Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Jennifer Aniston?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Jennifer Aniston?
Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Jennifer Aniston?
Anonim

Terwijl de rechtszaken tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard het kookpunt bereiken, wordt de publieke controle op de aanklacht van beroemdheden en tegenaanklacht steeds intensiever. Elk klein detail van elk moment in de procedure wordt onderzocht met een fijne kam en krijgt zijn eigen commentaar in de rechtbank van de publieke opinie.

In zo'n geval is Depp zelfs romantisch verbonden geraakt met zijn advocaat, Camille Vazquez, nadat de twee blijkbaar een beetje te gezellig met elkaar waren in de rechtbank. De meeste sociale media lijken ook aan zijn kant te vallen, en de meeste fans lijken Heards versie van evenementen niet te kopen.

Het zijn niet alleen fans die online olie op het vuur gooien, sommige beroemdheden dragen op subtiele manieren bij aan het discours en anderen op een meer uitgesproken manier. Een evenement dat de aandacht van fans lijkt te hebben getrokken, is dat Friends-ster Jennifer Aniston onlangs Depp volgde op Instagram.

Hoewel het gebaar geen tastbare waarde heeft voor de rechtszaak van de Pirates of the Caribbean-ster, is het een belangrijke blijk van steun van een figuur met wie hij ooit zou uitgaan. We kijken terug op die geruchten, om te zien of ze ooit water hebben vastgehouden.

Hebben Johnny Depp en Jennifer Aniston ooit een date gehad?

De geruchten over een vermeende relatie tussen Jennifer Aniston en Johnny Depp doken voor het eerst op rond november 2018. Het was een verhaal dat heel geloofwaardig zou zijn geweest, aangezien de actrice van The Morning Show net haar scheiding met ex-man Justin Theroux had afgerond het vorige jaar. Depp van zijn kant had sinds zijn scheiding van Amber Heard geen enkele bekende relatie gehad.

Volgens meerdere marginale rapporten in die tijd, maakte Aniston van de gelegenheid gebruik van haar nieuw gevonden single-status om een oogje op Depp na te jagen. Blijkbaar had ze 'via een paar van hun gemeenschappelijke vrienden laten weten dat ze zou komen eten als hij geïnteresseerd was'.

"Ze heeft hem altijd schattig gevonden. Jen vindt dat Johnny verschrikkelijk veel pech heeft gehad, en net als zij koos hij zijn langdurige partners buitengewoon slecht", een bron die veel werd geciteerd met de geruchten.

De ongefundeerde roddels werden vrij snel daarna stopgezet, maar nadat het kamp van Aniston onthulde dat er niets voor hen was.

Jennifer Aniston was alleen gefocust op haar werk

Zodra de geruchten over het samenzijn van Johnny Depp en Jennifer Aniston de ronde deden, kwam het team van de actrice in actie om ze uit de hand te doen.

"De actrice is niet geïnteresseerd in het nastreven van een romance met Depp, en ze heeft niet geprobeerd een afspraakje tussen de twee te maken", benadrukt een bron dicht bij Aniston. "Ondanks wat de zogenaamde bron zegt, kunnen de vertegenwoordigers van Aniston namens haar bevestigen dat het rapport fictie is."

Aniston en haar team waren in die tijd ook behoorlijk categorisch geweest dat na haar splitsing van Theroux haar primaire focus op werk lag. Dit was in de tijd dat ze haar rol als Audrey Spitz aan het filmen was naast Adam Sandler voor de mysteriekomedie van 2019, Murder Mystery. Ze verdubbelde ook als uitvoerend producent van het project.

"[Jennifer] maakt zich geen zorgen over daten. Ze concentreert zich graag op haar werk", vertelde een insider uit haar kamp aan People Magazine. "Ze houdt van filmen met Adam." De in Californië geboren actrice bereidde zich ook voor op de productie van de dramaserie van Apple TV+, The Morning Show.

Jennifer Aniston is nu weer klaar om te daten en ze volgde Depp op Instagram

Veel van het werk waar Jennifer Aniston zich in 2018 op richtte, kan nu met succes worden afgerond. Een vervolg op Murder Mystery is onderweg in de komende maanden, hoewel de originele film gemengde recensies kreeg van critici en publiek.

Aan de andere kant deed The Morning Show het zo goed dat het werd verlengd voor een tweede seizoen, en dus voor een derde - dat waarschijnlijk ergens in 2023 op Apple TV+ zal verschijnen. Aniston was ook te zien in de Komediefilm Dumplin' uit 2018, waar ze opnieuw als uitvoerend producent diende.

Met al deze prestaties onder haar riem, heeft de actrice officieel gezegd dat ze zich opnieuw openstelt voor de mogelijkheid van liefde. "Ik denk dat het tijd is. Ik denk dat ik klaar ben om mezelf met een ander te delen", zei ze eind vorig jaar in de podcast Lunch with Bruce.

Met alles wat er momenteel gaande is met Johnny Depp, en gezien de toch al besmette geschiedenis van die link, kunnen we er niet veel vertrouwen in hebben dat hij uiteindelijk de gelukkige zou kunnen worden.

Fans zijn ook enorm enthousiast, aangezien Jennifer Aniston Johnny Depp onlangs volgde via Instagram.

Aanbevolen: