De cast van 'Heartland' seizoen 15 gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Heartland' seizoen 15 gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Heartland' seizoen 15 gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Heartland is een Canadese tv-serie die momenteel beschikbaar is voor streaming op Netflix. De serie, die oorspronkelijk debuteerde in 2007 op het Canadese televisienetwerk CBC, toont het goede oude boerenleven in de grote Canadese provincie Alberta (mijn thuisprovincie, heel erg bedankt) en is gebaseerd op het boek met dezelfde naam. De serie "down home" biedt een scala aan geweldig Canadees talent. Talent dat erin is geslaagd om in de loop van hun respectievelijke carrières wat te verdienen.

Maar wie van hen heeft de grootste bankrekening? Wie van deze getalenteerde Canuck-thespians heeft rekeningen om die spanning te kopen? Het groen om een scene te maken? Het papier om… Ik denk dat je het begrijpt. De show heeft het geluk niet een van de vele films en tv-programma's te zijn die de streamingdienst zullen verlaten. Dus de cast van Heartland kan op de paal blijven harken. Wie harkt het meest? Grappig, je zou het moeten vragen. Laten we het uitzoeken.

11 Alisha Newton ($800 duizend)

Alisha Newton speelt Georgina Morris, de geadopteerde dochter van Peter Morris (gespeeld door Gabriel Hogan… we krijgen hem te pakken) in de serie. Newton heeft tot nu toe een respectabele $800 duizend vergaard in haar carrière en toont geen greintje vertraging. De inwoner van Vancouver is op het moment van schrijven slechts 20 jaar oud en is al in een overvloed aan films en tv-series verschenen.

10 Gabriel Hogan ($1 miljoen)

Gabriel Hogan komt uit Toronto en werkt al geruime tijd voor op het kleine scherm. Door Peter Morris af te beelden op Heartland, heeft Hogan in de loop van zijn indrukwekkende carrière een vermogen van maar liefst $ miljoen gegenereerd. Naast zijn rol in Heartland is Hogan ook verschenen in series als Teen Wolf, Warehouse 13, Lady Dynamite en The Best Years.

9 Kerry James ($1,5 miljoen)

Caleb O'Dell vertolkt en sinds 2010 lid van de cast, Kerry James is niet alleen een acteur, maar ook een producent. De inwoner van Brits-Columbia heeft een leuk kleingeld voor zichzelf verzameld. Met $1,5 miljoen op de bank, zit James ongetwijfeld mooi. James is sinds 2007 te zien in tv-series en films. Die films omvatten The Boy Who Cried Werewolf, Aliens In America en Stargate Universe.

8 Michelle Morgan ($2 miljoen)

Met $2 miljoen comfortabel op haar bankrekening, Michelle Morgan heeft zeker geen tekort aan geld. De inwoner van Calgary, die de rol van Samantha Morris speelt, kan ook producer aan haar lijst met credits toevoegen. De afgestudeerde van de University of Toronto is een vrouwenrechtenactivist en is verschenen in films als Diary of the Dead en als android in Stargate Atlantis.

7 Amber Marshall ($2 miljoen)

Amber Marshall maakt sinds 2007 deel uit van de Heartland-cast en heeft in de loop der jaren een nettowaarde van $2 miljoen gegenereerd. De inwoner van London, Ontario is niet alleen een acteur, maar ook een zanger en een ruiter (lijkt passend.)

6 Jessica Steen ($2 miljoen)

Lisa Stillman portretteert, Jessica Steen is erin geslaagd om een nettowaarde van $2 miljoen samen te stellen. Afkomstig uit Toronto, is Steen verschenen in veel tv-series en films. Captain Power and the Soldiers of the Future, W alt Disney's Wonderful World of Color, Sacred Lies en Charmed (reboot) zijn slechts enkele voorbeelden van Steens werk.

5 Graham Wardle ($3 miljoen)

Graham Wardle speelt de rol van Tyler "Ty" Borden en heeft een vermogen opgebouwd van $3 miljoen Een acteur, filmmaker en fotograaf, is Wardle sinds 2013 te zien in film en televisie en zijn meest opvallende werken zijn Supernatural, Fallen en The New Addams Family.

4 Chris Potter ($3 miljoen)

Chris Potter, die beroemd werd in de tv-serie Kung Fu: The Legend uit de jaren 90 (niet te verwarren met de show uit 2021 met dezelfde naam), Peter speelt Caine, de zoon van Kwai Chang Caine, en die ook de stem was van de gemuteerde Gambit in de populaire animatieserie X-Men, portretteert Tim Fleming. Potter heeft in de loop van zijn carrière een netto van $3 miljoen verzameld.

Leuk weetje:cDe animatieserie X-Men uit de jaren 90 wordt herzien op Disney+. Zal Potter terugkeren naar de stem van Gambit? Volg deze link om alles te weten te komen over X-Men 97

3 Nathaniel Arcand ($5 miljoen)

Nathaniel Arcand is een lieve $5 miljoen waard. Scott Cardinal, de andere prominente rol van de inwoner van Edmonton, was die van William MacNeil in de Canadese dramaserie North of 60, maar hij verscheen in verschillende tv-shows en in films.

2 Shaun Johnston ($9 miljoen)

Met een nettowaarde van $9 miljoen is Shaun Johnston zeker niet van streek als hij naar de bank reist. De inwoner van Alberta speelt de rol van Jackson Bartlett en is in veel films en tv-series verschenen, zoals The X-Files, The Outer Limits, Smallville en Ginger Snaps 2: Unleashed.

1 Jessica Amlee ($15 miljoen)

Het rijkste Heartland-castlid is feitelijk niet meer in de show. Jessica Amlee portretteerde Mallory Wells Anderson voordat hij vertrok. De inwoner van Vancouver heeft tijdens haar carrière een vermogen van $15 miljoen vergaard. Amlee verscheen in films en tv-series als Dark Angel, The Outer Limits, Smallville en The Twilight Zone en heeft een behoorlijk formidabel cv opgebouwd voor een vrouw die de 30 nog niet heeft gezien (ze is momenteel 27.)

Aanbevolen: