Miley Cyrus houdt niet van prediken, maar heeft slechts één advies voor aspirant-artiesten

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus houdt niet van prediken, maar heeft slechts één advies voor aspirant-artiesten
Miley Cyrus houdt niet van prediken, maar heeft slechts één advies voor aspirant-artiesten
Anonim

Miley Cyrus is misschien nog maar 27, maar ze zit al meer dan de helft van haar leven in de muziekindustrie en heeft mogelijk waardevol advies voor jongere artiesten.

In een interview met Jimmy Fallon prees de presentator Cyrus voor haar werkethiek en feliciteerde ze haar met het uitbrengen van een gloednieuwe single, Midnight Sky. Het nummer loopt vooruit op haar zevende studioalbum, waarvan de releasedatum nog niet is aangekondigd.

“Ik herinner mezelf er altijd aan dat ik een van de uitverkoren mensen ben die mag doen waar ik echt het meest gepassioneerd over ben en dat elke vorm van werk een eer is, en ik ben dankbaar er elke dag voor”, vertelde ze aan Fallon.

Miley Cyrus heeft advies voor jongere zangers

Met verschillende hits en verschillende rollen in televisieshows en films onder haar riem, is Cyrus meer dan gekwalificeerd om advies te geven aan aspirant-artiesten.

The Wrecking Ball-zangeres legde echter uit dat ze er niet van houdt om zich te gedragen als "een prediker of een leraar", omdat ze nog steeds bezig is zichzelf te ontdekken.

“Ik denk echt dat ieders reis zo uniek is voor hen,” zei ze.

Desalniettemin heeft ze één advies voor jongere zangers dat ze graag zou willen publiceren "voor het gezond verstand van artiesten".

“Succes is seizoensgebonden”, verklaarde ze.

“Dingen gaan fluctueren in je leven en in je carrière,” voegde ze eraan toe.

Cyrus legde ook uit dat men "niet te gehecht moet raken aan cijfers en statistieken".

“Ken jezelf en neem contact op met jezelf”, zei ze ook, wat kunstenaars ertoe aanzette ervoor te zorgen dat hun waarden en moraal in hun professionele keuzes worden gerespecteerd.

“Dat zou gewoon heel belangrijk zijn om gewoon te proberen jezelf niet te verliezen,” zei ze.

Miley Cyrus zal zingen op het kerstalbum van Dolly Parton

Cyrus besprak ook haar betrokkenheid bij het aankomende kerstalbum van haar peettante Dolly Parton, Holly Dolly Christmas. De ster van Hannah Montana nam afgelopen juli een nummer op voor het feestelijke album.

“Alleen voor Dolly zing je midden juli een kerstlied in je keuken,” zei ze.

“Alleen voor Dolly komt Kerstmis in juli”, zei Cyrus ook.

The Party In The USA-zangeres blikte ook terug op de eerste keer dat ze optrad met Parton. De countrylegende ging naar een Hannah Montana-tafel die leest in een van haar gebruikelijke iconische outfits: een roze zijden gewaad en groot haar dat "nauwelijks door de deuropening paste".

“Ze is van wie je wilt zijn, niet alleen zoals ze is als artiest en als entertainer,” zei Cyrus, en legde uit dat Parton ook “de beste levende engel op aarde” is.

Aanbevolen: