Madonna treitert 'One Leg' in nieuwe Instagram-dansvideo

Inhoudsopgave:

Madonna treitert 'One Leg' in nieuwe Instagram-dansvideo
Madonna treitert 'One Leg' in nieuwe Instagram-dansvideo
Anonim

Madonna is weer bezig en deelt vreemde videobeelden op Instagram. Deze keer voerde ze een dans uit (als we het zo noemen) die verre van leuk is om naar te kijken, maar toch lijken we niet weg te kijken.

Ze strompelt op één been rond in een witte broek met wijde pijpen, misschien aan het repeteren voor iets dat aanstaande is of gewoon om de tijd te doden. Hoe dan ook, een beetje meer oefening kan geen kwaad.

Madonna ondertitelde de video: "Eenbenige danseres te huur…." en voegde een hashtag toe aan rapper Missy Elliott. Heeft Missy deze moves nodig in haar concerten? Haar achtergronddansers zijn vast op de hoogte.

Een andere dag, nog een Madonna-moment

Madonna danst op één been
Madonna danst op één been

Deze vreemde Instagram-video is slechts de laatste in een reeks eigenaardige foto's en video's die Madonna heeft uitgebracht terwijl we zelf in quarantaine zijn geplaatst te midden van de pandemie van het coronavirus. Is Madonna gek geworden, of is dit gewoon haar persoonlijkheid op zijn best?

Zelfs Madonna's goede vriendin Rosie O'Donnell vindt Madonna's capriolen alarmerend, maar fans van de ster kijken waarschijnlijk uit naar het nieuwe leven van de strip, inclusief haar 'quarantainecocktails' en een andere dans die plaatsvond in haar keuken. Wat betreft haar tirade vanuit de badkuip? Die komt nog steeds bovenaan als haar raarste tot nu toe.

Je goed voelen en ermee pronken

Madonna
Madonna

Al dit dansen moet erop wijzen dat Madonna zich goed voelt. Ze beweert dat ze positief testte op COVID-19 en vertelde ook hoe ze kraakbeenvervanging nodig had. Misschien past een beetje rust bij de ster. Minder dansen, meer niets doen.

Madonna lijkt het leuk te vinden om video's zoals deze op sociale media te delen, dus dit "one-legged" nummer zal in de nabije toekomst zeker worden opgevolgd door een andere video.

Rustig aan, Madge

Madonna
Madonna

Hopelijk spant Madonna zich niet te veel in als haar kraakbeen pijn of problemen veroorzaakt. We zouden het vreselijk vinden om te zien dat ze niet meer kan touren als de thuisbestellingen eenmaal zijn opgeheven. Tot die tijd kun je elke dag een nieuwe video van de Material Girl verwachten. Ze is gewend om in de schijnwerpers te staan, dus al deze afzondering moet haar raken.

Volg voor meer nieuws over beroemdheden en entertainment @MelissaKayNews op Twitter.

Aanbevolen: