Hoe Kanye West het echt voelt om Pete Davidson met zijn kinderen te zien

Inhoudsopgave:

Hoe Kanye West het echt voelt om Pete Davidson met zijn kinderen te zien
Hoe Kanye West het echt voelt om Pete Davidson met zijn kinderen te zien
Anonim

Kanye West heeft zich onopvallend gehouden sinds zijn steeds grilligere tirades op Instagram culmineerden in een 24-uursverbod. Terwijl Ye is stilgevallen, is hij naar verluidt nog steeds boos dat zijn ex-vrouw Kim Kardashian aan het daten is met Saturday Night Live-alumnus, Pete Davidson. Ye, die Pete ooit vertelde dat hij "mijn kinderen nooit zou ontmoeten", is naar verluidt woedend nadat hij zijn kinderen zoveel tijd met de komiek heeft zien doorbrengen - en hij voelt zich "machteloos" om het te stoppen.

Kanye West is boos dat Pete zoveel bij zijn kinderen is

Ye heeft overduidelijk gemaakt dat hij minachting heeft voor "Skete" - hij heeft de ster ervan beschuldigd aids te hebben en zijn volgelingen aan te moedigen in het openbaar tegen hem te schreeuwen - dus het moet steken als Ye foto's ziet van zijn kinderen die wrijven schouders met de komiek.

Volgens The Sun is dat precies het geval, en bronnen vertelden het tijdschrift dat de hiphopmagnaat woedend is dat hij zijn kinderen steeds met Pete ziet. Heck, TMZ zag zelfs de komiek met de 6-jarige zoon van de rapper, Saint op een reis naar Walmart, zonder Kim!

"Kanye is niet verwonderlijk dat Pete zoveel bij de kinderen is, maar hij voelt zich machteloos omdat Kim vastbesloten is om verder te gaan en hem in haar leven te hebben", aldus bronnen. "Hij heeft een laag profiel gehouden na zijn openbare tirades in het belang van de kinderen en om beleefd te zijn, maar er is nog steeds veel spanning tussen hem en Kim."

"Ze communiceren momenteel voornamelijk via advocaten, en Kim heeft zich schrap gezet voor meer drama, maar ze gaat er heel goed mee om", merkte de bron op, voordat ze eraan toevoegde dat Kim "wachtte tot ze er echt zeker van was haar relatie met Pete voordat ze hem aan de kinderen voorstelde, en ze vinden het heerlijk om bij hem in de buurt te zijn."

Kanye is ook gekoppeld aan een paar romantische partners

Hoewel Kim is gekoppeld aan Pete sinds de twee vorig jaar op de set van SNL hebben geklikt, heeft Ye ervoor gekozen om zijn ex-vrouw te vervangen door een reeks look-alikes. De rapper stopte onlangs met Kim-tweeling Chaney Jones - en zonder pauze - is al gespot met een nieuw meisje.

Ondertussen zegt de bron: "Kim vertrouwt Pete en denkt dat Kanye in het reine moet komen met het feit dat ze allebei verder gaan en dat de kinderen kennis zullen maken met nieuwe partners."

Aanbevolen: