, broer Rob Kardashian en nicht Dream Kardashian mee voor de rit. Ook aanwezig was Khloé's oppas Andreza Cooper. De groep vertrok allemaal in Kylie Jenner's privéjet van $ 72 miljoen.

Cooper heeft sindsdien Kardashian-fans een kijkje gegeven in de verjaardagspauze van de reality-tv-ster. De oppas deelde zaterdag een video voor haar 45.000 Instagram-volgers terwijl ze de 38e verjaardag van Khloe vierden. In haar biografie beschrijft Cooper zichzelf in het Spaans als een persoon die 'alle vormen van moederschap viert en ondersteunt."

Voordat ze op Kylie's luxe jet stapte, poseerde Cooper naast haar baas en haar vierjarige dochtertje True. Het trio stond voor een grote uitstalling van roze ballonnen, met sommigen die Khloe's bijnaam Koko uitspelden. Khloe en Andreza zagen er moeiteloos cool uit in volledig zwarte outfits voor de vlucht en voegden een grote zwarte zonnebril toe. Peuter True paste bij de versieringen en droeg een roze pyjama. De video toonde ook het interieur van de privéjet met roze versieringen.

Een duidelijk opgewonden Cooper deelde een momentopname van de smakelijke lekkernijen die in het vliegtuig werden aangeboden, waaronder avocado op toast en een witte verjaardagstaart omringd door kleurrijke macarons. De gelukkige oppas poseerde met een arm omhoog en hield een mimosa in haar andere hand. Cooper deelde ook beelden van de jet die over helderblauw water vliegt.

Khloe heeft ook een serie foto's geüpload van de vakantie terwijl ze met haar gezin een duik in de zee genoot.

De voormalige Keeping Up with the Kardashians-ster was te zien in een zwart Chanel-zwempak. Ze onderschrift van de post: "Niet storen. We hebben plezier."

Khloe Kardashian is geprezen door fans omdat ze haar oppas als 'familie' behandelde

Khloe heeft haar oppas eerder overladen met cadeaus en zelfs schattige video's gedeeld van haar dochter True die "Happy Birthday" zingt voor Andreza om haar grote dag in mei te vieren. Een Reddit-gebruiker gutste over hun relatie toen ze schreef: "Ik heb haar Instagram doorgenomen en Khloe lijkt haar zo goed te behandelen. Ze heeft zelfs de moeder van de oppas een kleine verjaardagsbijeenkomst gegeven, krijgt persoonlijke taarten als de oppas op vakantie gaat, en omhelst altijd haar als onderdeel van de familie!! Mijn baas zou dat nooit doen."

Een andere persoon schreef: "Khloe lijkt de beste werkgever van allemaal."

Cooper vertelde eerder dat ze de slaapcyclus van True beheert tijdens een interview met Papo de Mae. Ze zei: "In mijn huidige baan pas ik zeker op, maar ik ben begonnen als specialist in pasgeborenenzorg. Omdat we veel internationaal reizen, houd ik ook haar slaap in de gaten, omdat er veel tijdzones zijn."

Aanbevolen: