Brad Pitt hopt op Tinder na backstage pda met Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Brad Pitt hopt op Tinder na backstage pda met Jennifer Aniston
Brad Pitt hopt op Tinder na backstage pda met Jennifer Aniston
Anonim

Ook al is het 15 jaar geleden sinds de scheiding van Brad Pitt en Jennifer Aniston, fans van het iconische koppel hebben de hoop op hereniging nog steeds niet opgegeven.

De twee A-listers waren betrokken bij een of andere PDA backstage bij de SAG Awards op 19 januari die de aandacht trokken van lichaamstaalexperts, maar Brad geeft toe dat hij nog steeds op zoek is naar liefde op Tinder.

De omhelzing waar iedereen over praat

Nadat Brad een SAG Award had gewonnen voor Once Upon a Time in Hollywood en Jennifer voor haar optreden in The Morning Show, hadden ze een spontane backstage-reünie die fotografen snel konden vastleggen.

Brad hield de pols van zijn ex-vrouw vast en feliciteerde haar, en lichaamstaalexpert Patty Wood vertelde The Oprah Magazine dat hun snelle omhelzing het bewijs is van serieuze chemie.

"Zijn prijs is in zijn hand, maar hij houdt hem laag, onder zijn middel. Wat belangrijk voor hem is, is zij", zei Wood, de auteur van Snap: Making the Most of First Impressions, Body Language, en Charisma.

Wood beweert dat grip zegt: "Blijf hier bij mij", en gelooft dat Pitt een "diepe connectie" maakte met Aniston tijdens hun korte reünie.

Het gevoel lijkt wederzijds te zijn

Jennifer leek backstage haast te hebben en kapte haar hereniging met haar ex-man af, maar Wood vindt dat geen slecht teken voor fans van het stel.

"Haar uitdrukking is een zeer oprechte combinatie van lachen en tranen", zegt Wood. "Haar borst zwaait een beetje van hem af bij het hart. Ze zorgt voor hem, maar beschermt haar hartverbinding."

Het lijkt erop dat er nog steeds genoeg reden is om te hopen dat Brad en Jennifer weer bij elkaar komen, maar Brad gaf in zijn SAG Award-toespraak toe dat hij zijn opties openhoudt en het veld bespeelt.

Brad werkt zijn Tinder-profiel bij

Tijdens het accepteren van de prijs voor uitstekende prestaties door een mannelijke acteur in een bijrol, grapte Pitt: "Ik moet dit toevoegen aan mijn Tinder-profiel."

Hij stak de draak met zijn liefdesleven door te beweren dat het een uitdaging was om het personage van Cliff Booth te spelen in Once Upon a Time in Hollywood, en zei: Laten we eerlijk zijn, dit was een moeilijk deel: een man die high, trekt zijn shirt uit en kan niet opschieten met zijn vrouw. Het was een groot stuk.”

Om de grap te helpen landen, sneed de camera naar Aniston, die op haar stoel klapte.

Aanbevolen: