Kaley Cuoco's grootste hoofdrol sinds de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco's grootste hoofdrol sinds de oerkn altheorie
Kaley Cuoco's grootste hoofdrol sinds de oerkn altheorie
Anonim

Kaley Cuoco is een Amerikaanse actrice die begin jaren negentig voor het eerst naar Hollywood kwam. Hoewel het begin van haar carrière typisch eenmalige tv-showrollen was, bleef ze haar vak aanscherpen en werd ze een meer getalenteerde actrice door elke baan die ze aannam.

Hoewel ze veel televisieseries en films heeft gemaakt, zoals Disney's Brandy and Mr. Whiskers, Charmed en de vele franchiseproducties van Bratz, komt haar meest herkenbare rol uit de populaire sitcom The Big Bang Theory, die liep van 2007-2019. Cuoco speelde Penny, de buurman die een onwaarschijnlijke relatie ontwikkelde met twee sukkelige wetenschappers. Sinds het eerste seizoen is uitgezonden, heeft Kaley haar werk uitgebreid. Ze heeft deelgenomen aan indiefilms, drama's, komedies en geanimeerde tv-shows, waarbij ze haar talent volledig liet zien. Hier zijn enkele van haar meest prominente hoofdrollen sinds ze acteerde in The Big Bang Theory.

9 Kaley Cuoco's film, Killer Movie, kwam uit in 2008

In april 2008 speelde Kaley Cuoco in een horrorfilm van Jeff Fisher. Killer Movie is gemaakt als een slasherfilm, vol duisternis en spannende momenten. Deze satire-verhaallijn volgt een reality-tv-regisseur wiens show in vlammen opgaat als een onbekende moordenaar de cast één voor één begint uit te moorden. Cuoco schittert als Blanca Champion en staat samen met Paul Wesley centraal in deze productie.

8 Kaley Cuoco was een hoofdpersoon in het penthouse

Kaley Cuoco wordt vergezeld door een grote cast in de komische film The Penthouse. Uitgebracht in 2010, maakte het publiek kennis met drie vrienden voor het leven die samen naar een penthouse verhuisden. Deze appartementsgenoten krijgen te maken met conflicten wanneer een van hen bij zijn vrouw probeert in te trekken en de zus van een andere vriend op onaangekondigde manier op bezoek gaat.

7 Kaley Cuoco speelde met James Marsden in hop

Na haar eerder meer 'volwassen' producties, schittert Kaley Cuoco tegenover James Marsden en Russell Brand in de familiekomedie Hop. In deze gedeeltelijk geanimeerde film bereidt de paashaas zich voor om de schoorsteenmantel te geven aan zijn zoon, die niets liever wil dan een beroemde drummer worden. In een poging zijn verantwoordelijkheid te ontlopen, ontsnapt dit konijn van Paaseiland naar de grote stad om zijn dromen na te jagen.

6 Kaley Cuoco speelde in de biografie The Last Ride

In 2011 werd de dramatische productie van muzikant Hank Williams uitgebracht. Deze biografie heet The Last Ride en volgt de laatste jaren van Williams’ carrière in de vroege jaren vijftig. In plaats van de muziek op te geven, huurde hij een jonge man in om hem door de Appalachen te rijden voor nog een paar shows in het nieuwe jaar. Kaley Cuoco werd ingehuurd om Wanda te spelen in de hervertelling van deze productie.

5 Anonieme auteurs werpen Kaley Cuoco in het middelpunt

Authors Anonymous is een eigenzinnige komedie met Jonathan Banks en Kaley Cuoco in de hoofdrollen. Cuoco, voor het eerst uitgezonden in 2014, speelt een mislukte auteur die zich aansluit bij een disfunctionele steungroep van anderen die worstelen om hun werken gepubliceerd te krijgen. In een drastische wending van de gebeurtenissen vindt ze al snel succes van de ene op de andere dag en veroorzaakt ze daardoor veel spanning tussen de leden van de groep.

4 Kaley Cuoco was in 2015 Hit The Wedding Ringer

In 2015 schitterden Josh Gad, Kevin Hart en Kaley Cuoco in de romcom-hit The Wedding Ringer. Deze leuke trouwfilm bevat een verliefd stel dat zich voorbereidt op de grote dag, een eenzame bruidegom, een onvoorziene bromance en een geheim plan met veel shenanigans. Cuoco werd gecast als de aanstaande bruid, die zich voorbereidt om te trouwen met de sociaal onhandige bruidegom gespeeld door Josh Gad.

3 Burning Bodhi was een van Kaley Cuoco's recente drama's

Een van Kaley Cuoco's recentere filmrollen komt uit de indiefilm Burning Bodhi uit 2015. Zij en Sasha Pierterse schitteren in dit drama, dat een groep vrienden voor het leven toont die na de middelbare school uit elkaar zijn gegaan. De vroegtijdige dood van een persoon in hun kring brengt hen weer bij elkaar, waardoor ze oog in oog komen te staan met hun verleden en conflicten.

2 Kaley Cuoco sprak het titulaire personage uit in Harley Quinn

De geanimeerde televisieserie Harley Quinn bracht twee seizoenen uit tussen 2019 en 2020. Kaley Cuoco werd ingehuurd om het titulaire personage in te spreken, samen met acteurs Lake Bell en Tony Hale, onder anderen. Deze versie van Quinn volgt de criminele koningin zelf door Gotham City terwijl ze navigeert hoe het leven is als een pas vrijgezelle vrouw.

1 Kaley Cuoco's huidige terugkerende rol is in de stewardess

Kaley Cuoco's huidige hit is de spannende donkere komedieserie The Flight Attendant. Seizoen twee is net uit, en volgt de originele verhaallijn van een alcoholische stewardess die op een dag wakker werd in een hotelkamer zonder zich te herinneren waar ze was of hoe ze daar kwam… of waarom er een dode man in het vreemde bed naast haar lag.

Aanbevolen: