Britney-fans brengen kwitanties met Justin Timberlake's 'Fakery' na verontschuldiging

Britney-fans brengen kwitanties met Justin Timberlake's 'Fakery' na verontschuldiging
Britney-fans brengen kwitanties met Justin Timberlake's 'Fakery' na verontschuldiging
Anonim

Britney Spears fans voelen geen excuses van Justin Timberlake aan ex-vriendin Britney Spears en poplegende Janet Jackson.

In een duidelijk geval van verdomd als je dat doet, verdomd als je dat niet doet - heeft Timberlake eindelijk zijn excuses aangeboden aan de zangers.

Zijn verontschuldiging komt 19 jaar nadat de "Cry Me A River"-zanger Brit publiekelijk de schuld geeft van hun relatiebreuk. Jackson werd gekruisigd nadat Timberlake haar kostuum had afgescheurd tijdens de Super Bowl van 2004 om haar borsten bloot te leggen, waarvoor hij nooit de verantwoordelijkheid op zich nam.

In de lange Instagram-post zei de 40-jarige vader van twee: "Ik wil specifiek mijn excuses aanbieden aan Britney Spears en Janet Jackson, allebei individueel, omdat ik om deze vrouwen geef en ze respecteer en ik weet dat ik gefaald heb."

Timberlake's spijtige bericht komt nadat hij online werd gesleept na de release van de documentaire Framing Britney Spears.

De film legt bloot hoe Spears is uitgebuit door de mannen in haar leven - inclusief haar vader die op dat moment de voogdij over haar landgoed had.

Spears had een relatie met Timberlake van 1999 tot 2002 na een ontmoeting in The Mickey Mouse Club. Ze gingen abrupt uit elkaar te midden van geruchten dat ze hem bedroog.

Zijn carrière schoot omhoog en die van Britney werd belasterd.

Zijn eerste soloalbum "Justified" werd gepromoot onder het verhaal dat Spears zijn hart brak. In de videoclip voor zijn hit "Cry Me A River" uit 2002 gebruikte hij zelfs een Britney-lookalike.

Het is tot nu toe onduidelijk of Timberlake contact heeft gehad met de Britney of Janet om zich privé te verontschuldigen.

Sommige Britney-fans hebben echter getwijfeld aan de oprechtheid van Timberlake en hebben gewezen op persoonlijke verhalen over de zanger in zijn dagelijks leven.

"Ik ken iemand die in een luxe boetiek in Wynn, Las Vegas werkte. Ze hielp Cameron Diaz en Justin toen ze aan het daten waren en vertelde me dat Justin erg onbeleefd en respectloos was tegen Cameron. Hij is erg getalenteerd, maar lijkt me geen aardig persoon", schreef een fan online.

"Ik werkte in de o2. Backstage-bar. Hij gooide geld in de lucht en verwachtte dat we dankbaar zouden zijn", voegde een tweede eraan toe.

"Ik hoorde dat hij de actrice met wie hij in de film Palmer zat, gooide en ook handen vasthield onder de bus. Ze was niet betrokken bij de pers voor de film en het had een grote doorbraak voor haar kunnen zijn, " viel de derde binnen.

Aanbevolen: