Hoe Drew Barrymore's huisrenovatievideo het internet stormde

Inhoudsopgave:

Hoe Drew Barrymore's huisrenovatievideo het internet stormde
Hoe Drew Barrymore's huisrenovatievideo het internet stormde
Anonim

Aangezien Drew Barrymore werd geboren in een acteerfamilie en al sinds haar kindertijd in de entertainmentwereld zit, spreekt het voor zich dat de actrice vrijwel elk aspect van haar leven in de media heeft gehad. Of het nu gaat om haar liefdesleven, haar succes aan de kassa of haar woeste tijden als jongere in Hollywood, ze heeft altijd mensen aan het praten gekregen.

De actrice is geen onbekende in het viraal gaan op sociale media, maar een recent bericht van haar zorgde voor een verdeeld gesprek over iets onschuldigs.

Laten we eens kijken naar de video in kwestie en de reactie die het kreeg van fans.

Drew Barrymore is een lieve ster

Drew Barrymore, afkomstig uit een van de langste en oudste rijen acteurs in de geschiedenis, werd in feite geboren in Hollywood-roy alty's en een carrière in de film. Ze kreeg haar start als kinderartiest en ze heeft tientallen jaren in entertainment doorgebracht om grote projecten te maken voor een wereldwijd publiek.

E. T. was de film die de jonge Drew Barrymore in de jaren tachtig hielp een begrip te worden. De film was de meest winstgevende film aller tijden toen hij werd uitgebracht, en Barrymore's peetvader, Steven Spielberg, gaf haar carrière een spetterende start.

Barrymore zou gedurende de jaren tachtig blijven acteren, maar de zaken zouden pas in de jaren negentig echt op een grote manier worden opgepakt. In dat decennium kreeg ze rollen in films als Batman Forever, Scream, The Wedding Singer, Ever After en Never Been Kissed. Dit veranderde haar in een volwassen ster met een schat aan potentieel.

In de jaren sinds hij opnieuw uitbrak, is Barrymore een van de meest populaire en geliefde sterren geworden. Ze is een genot op het scherm, zowel tijdens het acteren als wanneer ze haar eigen show host.

Onlangs ging de actrice viraal, maar de reacties van fans zijn bizar verdeeld.

Haar virale video

Dus, wat is precies de virale video die mensen aan het praten kreeg? Nou, tijdens een renovatie van een huis liep Barrymore een toevallig moment binnen dat haar tot tranen toe bracht.

Maar de actrice was volledig gevloerd nadat de renovatie iets schokkends onthulde: een raam verborgen door een laag gipsplaat. In de kenmerkende Barrymore-stijl bracht de onthulling de actrice tot tranen toe. In een nu virale video, Barrymore snikt zachtjes bij de nieuwe lichtbron, begeleid door 'Heaven' van de Psychedelic Furs', schrijft Junkee.

De actrice verkondigde trots dat ze altijd gelijk had.

"Ik wist het! Ik wist dat hier een raam was!" zei ze.

Barrymore kan haar geluk in het moment nauwelijks bevatten, en het dient als een openhartig moment waarop de ster overweldigd wordt door positieve emotie.

"Het is zo hoopvol, het is zoiets als iets dat vroeger zo bedekt en donker was, je kunt het openwrikken en leven creëren", zegt ze in de video.

Klinkt als een simpele en lieve video, toch? Welnu, de algemene reactie op de video was tot op zekere hoogte verdeeldheid, omdat sommige mensen genoten van wat ze zagen, terwijl anderen snel met hun ogen rolden naar de video.

Niet iedereen voelt het

Bij het uitdelen van enkele van de negatieve reacties die plaatsvonden op sociale media, plukte Newsweek een paar juweeltjes van Twitter.

"In reactie daarop vroeg een Twitter-gebruiker: "Maar zou ze niet weten dat er een raam was om van buitenaf te kijken?" Een tweede stemde toe en schreef: "Het is bijna alsof je de omtrek van het gebouw en zag dat daar een raam was … "Een derde voegde eraan toe: "Gaat niemand praten over het willekeurige blaffen dat ze deed?", schreef Newsweek.

Een aparte Twitter-gebruiker was echter veel positiever.

"Als mensen Drew vertellen dat ze te… veel… ik heb zoiets van, ja, ga door wat ze heeft doorgemaakt en kom er aan de andere kant uit met een vleugje van de vreugde en helderheid die ze bezit en ga dan terug voor mij, "schreef Joel Meares.

Nogmaals, de reacties zijn gemengd en zelfs de reacties onder de originele video kunnen verdeeld worden, wat deze video een geweldig voorbeeld maakt van hoe polariserend zelfs de eenvoudigste dingen op sociale media kunnen zijn.

Barrymore, die haar vinger aan de pols lijkt te houden van sociale media, is doorgegaan met posten en ze is onlangs opnieuw viraal gegaan omdat ze wat tijd buiten doorbracht met genieten van de regen. De video wordt geparodieerd, wat alleen maar dient om van het origineel een grotere virale hit te maken dan voorheen.

Drew Barrymore's raamvideo zorgde voor een vreemde verdeeldheid voor sommige fans, maar de meerderheid lijkt prima in orde met de ster die wat vreugde uitdrukt.

Aanbevolen: