Waarom Kanye West stormde tijdens de 'SNL'-monoloog van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Waarom Kanye West stormde tijdens de 'SNL'-monoloog van Kim Kardashian
Waarom Kanye West stormde tijdens de 'SNL'-monoloog van Kim Kardashian
Anonim

Na de veel gehypte hostingtaken van Kim Kardashian op Saturday Night Live, nam de oprichter van SKIMS een broodnodige debriefing met haar zus Khloe Kardashian.

Kanye West was boos dat Kim Kardashian hem een 'rapper' noemde

In de recente aflevering van The Kardashians die donderdag op Hulu werd uitgezonden, is Kim te zien tijdens een wandeling in de heuvels van Calabasas met haar zus Khloe. Tegen het einde van de aflevering onthult ze dat haar ex-man Kanye West wegliep tijdens haar openingsmonoloog.

Maar het was niet haar kus met Pete Davidson in hun Aladdin-sketch die hem over de rand deed slaan.

West was niet blij dat Kim de 21-jarige Grammy-winnende artiest een 'rapper' had genoemd. Hij was ook boos dat ze het woord 'scheiding' gebruikte. De zussen werden gefilmd tijdens hun wandeling, toen Khloe aan Kim vroeg hoe het gaat met Kanye. "Hij liep weg op SNL, zoals halverwege een monoloog, dus ik heb sindsdien niet meer met hem gesproken", vertelt Kim aan Khloe, voordat de aflevering de grap liet zien waardoor hij wegliep.

"Ik ben getrouwd met de beste rapper aller tijden, de rijkste zwarte man in Amerika. Toen ik van hem scheidde, moet je weten dat het maar op één ding neerkwam: zijn persoonlijkheid," zei Kim tijdens haar SNL-optreden, die de menigte aan het lachen maakte.

Kanye West maakte bezwaar tegen Kim Kardashian die hun scheiding noemde

Kim vertelt Khloe tijdens hun wandeling dat Kanye van streek was omdat ze het woord "gescheiden" gebruikte en in plaats daarvan wenste dat ze "scheiding aanvroeg". De maker van Yeezy was ook boos dat ze alleen naar zijn succesvolle carrière als rapper verwees. Hij zei: 'Ik ben zoveel meer dan een rapper. Ik kan niet geloven dat je rapper zei: '" vertelde Kim aan Khloe.

Kim Kardashian was onvermurwbaar, ze probeerde Kanye West niet te beledigen

Kim voegde toe in de bekentenis dat ze nooit wil, "iemand beledigen en ik wil nooit iemand kwetsen, maar daar was deze monoloog voor, om een grapje te maken."

"Ik lachte mezelf uit, ik lachte mijn moeder uit, ik maakte grapjes over alles wat persoonlijk voor mij is. Het is allemaal leuk en spelletjes en blijkbaar was het niet voor hem, '" zei ze.

Kim-Kardashian-Kanye-West-Saint-North
Kim-Kardashian-Kanye-West-Saint-North

Kim vertelt Khloe dat ze zat, "zoveel toespraken en dingen die niet het meest comfortabel voor me waren", eraan toevoegend dat ze hem nooit in verlegenheid zou brengen en weglopen en weggaan. Khloe voegde toe dat er een aantal "sterke publieke standpunten waren die hij op veel verschillende gebieden heeft ingenomen die jij niet zou hebben ingenomen", en ze was er nog steeds voor hem.

"Hij is er zo aan gewend om precies te krijgen wat hij wil. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik bedoel, goed voor hem, maar hey, het gaat hier niet gebeuren", zegt Kim.

In haar biechtstoel deelt Kim dat ze een gezonde co-ouderrelatie wil hebben vanwege hun vier kinderen: North, 8, Psalm, 3, Saint, 5, en Chicago, 4.

Aanbevolen: