Kanye West-fans trollden over de 'oogverblindende' kosten van zijn presidentiële bod

Kanye West-fans trollden over de 'oogverblindende' kosten van zijn presidentiële bod
Kanye West-fans trollden over de 'oogverblindende' kosten van zijn presidentiële bod
Anonim

Kanye West lijkt veel meer te hebben verloren dan de sleutels van het Witte Huis.

Bronnen hebben onthuld dat het bod van de rapper om de 46e president van de Verenigde Staten te worden hem maar liefst 12 miljoen dollar heeft gekost.

De echtgenoot van realityster Kim Kardashian had geen andere keuze dan toe te geven nadat hij slechts 60.000 stemmen had verzameld.

Ondanks zijn enorme financiële verlies, heeft de "Gold Digger"-artiest echter al gezworen om in 2024 terug te keren naar de race.

Nadat het nieuws bekend werd hoeveel de Yeezy-oprichter tijdens zijn campagne had verloren, werd de vader van vier kinderen genadeloos bespot.

"Een dwaas en zijn geld komen voor de geest", merkte iemand op.

"Hij heeft niet veel zelfbewustzijn en heeft duidelijk een behoorlijk groot narcistencomplex. Ik denk dat hij goede hulp nodig heeft voor zijn problemen", voegde een andere persoon eraan toe.

"Wie denkt hij wel dat hij is. Dacht hij echt dat hij binnen zou komen? Ik geloof echt dat hij professionele hulp nodig heeft, omdat alles wat hij doet en zegt onrealistisch en gênant lijkt", staat in een andere opmerking.

Britse nieuwszender The Sun meldde dat de "Runaway"-rapper voor altijd zijn stem kreeg, het kostte hem ongeveer $ 200.

Kanye's 60.000 stemmen verspreid over slechts 12 staten van de 50.

De Grammy-winnende artiest deed het bijzonder goed in Tennessee, waar meer dan 10.000 mensen op hem stemden.

De staat werd uiteindelijk gewonnen door president Donald Trump.

In Colorado won Kanye ook 6.210 stemmen, maar de staat ging uiteindelijk naar uitdager Joe Biden.

Kanye heeft zijn eigen ranch in Wyoming, waar hij de fans vertelde dat hij op zichzelf had gestemd.

Hij ondertitelde de tweet: "God is zo goed. Vandaag stem ik voor de eerste keer in mijn leven voor de president van de Verenigde Staten, en het is voor iemand die ik echt vertrouw … mij."

Maar nadat hij zag dat hij de race van dit jaar op geen enkele manier kan winnen, schreef Kanye uitdagend aan zijn 30,9 miljoen Twitter-gebruikers: "WELP KANYE 2024."

Fans geloven dat zelfs Ye's vrouw niet op hem heeft gestemd.

Sleuths van sociale media geloven zelfs dat Kim Kardashian op Joe Biden heeft gestemd.

De 40-jarige bevestigde op sociale media dat ze haar stem uitbracht bij de presidentsverkiezingen en spoorde haar volgers aan om te stemmen.

Met een sticker met de tekst: 'Ik heb gestemd', plaatste Kim een foto met als onderschrift: "IK HEB GESTEMD!!!! Heb je?!?! Als je in de rij staat wanneer de openingstijden sluiten bij de stembureaus, ze zijn verplicht open te blijven en je te laten stemmen, dus ga niet uit de pas!"

Aanbevolen: