Waarom verschijnt Britney Spears zelden in talkshows?

Inhoudsopgave:

Waarom verschijnt Britney Spears zelden in talkshows?
Waarom verschijnt Britney Spears zelden in talkshows?
Anonim

Britney Spears is een van de grootste popsterren in de muziekindustrie, maar het lijkt alsof fans de laatste tijd niet veel van haar hebben gezien. Terwijl de meeste talkshows op dit moment in de wacht staan of vanuit huis tappen, lijkt het alsof zelfs een pandemie de afwezigheid van Britney niet kan worden verweten. Het laatste grote optreden van de ster was in "The Ellen Show" in 2018, waar de zangeres van "Baby One More Time" onthulde dat ze aan een gloednieuwe residentie in Las Vegas begon, "Domination".

Ondanks dat het hele project met weinig uitleg werd geschrapt, was dat het laatste dat fans van Britney Spears zagen. De zangeres is behoorlijk actief op sociale media, maar met de huidige FreeBritney-beweging lijkt het alsof haar gebrek aan talkshowoptredens niet iets is dat Britney controleert. Hier is alles wat we weten over wat Britney heeft uitgespookt en de echte reden waarom ze zelden in talkshows verschijnt!

Geef me, geef me meer

Britney Spears wordt aanbeden door miljoenen en miljoenen fans van over de hele wereld, maar met een naam zo groot als Britney, waarom zien we niet meer van haar op onze tv's? Hoewel fans graag meer van Brit zouden zien in populaire talkshows zoals "Jimmy Kimmel Live", "The Graham Norton Show" of "The Late Show With Stephen Colbert", lijkt het erop dat dat niet snel zal gebeuren. Het laatste grote optreden van Britney Spears in een talkshow was in 2018 in "The Ellen Show".

De zangeres bracht Ellen DeGeneres een bezoek om haar nieuwste project, "Domination", Britney's gloednieuwe residentie in Las Vegas, te promoten. De ster leek erg opgewonden om aan een nieuwe show te beginnen, maar de residentie werd al snel geannuleerd, slechts een paar dagen na de grote opening. De residentie, die naar verwachting op 13 februari 2019 zou beginnen, werd geschrapt vanwege gezondheidsproblemen rond Britney's vader, Jamie Spears.

Hoewel fans teleurgesteld waren over het nieuws, lijkt het alsof dit goed nieuws was, gezien de situatie van Britney rond haar conservatorium en haar vader zou in 2020 alleen maar erger worden. Met bijna 2 jaar geen talkshow-optredens, zijn fans nu zich afvragend waarom Britney geen sit-down interviews meer wil doen, en het is veilig om te zeggen dat het echt niet haar beslissing is.

In 2007 onderging Britney Spears een van de grootste publieke instortingen in de geschiedenis van de popcultuur. Hoewel problemen rond geestelijke gezondheid tegenwoordig waarschijnlijk anders zouden worden aangepakt, was dit helemaal niet het geval voor Britney Spears. De ster werd ongeschikt geacht om niet alleen voor haar kinderen te zorgen, maar ook voor zichzelf. Met ingang van 2008 werd Britney officieel onder curatele gesteld, ook bekend als wettelijke voogdij, door haar vader, Jamie Spears.

In dit specifieke geval werd Britney Spears beroofd van alle rechten, inclusief financiële, persoonlijke en voogdijrechten, die allemaal werden toegekend aan haar vader en een advocaat. Fans waren niet blij met de situatie van Brit, maar dit werd beschouwd als de beste beslissing voor de ster en haar toestand. Hoewel dit misschien het geval is, was Britney nog steeds bezig met het promoten van tours, haar periode in "The X-Factor", een residentie in Vegas en vier studioalbums, ondanks dat ze "ongeschikt" was om voor zichzelf te zorgen.

Britney's financiële en persoonlijke bezittingen worden allemaal beheerd door haar vader en het conservatoriumteam, maar daar stopt het niet. Britney mag haar huis niet verlaten zonder toestemming van haar conservatoren. Dus hoewel we graag meer Britney zouden zien in talloze talkshows, is het echt niet haar beslissing, Britney Spears is wettelijk niet haar eigen persoon. Dat gezegd hebbende, alle beslissingen over of ze wel of niet kan werken, contracten aangaan of in een talkshow verschijnen, worden gecontroleerd door een team van mensen.

Dit heeft geleid tot een massale FreeBritney-beweging, die pas in een stroomversnelling is gekomen na het aantal twijfelachtige berichten die Britney op haar Instagram heeft geüpload. Of ze nu danst, een mini-modeshow doet of vragen van fans beantwoordt die eigenlijk niemand stelt, ze heeft het behoorlijk druk online, wat opnieuw wordt gecontroleerd en gecontroleerd door haar team.

De kwestie is zo'n hot topic geworden dat de kans groot is dat Britney's team niet wil dat ze met de pers spreekt uit angst om iets te delen of te zeggen wat ze niet mag zeggen. De zangeres van "Slave 4 U" bevindt zich momenteel midden in een rechtszaak om haar vader voorgoed te elimineren als enige conservator. Hoewel haar pleidooi werd afgewezen, blijven fans optimistisch dat Britney vroeg of laat een vorm van vrijheid zal krijgen. Als het zover is, kijken we helemaal uit naar de terugkeer van de popprinses!

Aanbevolen: