Hoe dicht was Brad Pitt bij het spelen van Willy Wonka?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht was Brad Pitt bij het spelen van Willy Wonka?
Hoe dicht was Brad Pitt bij het spelen van Willy Wonka?
Anonim

Brad Pitt is een van de beroemdste mannen ter wereld en hij bereikte zijn status in de popcultuur door een ongelooflijk getalenteerde acteur te zijn die in staat was een kaskraker te verankeren. Pitt heeft met de besten in de branche gewerkt, en hoewel zijn huwelijken en vriendschappen de krantenkoppen hebben gehaald, geven mensen er nog steeds de voorkeur aan als Pitt het op het grote scherm verlicht.

Door de jaren heen heeft Pitt naam gemaakt door interessante personages aan te pakken en te gedijen in zijn grootste rollen, en er was een moment dat hij in aanmerking kwam voor Willy Wonka. Dat klopt, als de zaken anders waren gelopen, zou Brad Pitt snoep aan de massa hebben uitgeleend.

Laten we eens kijken naar wat er gebeurde met Brad Pitt op zijn weg naar het spelen van Willy Wonka!

Pitt werd in de jaren 2000 het hof gemaakt om Wonka te spelen

Zoals fans in de loop der jaren hebben kunnen zien, is Brad Pitt uitgegroeid tot een van de beste acteurs in Hollywood, en hij is meer dan in staat om rollen in alle soorten en maten op zich te nemen terwijl hij een ongelooflijke prestatie levert. In de jaren 2000 werd Brad Pitt zelfs benaderd om te spelen in Tim Burtons versie van Willy Wonka.

Er waren een aantal mensen die overwogen om Willy Wonka te spelen, aangezien deze film op het punt stond grote zaken te doen aan de kassa, gezien de banden met de legendarische film met Gene Wilder in de hoofdrol. Onnodig te zeggen dat er een behoorlijke hype rond de film zou ontstaan, en elke acteur die in de rol van Willy Wonka zou stappen, zou een enorme verantwoordelijkheid op zijn schouders krijgen.

Gedurende deze specifieke tijd had Brad Pitt zichzelf al gestold als een enorm acteertalent, maar hij moest hem zijn eerste Academy Award nog in ontvangst nemen. Desondanks was de studio, die samenwerkte met zijn productiebedrijf, nog steeds ongelooflijk geïnteresseerd om hem de beruchte eigenaar van het snoepbedrijf te maken, en we moeten ons voorstellen hoe die film eruit zou hebben gezien met Brad Pitt in de hoofdrol.

Uiteindelijk ging het niet goed voor Brad Pitt toen hij de rol van Willy Wonka binnenhaalde. In plaats daarvan wendde Tim Burton zich tot een bekend gezicht om het personage op zich te nemen en het verhaal tot leven te brengen voor een nieuwe generatie.

Johnny Depp kreeg de rol

Hoewel het productiebedrijf van Brad Pitt betrokken was bij het maken van Tim Burtons versie van Willy Wonka, zou Pitt uiteindelijk niet de rol in de film krijgen. Johnny Depp zou degene zijn die de moderne versie van het personage zou aannemen en tegelijkertijd zijn excentrieke stijl naar de visie van Tim Burton zou brengen.

Toen eenmaal werd ontdekt dat Johnny Depp de rol van Willy Wonka op zich zou nemen, waren mensen ongelooflijk geïnteresseerd om te zien wat hij met het personage op tafel zou brengen. In de jaren zeventig gaf Gene Wilder zo'n iconisch optreden als Willy Wonka, en veel mensen hadden het gevoel dat Johnny Depp gewoon niet aan die hoge verwachtingen zou kunnen voldoen.

Aan het eind van de dag kregen fans uiteindelijk een heel vreemde kijk op het verhaal zelf, wat redelijk overeenkomt met wat mensen van Tim Burton verwachtten. De versie van het personage dat Johnny Depp speelde, paste perfect in de wereld van Tim Burton, maar het stond in schril contrast met het personage waar we allemaal naar keken.

Desalniettemin was de film nog steeds een financieel succes, en uiteindelijk vond het een aantal mensen die er tot op de dag van vandaag nog steeds van genieten. Er is zelfs een opmerkelijke figuur op TikTok die viraal is gegaan door zich te verkleden als Johnny Depps versie van het personage.

Ondanks het feit dat Johnny Depp de rol in de 2005-versie van de film belandde, lijkt het erop dat er een remake in het verschiet ligt.

Er is buzz over Pitt die de rol op zich neemt in een reboot

Het is verbazingwekkend dat er al 15 jaar zijn verstreken sinds Johnny Depp Willy Wonka aannam, en als we de geruchten mogen geloven, is Brad Pitt opnieuw in de race voor de rol.

Pitt is niet iemand die gewend is om gekke rollen voor kinderen te spelen, maar dit zou een interessant personage voor hem kunnen zijn om op te nemen, omdat het hem in staat zal stellen een heel andere kant van zijn acteercapaciteiten aan te boren.

Volgens Ace Showbiz zijn er verschillende andere mensen die strijden voor de rol van Willy Wonka, waaronder Ryan Gosling en Donald Glover. Dat is een stevige concurrentie, maar als winnaar van een Academy Award zal Brad Pitt zeker iedereen een kans geven voor zijn geld.

Dus, ook al miste hij de kans om Willy Wonka 15 jaar geleden te spelen, Brad Pitt heeft nu de kans om grote dingen te laten gebeuren met het personage op het grote scherm. Laten we hopen dat deze film beter is dan de vorige die we hebben.

Aanbevolen: