Green Juice en Franse frietjes: het dieet van Kylie Jenner draait helemaal om balans

Inhoudsopgave:

Green Juice en Franse frietjes: het dieet van Kylie Jenner draait helemaal om balans
Green Juice en Franse frietjes: het dieet van Kylie Jenner draait helemaal om balans
Anonim

Fans van Kylie Jenner hebben met plezier gezien hoe ze haar dochter Stormi opvoedde en met de dag mooier werd. Het lijkt alsof bijna elke dag de naam van de realityster in het nieuws is omdat ze weer een geweldige routine heeft waar mensen over willen horen. Als Jenner iets nieuws doet, merken mensen dat altijd op. Of het nu om haar huidverzorging of haar conditie gaat, ze leeft een gezonde levensstijl en er is veel over haar dagelijkse gewoonten waar fans meer over willen weten. Het is inspirerend om te zien dat iemand die zoveel geld en roem heeft, goed eet, maar ook wat ruimte laat voor leuk eten. Ze geeft absoluut het goede voorbeeld dat haar fans kunnen volgen.

Kylie Jenner eet een super uitgebalanceerd dieet en ze weet goed hoe ze zowel gelukkig als gezond kan blijven. Laten we eens kijken naar de soorten voedsel die ze regelmatig eet.

Alles over sap

Kylie Jenner houdt van wentelteefjes en heeft zelfs haar eigen recept, maar ze omarmt ook sap. Tegenwoordig lijkt het alsof selderijsap een rage is, aangezien beroemdheden en gewone mensen beide in deze trend stappen. Volgens Cheat Sheet drinkt Kylie Jenner elke ochtend selderijsap.

Jenner deelde op sociale media: "Ik probeer 's ochtends ongeveer 500 ml te drinken en wacht 30 minuten voordat ik eet. Selderij bevat grote hoeveelheden vitamine C en K, evenals foliumzuur en kalium, en onderzoeken tonen aan dat selderij speelt een rol bij het bestrijden en voorkomen van kanker en leverziekte, [vermindert] ontstekingen en [stimuleert] de cardiovasculaire gezondheid. Kalmeert zenuwen, verlicht migraine en bevordert gewichtsverlies."

In Style waarschuwt dat de wetenschap deze beweringen niet kan staven, maar selderijsap is nog steeds een "gezond" ding om te drinken. Als ontbijt heeft Jenner ook wat kalkoenbacon en eieren, dus ze krijgt zeker wat eiwitten binnen. Ze heeft ook gezegd dat ze avocado in dat typische ontbijt opneemt.

Aardappels, alstublieft

Hoewel Jenner op de trend van selderijsap is gesprongen, is ze ook een grote fan van aardappelen, wat zeker herkenbaar is. Volgens Marie Claire UK zei Jenner: "Ik ben dol op aardappelen; ik zal allerlei soorten aardappelen maken, zoals gegratineerde aardappelen, aardappelpuree, gekonfijte yams."

Jenner houdt ook van frietjes. Begin 2019 was het groot nieuws dat Jenner meer dan $ 10.000 betaalde voor Postmates, inclusief een McDonald's-bestelling met friet, kipnuggets en Oreo McFlurrys. Frieten waren zelfs een onderdeel van Stormi's eerste verjaardag, omdat gasten konden genieten van koekjes, minipizza's, pretzels en friet. Maar de gasten kregen natuurlijk niet alleen gewone friet. Zoals Us Weekly uitlegde, "werden de bovengenoemde frietjes geserveerd in pastelroze containers met een Stormi-thema van het beroemde Louis Vuitton-logo, terwijl de pretzels aan de gasten werden doorgegeven met dank aan een gigantische hoed gedragen door een ober die het eten had bungelend aan zijn pet."

Als ze naar In-n-Out gaat, vraagt ze of haar frietjes 'goed gedaan' worden gekookt. Volgens Us Weekly zei ze dat ze naar de keten ging: "Het is alleen voor mij. Toen ik zwanger was, at ik minstens één keer per week In-n-Out - het was een probleem."

Jenner maakt zelfs haar eigen yamrecept met ahornsiroop, marshmallows, kokosolie, gemalen kaneel, bruine suiker en sinaasappelsap (en ze koopt de meeste van die ingrediënten ook in biologische vorm). Jenner vergeet chips ook niet: volgens Us Weekly is ze iemand die graag snackt en sommige van die snacks zijn Fritos (in de smaak van chili-kaas) en Lays-chips met barbecuesmaak.

Kylie Jenners beste outfits (tot nu toe) in 2020

Vergeet de traktaties niet

Kylie Jenner beknibbelt niet op de lekkernijen, ook al volgt ze een gezond dieet. Volgens Life And Style Mag bevat een deel van het eten dat ze op haar sociale media heeft gedeeld funfetti-cupcakes, pizza en miniwafels. Ze houdt zelfs van boterhammen met pindakaas en jam: volgens Us Weekly, toen ze met Travis Scott aan het daten was, zou ze hem deze nostalgische traktatie maken waar alle kinderen regelmatig dol op zijn. Ze zei: Ik ben een meester in het maken van pindakaas en gelei. Hij zegt niet alleen dat ik echt de beste ben … ik neem het heel serieus.”

Zelfs Khloe Kardashian zegt dat haar zus Kylie Jenner alles draait om balans: ze blogde: "Kylie eet als een typische tiener, maar ze is zich ook super bewust van wat ze in haar lichaam stopt als het gaat om vers en biologisch voedsel. Het draait allemaal om die matiging, boe!"

Van het beginnen van de dag met een glas selderijsap dat ze zelf heeft gemaakt tot het genieten van zoete yams tot het krijgen van frites en hamburgers, Kylie Jenner heeft absoluut een goede balans gevonden in haar dieet.

Aanbevolen: