Is Kylie Jenner nog steeds bevriend met Stassie?

Inhoudsopgave:

Is Kylie Jenner nog steeds bevriend met Stassie?
Is Kylie Jenner nog steeds bevriend met Stassie?
Anonim

Iedereen die Kylie Jenner bijhoudt, weet wie haar bestie Anastasia Karanikolaou is. Sterker nog, in 2019 en 2020 plaatsten de twee dames veel prachtige foto's samen op Instagram, en ze werden al snel bekend om hun bijpassende looks. Beide dames hebben een indrukwekkende aanwezigheid op sociale media, hoewel Kylie Jenner natuurlijk veel bekender is.

Een snelle scroll door Kylie Jenner's Instagram-feed zal onthullen dat de reality-tv-ster en make-upmagnaat sinds januari 2021 geen foto heeft geplaatst met haar beste vriendin Stassie - althans niet op haar feed. Zijn de twee dames nog steeds vrienden en zo ja, waarom posten ze geen bijpassende looks meer? Blijf scrollen om erachter te komen!

Hoe hebben Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou elkaar ontmoet?

Stassie maakt al jaren een groot deel uit van Kylie Jenner's aanwezigheid op sociale media, maar veel fans vragen zich zeker af hoe lang de twee dames elkaar al kennen. Vorig jaar onthulde Stassie dat ze Kylie ontmoette in Barnes & Noble, en dat ze beste vrienden werden tijdens een logeerpartij op de middelbare school.

In een interview met Bustle onthulde Stassie dat de twee al in elkaars leven zijn sinds ze 13 waren. "Het is gek omdat ik denk: 'Ik ken dit meisje sinds ik letterlijk 13 was. Als je denkt dat [omdat] we een maand lang geen foto samen plaatsen, we geen vrienden zijn, je bent gek", zei ze.

Het lijdt geen twijfel dat Stassie populairder werd dankzij Kylie Jenner op wiens Instagram ze vaak verscheen. Ze rockten vaak bijpassende outfits voor hun avondje uit, en ze maakten altijd veel foto's waarvan ze sommige uiteindelijk zouden delen op het sociale-mediaplatform voor het delen van foto's.

In het bijschrift voor een van hen schreef Kylie Jenner: We zijn een jumelage sinds we op de middelbare school zaten. We gingen nooit het huis uit tenzij we een bijpassende outfit aan hadden… dus maak je klaar voor een levensduur van meer tweelingfoto's.” De twee plaatsten talloze foto's waarop ze in 2019 en 2020 vergelijkbare outfits droegen, en het leek zeker alsof Stassie de voormalige beste vriend van Kylie Jenner, Jordyn Woods, verving na het hele Khloe Kardashian- en Tristan Thompson-schandaal.

Toen 2021 echter eenmaal rond was, merkten velen snel op dat Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou bijna niet zo vaak op elkaars sociale media verschenen.

Zijn Kylie Jenner en Stassie nog steeds vrienden?

Omdat Kylie en Stassie een tijdje niet meer samen foto's plaatsten, kwamen de meeste fans tot de conclusie dat er iets tussen de twee moest zijn gebeurd. Tijdens de afterparty van een Oscar in maart werd Stassie Karanikolaou echter gespot met Kylie Jenner's zussen Khloé en Kim Kardashian, wat doet vermoeden dat de twee dames nog steeds vrienden zijn.

Afgezien hiervan was Kylie Jenner vorige maand ook aanwezig op de Sunny Vodka Launch Party in Los Angeles, waar Stassie co-brand director voor is. Een bron voor US Weekly onthulde dat Kylie in een geweldige bui was en dat ze glimlachte en lachte. "Ze zag er fantastisch uit en was in een goed humeur. Ze was te druk met haar vrienden, dus nam ze geen foto's", aldus de bron.

In juni 2021 woonden Kendall en Kylie Jenner de 24e verjaardag van Stassie Karanikolaou bij, en ze leken het allemaal geweldig te hebben gehad. Kylie Jenner feliciteerde haar bestie natuurlijk publiekelijk door een video te plaatsen van Stassie die haar verjaardagskaarsen uitblaast op Instagram Story, en ze onderschreef het als "happy bday stas [heart emoji]."

Afgaande op het feit dat Kylie Stassie en haar zakelijke inspanningen nog steeds zeer steunt, en het feit dat Stassie omgaat met Kylie's familie, is het veilig om te zeggen dat er geen kwaad bloed zit tussen deze twee vrienden. Hoogstwaarschijnlijk waren ze het gewoon beu om constant bijpassende looks te dragen en ze op Instagram te plaatsen.

Kylie Jenner heeft tenslotte onlangs een zwangerschap doorgemaakt, wat verklaart waarom ze in de tweede helft van 2021 onder de radar was. In september 2021 bevestigde Jenner haar zwangerschap en in februari 2022 beviel ze van haar en Het tweede kind van Travis Scott, een zoon wiens naam Kylie Jenner onlangs onthulde, zal toch niet Wolf Webster zijn. Zwanger zijn zou zeker een reden kunnen zijn waarom Jenner vorig jaar niet te vaak met haar beste vriendin in het openbaar is gezien.

Omdat beide dames hun handen vol hebben aan hun werk en hun carrière, kunnen ze misschien niet meer zoveel met elkaar omgaan als voorheen. Of ze documenteren gewoon niet meer elke keer dat ze op sociale media uitdelen. Hoe dan ook, Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou zijn nog steeds erg goede vrienden.

Aanbevolen: