Miley Cyrus' vliegtuig werd getroffen door bliksem: video

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus' vliegtuig werd getroffen door bliksem: video
Miley Cyrus' vliegtuig werd getroffen door bliksem: video
Anonim

Miley Cyrus laat fans weten dat ze veilig en wel is na een angstaanjagende ontmoeting in de nachtelijke hemel. De zangeres en haar crew maakten een noodlanding nadat ze tijdens een "onverwachte storm" door de bliksem werden getroffen. Miley was van plan om op te treden op een festival in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción, maar het lijkt erop dat ze haar plannen moest schrappen na de close call.

Miley Cyrus en haar familie zijn veilig nadat bliksem haar jet heeft getroffen en een noodlanding heeft gemaakt

Miley deelde een korte video van de storm met haar 162 miljoen Instagram-volgers. In de clip snakken de passagiers naar adem van de schok als het interieur van de donkere jet plotseling wordt verlicht nadat de bliksem inslaat op de romp. Met een tweede foto gaf ze fans een kijkje in de schade die door de aanval was veroorzaakt en het lijkt erop dat het vliegtuig zijn tol heeft geëist.

The Wrecking Ball-zangeres ondertitelde het schot met een bericht aan iedereen die zich zorgen maakte na het horen van haar vlucht, en legde uit dat het "vliegtuig werd gevangen in een grote onverwachte storm en getroffen door verlichting." Hoera!

"Mijn crew, band, vrienden en familie die allemaal met mij meereisden zijn veilig na een noodlanding", legde ze uit. “We konden helaas niet naar Paraguay vliegen. ? IK HOU VAN JE.”

De zangeres is op het Zuid-Amerikaanse deel van haar 'Attention'-tour in Zuid-Amerika, waar het weer er ook toe heeft geleid dat Foo Fighters en Machine Gun Kelly optredens hebben geannuleerd

De zangeres reist momenteel door Zuid-Amerika op haar Attention-tour - haar eerste in 7 jaar - en stond eerder op het podium van Lollapalooza Argentina op het circuit van San Isidro op 19 maart. Miley was op weg naar het Asunciónico-festival in Paraguay - die sinds 2019 niet meer is gehouden vanwege de COVID-19-pandemie - ze was een van de headliners die op de tweede dag van het festival zou optreden.

Organisatoren hebben de eerste dag van het evenement geschrapt nadat hevige regenval en overstromingen de stad troffen. Artiesten die die dag zouden optreden waren onder meer Foo Fighters, Doja Cat en Machine Gun Kelly.

Miley nam ook het podium op voor Lollapalooza Chile 2022 in Parque Bicentenario Cerrillos in Santiago, waar ze haar enthousiasme uitte om weer te gaan touren en haar bewondering voor de Chileense cultuur.

Ze schreef: “Ik wist dat deze festivals extra speciaal zouden worden, omdat ik zo geïnspireerd ben door jullie allemaal en geïnspireerd door de cultuur, alle kleuren en de traditie. En ik hou van … een cultuur die alles wat vóór ons was, respecteert en eert.”

Aanbevolen: