Kim Kardashian onthult Pete Davidson's 'My Girl Is A Lawyer'-tatoeage

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian onthult Pete Davidson's 'My Girl Is A Lawyer'-tatoeage
Kim Kardashian onthult Pete Davidson's 'My Girl Is A Lawyer'-tatoeage
Anonim

Kim Kardashian heeft fans een voorproefje gegeven van de "My girl is a lawyer tattoo" van haar vriend Pete Davidson.

De SKIMS-oprichter, 41, deelde zaterdagochtend een foto op haar Instagram Stories. Kardashian studeert momenteel om advocaat te worden.

In december slaagde de moeder van vier eindelijk bij haar vierde poging voor het oefenexamen 'babybar'. Kardashian onthulde eerder dat Davidson de speciale tatoeage had tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres Show - waar ze ook aankondigde dat haar naam op zijn borst was gebrand.

Pete Davidson pronkte met de tatoeage terwijl hij Kanye West bespotte

Eagle-eyed fans zagen aanvankelijk de borst van Davidson in gelekte screenshots van zijn sms-uitwisseling met Kim's ex-man Kanye West. De vader van de vier kinderen van Kardashian heeft online video's gedeeld waarin ze Kim en Pete uitschelden.

Davidson lekte een sms'je met West op Instagram. Toen de Grammy-bekroonde rapper waar hij was, antwoordde de SNL-grappige: "In bed met je vrouw", met een shirtloze foto van zichzelf. Internetspeurneuzen vonden snel Kims naam op zijn huid.

Kort daarna ging Kim naar de show van Ellen en onthulde dat hij haar naam 'als een litteken' op zijn vlees had laten branden. Kim hield vol dat het gebaar "schattig" was en onthulde dat hij al meer dan drie tatoeages voor haar heeft laten zetten.

Kanye West werd geschorst van Instagram

Kim Kardashian en Kanye West op Oscars 2020 Red Carpet
Kim Kardashian en Kanye West op Oscars 2020 Red Carpet

Kanye West is onlangs geschorst van Instagram nadat hij zijn ex-vrouw, Kim Kardashian, en haar vriend, Pete Davidson, online had aangevallen. West, die zijn naam legaal veranderde in 'Ye', deelde op het socialemediaplatform zijn zorgen dat Davidson Kardashian 'verslaafd zou maken aan drugs'."

De rapper sleepte ook talkshowhost Trevor Noah mee, die de tirades van West in een recente aflevering van The Daily Show woog. Noah - die opgroeide in een huis waar zijn stiefvader zijn moeder mishandelde - vertelde de kijkers dat het Kimye-drama 'angstaanjagend was om naar te kijken'.

Als reactie plaatste West afbeeldingen van Noah op zijn account met een racistisch bijschrift dat gedeeltelijk luidde: "Alles bij elkaar nu… Kn baya my lord kn baya." Het bericht is inmiddels verwijderd. Het account van West is 24 uur opgeschort, wat betekent dat hij geen inhoud kon plaatsen, op berichten kon reageren of directe berichten kon verzenden.

Aanbevolen: