Wat fans vergeten over Britney Spears en Kevin Federline's Forgotten Reality TV Show

Inhoudsopgave:

Wat fans vergeten over Britney Spears en Kevin Federline's Forgotten Reality TV Show
Wat fans vergeten over Britney Spears en Kevin Federline's Forgotten Reality TV Show
Anonim

Britney Spears staat al tientallen jaren in het centrum van reality-tv (en de hedendaagse aangrenzende gebieden). Vanaf het begin van haar sterrendom als Mousketeer waren camera's dingen die Spears altijd normaal leken. Haar persoonlijkheid was zeer geschikt om een ster te worden, maar we durven te wedden dat ze niet besefte dat ze de popprinses zou worden die ze nu is. Ze was de iconische blonde teeny-bopper popster, en haar leven veranderde drastisch toen ze probeerde los te komen van dat verhaal.

Een van de manieren waarop ze die schelp probeerde te kraken? Via de reality-tv-show werden zij en Kevin Federline zwanger.

Weet je niet waar we het over hebben? Dat is oké, de meeste mensen vergaten deze blip in het verleden van reality-tv. Vergelijkbaar met de verha altijden van beroemde YouTubers en IG-verhaalbekentenissen, was dit een found-footage, zelf-geschoten serie clips die samen werden bewerkt om in feite te bewijzen dat Kevin Federline en Britney Spears een once-upon-a-time goed (en stomende) waren) wedstrijd. Maar er is meer aan dit verhaal dan op het eerste gezicht lijkt.

Het was er niet maar één

Britney Spears heeft zelfs aan het reality-spel gewerkt voordat haar tijd op sociale media opdook, en zelfs voordat Chaotic (de toepasselijke naam van de show) in elkaar werd gezet. Voordat Kevin Federline in de video's van Britney Spear aanwezig was, keek ze naar een ander soort realityshow. “OnTourage, een zesdelige serie gepitcht als de ultieme backstage pass naar de Europese etappe van haar Onyx Hotel Tour. Het zou door Britney zelf worden gefilmd op een draagbare videocamera en vroege rapporten vergeleken het met Madonna's Truth or Dare-film, wat suggereert dat afleveringen werden rondgeshopt voor $ 1 miljoen per pop, hoewel we nooit een van die afleveringen hebben gezien. Dit moest een evenement zijn dat het leven schudde van iedereen die een kijkje achter de schermen wilde hebben in het leven van popprinses Britney Spears. Maar toen werd het beter, mede dankzij de wervelwindromantiek die hen allebei stormenderhand veroverde.

De Real Reality Show kwam langs

En wat een show was het. Om de impact van deze show echt te begrijpen, moeten we precies begrijpen waarom het Chaotic heette, wat voortkomt uit de aard van hun relatie in die tijd. Federline en Spears ontmoetten elkaar in 2004, ondanks dat Federline betrokken was bij een andere vrouw. Federline en Spears waren de definitie van een wervelende romance: van hun eerste ontmoeting tot hun huwelijk, 3 maanden later, vloog Kevin Federline de wereld over om na slechts een week bij Britney Spears te zijn. Ze hebben hun eerste ontmoeting op 22 april, een wilde nacht van nachtclubdansen. De eerste date was de volgende dag en tegen 26 april belde Britney Spears Kevin Federline om zich bij haar in Europa te voegen. Met Kevin Federline die zijn baby mama vertelt dat hij een commercial moet filmen als reden dat hij gaat.

De show zelf was een gekke interpretatie van het leven achter de schermen in de eerste paar weken van samenzijn van het jonge stel. Het leek een beetje op Blair Witch en Keeping Up With The Kardashians; wankele camera, veel videofragmenten in selfie-stijl en enkele intense gesprekken. En de wortel van dit alles? Blijkbaar was het een manier om elkaar te leren kennen. "Ik kende [Kevin] niet zo goed, en toen ik de camera tevoorschijn haalde, voelde ik me beter… Het is echt raar, want in het begin was het net als al deze spanning. We waren zo zenuwachtig samen. Ik ben echt verlegen, en toen ik de camera in mijn hand had, voelde ik me meer uitgesproken.” Het is moeilijk voor te stellen dat Britney Spears nu nerveus en verlegen is, maar ze was er zeker in het verleden. En hey, we zijn er ook allemaal geweest, toch? Een nieuwe relatie met iemand van wie je echt houdt en die al dan niet de persoon is met wie je de rest van je leven gaat doorbrengen, kan een beetje zenuwslopend zijn.

Hoewel we niet per se tot de conclusie zouden komen dat we een realityshow met onze beau zouden beginnen, is dat precies waarom Kevin Federline en Britney Spears dat deden. Chaotic, dat de realiteit van een leven op tournee samenvoegde en tegelijkertijd hun bloeiende relatie en avonturen in de slaapkamer openbrak, was een realityshow die de grenzen verlegde van hoeveel reality-fans konden verdragen; misschien is dat waarom we allemaal vergeten dat het zelfs is gebeurd. Sommige mensen geloven dat Britney Spears haar identiteit probeerde terug te krijgen; proberen haar imago weg te schuiven van een jong popicoon naar een volwassen superster. Maar dat was niet alles. Het was een feest en een diepe duik in de relatie waarvan ze dacht dat die eeuwig zou duren. Het is jammer dat het niet is gelukt, maar nog belangrijker: het is jammer dat de wereld dit stukje voorlopige reality-tv lijkt te zijn vergeten, zo vergelijkbaar met wat nu direct beschikbaar is op sociale media.

Aanbevolen: