Verdient Jennifer Aniston nog steeds geld aan 'vrienden'?

Inhoudsopgave:

Verdient Jennifer Aniston nog steeds geld aan 'vrienden'?
Verdient Jennifer Aniston nog steeds geld aan 'vrienden'?
Anonim

Jennifer Aniston en vijf andere relatieve onbekenden werden allemaal gecast als hoofdrolspelers in een serie genaamd Friends in de jaren 90, en mensen wisten niet dat de show op zijn hoogtepunt een wereldwijd fenomeen zou worden. Deze serie nam het kleine scherm in een oogwenk volledig over en katapulteerde zijn sterren tot legitieme beroemdheden waar mensen geen genoeg van konden krijgen. Hoewel de show niet meer op Netflix staat, maken mensen er nog steeds een punt van om de show zo vaak mogelijk te bekijken.

Tijdens haar deelname aan de hitserie deed Jennifer Aniston uitzonderlijk haar best door haar salaris elk seizoen te verhogen, en uiteindelijk zou ze een punt bereiken waarop ze een van de best betaalde artiesten op televisie was. Niet alleen dat, maar ze heeft zich er ook voor ingezet om de komende jaren de vruchten van de serie te plukken.

Laten we erin duiken en eens kijken hoeveel Jennifer Aniston nog steeds verdient met Friends !

Haar salaris stijgt

Een van de interessantere dingen om te zien over televisieartiesten is dat ze een flink salaris kunnen verdienen naarmate een show steeds populairder wordt, en dit is precies wat Jennifer Aniston en de rest van de cast van Friends deden in de dag.

Er is gemeld dat de cast van de show slechts $ 22.500 per aflevering verdiende toen de serie voor het eerst begon. Dit lijkt niet heel veel geld, maar om eerlijk te zijn, de studio wist niet wat ze met de show hadden en de artiesten zelf waren op dat moment niet bepaald A-listers.

Naarmate de tijd verstreek, zou de show populairder worden, en dat zou een belangrijke factor zijn in de hoeveelheid geld die de artiesten zouden verdienen. Het lijkt erop dat met elk voorbijgaand seizoen de cast hun salaris begon te verdubbelen en uiteindelijk zes cijfers per aflevering bereikte, volgens CinemaBlend.

Dingen kwamen echt samen in de laatste twee seizoenen van de show toen de cast zichzelf $ 1 miljoen verdiende voor elke aflevering waaraan ze deelnamen. Dit was ronduit ongelooflijk, en het was een volledige weergave van hoe populair en indrukwekkend was de serie in de loop van de tijd geworden.

Natuurlijk was het tijdens hun onderhandelingen en het krijgen van een betere beloning dat de acteurs zelf elk greintje invloed zouden gebruiken dat ze hadden om ervoor te zorgen dat ze klaar waren voor de toekomst.

De onderhandeling die alles veranderde

Toen de cast van Friends meer geld begon te verdienen, wilden ze ervoor zorgen dat ze het succes van de show door de jaren heen konden verzilveren, en uiteindelijk hebben ze een aantal interessante details in hun contracten verwerkt die zou hen helpen hun vermogen elk jaar uit te breiden.

De cast van de show kon volgens CinemaBlend onderhandelen over een percentage van de winst van de show. Dit betekent dat na verloop van tijd een deel van het geld dat Warner Bros. verdiende met Friends aan de acteurs moest worden gegeven op basis van hun onderhandelde percentage.

De cast en de mensen achter de schermen hadden geen idee dat de show zijn populariteit zou behouden zoals die nu is, en we denken dat Warner Bros. veel geld langs de lijn.

Nu we een beetje een idee hebben van wat de cast kon onderhandelen over hun contracten, is het erg belangrijk om te kijken naar de cijfers van Warner Bros. en hoeveel de show elk jaar genereert. Dit zal niet alleen laten zien hoe populair de show nog steeds is bij fans over de hele wereld, maar het zal ook een beeld schetsen van hoeveel de cast mee naar huis neemt.

Haar huidige jaarinkomen

De cast van Friends heeft alles gekregen wat ze wilden in termen van hun salaris en het kunnen verzilveren van de lijn, en nu de jaren voorbij zijn, is het eindelijk tijd om precies te zien hoeveel ze trekken omlaag.

Volgens rapporten genereert de show nog steeds ongeveer $ 1 miljard per jaar voor Warner Bros., wat een duizelingwekkend bedrag is voor een show die al bijna 20 jaar geen nieuwe afleveringen heeft uitgezonden. De kracht van Friends is nog steeds even sterk als altijd, en dit is iets waar Warner Bros. duidelijk dol op is.

Omdat Warner Bros. ongeveer $ 1 miljard per jaar aan inkomsten uit de show genereert, kan alleen Jennifer Aniston elk jaar ongeveer $ 20 miljoen verzamelen. Dit betekent dat ze meer per jaar verdient dan sommige mensen een leven lang zullen maken voor iets waar ze in bijna 2 decennia niets mee te maken heeft gehad.

Het is ongelooflijk om te zien dat Jennifer Aniston nog steeds een duizelingwekkende hoeveelheid geld verdient met Friends, en het laat maar weer eens zien dat een plekje in een populaire show buitengewoon lucratief kan zijn.

Aanbevolen: