Kim Kardashian ziet er gespannen uit na terugslag over SKIMS-zwangerschapslijn

Kim Kardashian ziet er gespannen uit na terugslag over SKIMS-zwangerschapslijn
Kim Kardashian ziet er gespannen uit na terugslag over SKIMS-zwangerschapslijn
Anonim

Kim Kardashian werd neergeslagen gespot terwijl ze nieuwe scènes filmde voor Keeping Up With The Kardashians.

Kim werd afgebeeld terwijl ze langs het strand in Malibu liep met kleine zus Khloe en Scott Disick.

Het drietal filmde scènes van hun populaire realityshow, die op 17 september terugkeert voor het tweede deel van seizoen 18.

Kim, 39, zag er prachtig uit in een strakke maxi-rok en bijpassende trui met lange mouwen.

Haar sombere uiterlijk kan echter te wijten zijn aan de terugslag die ze heeft over haar nieuwe SKIMS-zwangerschapslijn.

Op zaterdag deelde de moeder van vier een foto van zwangere modellen die verschillende stijlen van haar nieuwe zwangerschaps-solutionwear droegen. De schoonheid legde haar 188 miljoen volgers uit dat de lijn op 16 september in negen kleuren wordt uitgebracht. "Waar je op hebt gewacht: @Skims Maternity komt eraan!" Kim ondertitelde de foto. "Introductie van Maternity Solutionwear die het beste in comfort en ondersteuning biedt voor je veranderende lichaam tijdens en na de zwangerschap." Maar sommige fans maakten bezwaar tegen de nieuwe zwangerschapslijn en klaagden dat zwangere vrouwen zich geen zorgen hoeven te maken over hun figuur. f hebben zwangere mensen Skims nodig? Dat is zo stom", twitterde een persoon. "Laat mensen gewoon genieten van hun zwangerschap zonder te denken dat ze het perfecte figuur moeten behouden." Een andere persoon zei: "Waarom zou je shapewear op je zwangere buik doen?" "Excuseer mijn onwetendheid, maar wie probeert hun zwangere lichaam vorm te geven? Jullie houden er niet van om comfortabel en vrij en los te zijn tijdens de zwangerschap? Het is zo'n beetje de enige keer dat je zo vormloos en vrij en comfortabel kunt zijn als je wilt!" iemand anders tweette."Ik weet zeker dat dat het enige is dat zwangere vrouwen vooral nodig hebben! Gedrukt worden tot een slanker figuur", luidde een tweet. Na de boze reactie op de sociale media schreef Kim een gepassioneerde verdediging van haar nieuwe SKIMS-lijn op Twitter. Kim begon door schrijven: "Aan iedereen die een probleem heeft met zwangerschapskleding, en als je nog niet eerder zwanger bent geweest, weet je misschien niet hoe het is om al dit gewicht te dragen zoals ik deed samen met miljoenen sterke vrouwen, @skims zwangerschapslijn is niet te smal maar om te ondersteunen." "Het buikgedeelte maakt je buik niet smaller, het is eigenlijk transparant en een dunner gelaagd materiaal in vergelijking met de rest van het kledingstuk." [EMBED_TWITTER]ging verder in detail waar de zwangerschapskleding voor is ontworpen: "Het biedt ondersteuning om te helpen bij het oncomfortabele gewicht dat in je buik wordt gedragen, wat heeft invloed op uw onderrug en de compressie op de legging helpt bij pijnverlichting veroorzaakt door zwelling.""Het wordt ook gedragen nadat je bent bevallen en biedt het comfort en de ondersteuning die de meeste vrouwen nodig hebben na de bevalling, vooral als je herstellende bent van een keizersnede."

Om haar oude bestie te redden, filmde model Chrissy Teigen zichzelf terwijl ze Kims nieuwe shapewear-set droeg.

De zwangere moeder van twee vertelde fans op haar Instagram-verhalen:

''Hallo jongens, echte zwangere hier!' Ik wil je gewoon laten zien en misschien een beetje praten over wat zwangerschapsondergoed is. Eigenlijk is de reden dat ik van zwangerschaps shapewear hou, omdat het alle plooien van mijn vagina en maag stopt om alle andere keren ondergoed te eten', zei ze, terwijl ze in haar luxe badkamer stond.

Aanbevolen: