Wat zei Taylor Swift nadat hij werd onderbroken door Kanye West?

Wat zei Taylor Swift nadat hij werd onderbroken door Kanye West?
Wat zei Taylor Swift nadat hij werd onderbroken door Kanye West?
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat het meer dan tien jaar geleden is dat Kanye West Taylor Swift onderbrak tijdens de VMA's van 2009. Hoewel, gezien zijn recente geschiedenis van drama in de schijnwerpers, is het nu misschien minder verrassend dan toen. Na zijn laatste problemen viel Kanye zelfs een beetje van de radar van het publiek.

Ongeacht hoe lang geleden het gebeurde, het Kanye-Taylor-moment was een groot moment voor MTV en voor fans. Sommigen beweren dat het ook enorm was voor Taylors carrière, maar dat is een heel andere discussie.

Iets dat fans zich altijd hebben afgevraagd, is wat Taylor zei nadat Kanye het podium snelde. Zoals Vox samenvatte, kreeg Taylor slechts een paar regels van haar eerste dankwoord voor de prijs voor "Beste vrouwelijke video" vóór de onderbreking. Ze begon met bedankt te zeggen en toen: "Ik heb er altijd van gedroomd hoe het zou zijn om ooit een van deze te winnen, maar ik had nooit gedacht dat het echt zou zijn gebeurd. Ik zing countrymuziek. Dus heel erg bedankt voor het geven mij de kans om een VMA Award te winnen! I -"

Kanye zei zijn stuk en direct daarna sneed de camera naar Beyoncé voor haar reactie (die vervolgens werd herdacht in een GIF) en sneed toen naar een vooraf opgenomen segment en weg van Taylor, die er nog steeds een beetje geschokt uitzag.

Maar zoals Harper's Bazaar meer recentelijk uiteenzette, was dat niet het einde van Taylor's dankwoord. Producenten van de MTV Awards show klauterden backstage om een oplossing te bedenken om hun twee sterren te kalmeren. Taylor was niet alleen van streek en huilde, maar Beyoncé ook, merkte Harper's Bazaar op.

Dus toen de toenmalige president van Viacom suggereerde dat Beyoncé misschien een kans zou hebben om later die avond op het podium te verschijnen (voor een prijs waarvan ze nog niet wist dat ze had gewonnen) en de microfoon kon overhandigen aan Taylor, iedereen was het erover eens dat het het beste was.

Toen Bey het podium betrad om haar prijs voor 'Video van het jaar' in ontvangst te nemen, haalde ze Taylor terug voor een nieuwe poging tijdens haar dankwoord. Zoals MTV citeerde, was Taylor's vervolgtoespraak geen epische microfoondrop, maar de ster kreeg haar tijd wel in de schijnwerpers.

Beyonce en Taylor Swift op het podium van MTV VMA's 2009
Beyonce en Taylor Swift op het podium van MTV VMA's 2009

Taylor's toespraak ging als volgt: "Ik wil Roman White, die de video regisseerde, en Lucas Till heel erg bedanken voor hun deelname. Ik wil alle fans op Twitter en MySpace bedanken en iedereen die is gekomen deze zomer naar mijn shows. En ik wil de middelbare school van mijn kleine broertje bedanken dat ze ons daar hebben laten filmen."

Natuurlijk zouden critici beweren dat het drama met Kanye (en elk ander drama waar Taylor in de loop der jaren bij betrokken was) haar alleen maar meer voer gaf voor haar songwritingproces. Hoe dan ook, beide sterren hebben veel bekendheid genoten sinds die noodlottige prijsuitreiking.

Aanbevolen: